BİRİKİMCİ HATUNLAR

Gunaydin hanimlar. Sehitlerimize Allah'tan rahmet yakinlarina sabir diliyorum.

Günaydın bayanlar
Pazartesi gibi ama Perşembe .... Çok değişik ve çok güzel.
Güle güle kullan canım

Ben dun tum gun "bugun cumartesi mi pazar mi" diye sorup durdum. Haftasonu oldugundan emindim de hangisi olduguna karar veremiyordum, beyin cok ilginc bir organ.

Gunaydin hanimlar. Sehitlerimize Allah'tan rahmet yakinlarina sabir diliyorum.

Ben dun tum gun "bugun cumartesi mi pazar mi" diye sorup durdum. Haftasonu oldugundan emindim de hangisi olduguna karar veremiyordum, beyin cok ilginc bir organ.
Âmin....
Ama Çarşamba olduğunu hatırlayanda da garip bir mutluluk oluyır sanki.
Bu aralar hiç işe gitmek istemiyorum da ondandır bende ki bu ruh hali

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..

DonukPudra DonukPudra geçmiş olsun canım.
dışarı çıktık yemek kahve 20TL harcadım. kyafet baktım fuzuli olmasın diye almadım birşey.. gelecek maaşımda kaşe bide üst baş almayı düşünüyorum..

elektirik faturamı ödedim 30,70 (tek kişiyim sizce çokmu? )
knt aldım 30TL

25 gr altın aldım 86.06 tlden

Hayirli olsun canim bereketlensin;)

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..

DonukPudra DonukPudra geçmiş olsun canım.
dışarı çıktık yemek kahve 20TL harcadım. kyafet baktım fuzuli olmasın diye almadım birşey.. gelecek maaşımda kaşe bide üst baş almayı düşünüyorum..

elektirik faturamı ödedim 30,70 (tek kişiyim sizce çokmu? )
knt aldım 30TL

O bedeli bu katkisi ..... hic kullanmadan da o fiyat geliyor zaten canim, cok degil. Bize 45 gelmis.

abla sen sürekli al satmı yapıosun..
ay sonu. ek dersler yatmadı. o yüzden nasıl aldığını merak ettim. kabalıkmı ettim :KK53::KK53::KK53:
yok estağfirullah canım ne demek kabalık
ben burada normal daha önceki yıllara ait ve de bundan sonraki maaşıma ekderslerime ait bildirim yapmıyorum

sadece mutfak parasından arta kalanı yazıyorum...

ben bu altın dolar alım satımlarımı yazmadığım paralarla yapıyorum bitanem :KK60:

yok estağfirullah canım ne demek kabalık
ben burada normal daha önceki yıllara ait ve de bundan sonraki maaşıma ekderslerime ait bildirim yapmıyorum

sadece mutfak parasından arta kalanı yazıyorum...

ben bu altın dolar alım satımlarımı yazmadığım paralarla yapıyorum bitanem :KK60:

anladım beraket versin ozaman :KK9::KK73::KK73:

günaydınn kızlar dün çeyreklerimi 100 e tamamladım öyle niyet etmiştim yarım kalmasın dedim bundan sonra halkbankasından gram alacağım bu sabah ilkini 86,57 den aldım param 3 gr a yetti onu aldım şimdilik iş bankasında da 900 a yakın param var onuda halkbankasına aktarıp onunlada alacağım diğer bankalarda oran birazz daha düşük ama ne yapayım her ay buraya düzenli param yatıyor ordan oraya aktar yapmayayım dedim burdan almaya devam edeceğim inşallah herkse Allah bol hayırlı birikimler versin kızlar benm için dua edin bol bol biriktireyim gerekli olan parayı biriktirdikten sonra evleneceğim inşallah :KK71:

günaydınn kızlar dün çeyreklerimi 100 e tamamladım öyle niyet etmiştim yarım kalmasın dedim bundan sonra halkbankasından gram alacağım bu sabah ilkini 86,57 den aldım param 3 gr a yetti onu aldım şimdilik iş bankasında da 900 a yakın param var onuda halkbankasına aktarıp onunlada alacağım diğer bankalarda oran birazz daha düşük ama ne yapayım her ay buraya düzenli param yatıyor ordan oraya aktar yapmayayım dedim burdan almaya devam edeceğim inşallah herkse Allah bol hayırlı birikimler versin kızlar benm için dua edin bol bol biriktireyim gerekli olan parayı biriktirdikten sonra evleneceğim inşallah :KK71:

bereket versin..
nişanlı falanmısınız o_O

Back
X