BİRİKİMCİ HATUNLAR

ayy canım çıktı ama kuzum ya,
kimse bana bugün börek,poğaça yediremez...içim dışıma çıktı uğraşırken

ben de bu sitenin tariflerine bakıyorum bazen,
bunu da not aldım, deneyeceğim damla cikolata
nihayet mesai bitti ve eve dönüş
yaşasın günün en sevdiğim vakti:)
süpersin, mesaiye kalabilirim demiştin,üzülmüştüm..koş hemen çık iş yerinden, bi iş kitlemesinler gider ayak

süpersin, mesaiye kalabilirim demiştin,üzülmüştüm..koş hemen çık iş yerinden, bi iş kitlemesinler gider ayak
Canımsın ya
Mesaiye kalmam gerek ama hiç çalışasim yok, yarın sabah yonetim kurulu toplantim varmis, akşamüzeri bildirdiler. Mesaiye kaldigim akşamlar sabah zor oluyor onun için bugün kalmadım. İş programimi yaptım bu hafta 2 aksam kesin mesaim var.

Evet canım benim tarifte bu. Su koymuyorum süt koyuyorum 1 bardak. Yarımda sıvı yağ. Bi tepsilik oluyor Benim yaptığım ayar.

bol muhabbetler kızlar. işten gelio evdeki işlere koşturmak ne kadar zor. bende bugün ve yarın için yemekleri yaptim
tavuklu patates soslu spaghetti bezelye yemeği yarında sebzeli bulgur yaparim.
birikim için evdeki.malzemeleri ıyi kullanmak gereklicanım ev poğaçasi çekti sizleri okurken birazdan yaparim belki

Bugün dinlenirsin güzelce insallah canım

Saol canım, kolay gelsin sana da.
Poğaça tarifi biguldum bugün resmen.yap yap fazlasını buzluga atarsın.

Ben de yemek yedikten sonra baktım eşimin perti çıkmış kız tüm gün oynatmış adamı parmağında :)) aldım kızı birlikte bir kek çırptık fırını da açmışken bir de tuzlu kurabiye yaptık şükür normal olmuş en azından :)) şimdi uyutmaya çalışıyorum uyursa ben de uyuyacağım çok Yorgun’um bugün. Piremses uykusuna yatayım ben de bademli gibi

selam kızlar
çok aşırı gerginim bugün
yine yoğunum, ne olacak benim halim böyle
evimi özledim şimdiden
bir de kafası çalışmayan iş arkadaşlarıma buradan sinirlerimi yollamak istiyorum
artık bu gün bitsin ya, dokunsan ağlayacak kadar yorgun ama burnumu silemeyecek kadar yoğunum
walla dua edin bana

Merhaba kızlarrrr :) napıyosunuz. Ben nöbetteyim bugün.

kolay gelsin canlar, ikiniz için de dua edeceğim, Rabbim kolaylık versin işlerinizde..

ben de evde savaş halindeyim..sabah çamaşır yıkayıp asıp dün ki hamurdan tuttum yine, bu sefer yarı ölçü yaptım.hamur mayalanırken markete gittim, eksikleri aldım geldim. dün gece maaş nihayet yatmış.ödemeleri yaptım, kk ödemelerini ayırdım, yine kuş kadar para kaldı.bu ay da kredi kartlarına yükleneceğiz mecburen.buna da şükür, hamdolsun.

bugün kaşarlı sucuklu yaptım poğaçaları 30 adet çıktı dünküne göre biraz daha büyüktü.

sigara böreği sardım o da 30 adet civarıydı sanırım. lakin buzlukta hiç yer yok ne yapacam bilemedim...biraz boşaltmam lazım sanırım.
marketten bütün piliç,2 kg pirinç, 1 kg mercimek, nescafe, demlik çay,kaşar, sigara bir şeyler daha aldım 56 tl ödedim.

yorgunum daha şu saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…