teşekkürler sizlerede yok henüz değilim yeterince birikim yaptıktan sonra karar vereceğim inşallah şu an beklemedeyizbereket versin..
nişanlı falanmısınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler sizlerede yok henüz değilim yeterince birikim yaptıktan sonra karar vereceğim inşallah şu an beklemedeyizbereket versin..
nişanlı falanmısınız![]()
ben erkek arkadaşıma birikim yaptığımı hiç söylemiyorum. bir ara beyaz eşya alabilmek için (çeyiz) 3 5 köşeye atıyorum demiştim okadar.. evlenirsemde birkimlerimi yanıma almayacam haberide olmayacak diye düşündüm hep.. ilerde ev falan alırsak kullanırım diye düşündüm.. yada erkek kardeşim iş kurarsa yardımcı olurum diye..
Günaydınnnn arkadaşlar ben dün iki etek aldım 90 tl ye, ihtiyacım vardı ama iş yerinde,
hmm kabul ediyorum eteklere zaafım var :)
bu ay 300 tl biriktirdim 90 ı eteğe gitti kaldı 210 :) bir dahaki aylarda daha da artacak inşallah azimliyim :)
Varyemez birikimin boll bereketli olsun canım :)
Y yesil_zeytin_ biz 120 tl den aşağı fatura ödeyemiyoruz sizinkiler ne kadar güzel maşallah :)
En mantiklisi... sendeki nirikime guvenerek hareket etmez en azindan...ben erkek arkadaşıma birikim yaptığımı hiç söylemiyorum. bir ara beyaz eşya alabilmek için (çeyiz) 3 5 köşeye atıyorum demiştim okadar.. evlenirsemde birkimlerimi yanıma almayacam haberide olmayacak diye düşündüm hep.. ilerde ev falan alırsak kullanırım diye düşündüm.. yada erkek kardeşim iş kurarsa yardımcı olurum diye..
bencede söyleme hem bir şeye ihtiyacı olduğunda aklından senden istemek geçer şu an ne kocan ne de başka bişeyin neden veresin ki söylememeye devam etben erkek arkadaşıma birikim yaptığımı hiç söylemiyorum. bir ara beyaz eşya alabilmek için (çeyiz) 3 5 köşeye atıyorum demiştim okadar.. evlenirsemde birkimlerimi yanıma almayacam haberide olmayacak diye düşündüm hep.. ilerde ev falan alırsak kullanırım diye düşündüm.. yada erkek kardeşim iş kurarsa yardımcı olurum diye..
sen öğrencisin sanırım ?ama ben tek kalıyorum. bir odayı kullanıyorum. diğer odalarda ıvız zıvırlar var.
tv, bilgisayar, buzdolabı, çamaşır makinası, elektirik süpürgesi dışında elektirikli birşeyimde yok.. elektirik süpürgesi hafta bir ya açarım yada açmam
ama ben tek kalıyorum. bir odayı kullanıyorum. diğer odalarda ıvız zıvırlar var.
tv, bilgisayar, buzdolabı, çamaşır makinası, elektirik süpürgesi dışında elektirikli birşeyimde yok.. elektirik süpürgesi hafta bir ya açarım yada açmam
kesene bereket hayır işide yapmıışsın yeri dolar inşallahherkesin birikimleri bereketli olsun
@darkseaa çok geçmiş olsun neyse ki tahlilleri temiz çıkmış
bizim için masraflı bi 29 ekim oldu valla, 100 tl eve bişeyler aldım (pazar günü kızımın doğumgününü kutluyoruz ona göre bişeyler) , maddı durumu ıyı olmayan bı teyzem var erzak aldım ona 100 tl da o tuttu. bı de yemek yedık kızımla 22tl da o tuttu. 1 günde amma para harcamışım
günaydınn kızlar dün çeyreklerimi 100 e tamamladım öyle niyet etmiştim yarım kalmasın dedim bundan sonra halkbankasından gram alacağım bu sabah ilkini 86,57 den aldım param 3 gr a yetti onu aldım şimdilik iş bankasında da 900 a yakın param var onuda halkbankasına aktarıp onunlada alacağım diğer bankalarda oran birazz daha düşük ama ne yapayım her ay buraya düzenli param yatıyor ordan oraya aktar yapmayayım dedim burdan almaya devam edeceğim inşallah herkse Allah bol hayırlı birikimler versin kızlar benm için dua edin bol bol biriktireyim gerekli olan parayı biriktirdikten sonra evleneceğim inşallah![]()
herkesin birikimleri bereketli olsun
@darkseaa çok geçmiş olsun neyse ki tahlilleri temiz çıkmış
bizim için masraflı bi 29 ekim oldu valla, 100 tl eve bişeyler aldım (pazar günü kızımın doğumgününü kutluyoruz ona göre bişeyler) , maddı durumu ıyı olmayan bı teyzem var erzak aldım ona 100 tl da o tuttu. bı de yemek yedık kızımla 22tl da o tuttu. 1 günde amma para harcamışım
En mantiklisi... sendeki nirikime guvenerek hareket etmez en azindan...
bencede söyleme hem bir şeye ihtiyacı olduğunda aklından senden istemek geçer şu an ne kocan ne de başka bişeyin neden veresin ki söylememeye devam et
ben farklı bi şehirde yaşıyorum. iş nedeniyle.sen öğrencisin sanırım ?
buzdolabı elektrik harcıyor olabilir biz bir ay denedik bozulmuştu dolabımız fatura 30 tl farketti, canım bir de devletin aldığı vergiler var onlara dikkat ettin mi hiç TRT nin bile bilmemne vergisini bizlerden alıyorlar! doğu bölgesi de dahil buna of bu konulara çok girmim sinirleniyorum![]()
günaydın kızlar.
hava yağmurlu burada,yataktan hiç çıkasım yoktu bu sabah.
sıgara ısı nasıl gıdıyor bebegımgünaydın kızlar hayırlı sabahlar..
DonukPudra geçmiş olsun canım.
dışarı çıktık yemek kahve 20TL harcadım. kyafet baktım fuzuli olmasın diye almadım birşey.. gelecek maaşımda kaşe bide üst baş almayı düşünüyorum..
elektirik faturamı ödedim 30,70 (tek kişiyim sizce çokmu? )
knt aldım 30TL