BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydınnnn arkadaşlar ben dün iki etek aldım 90 tl ye, ihtiyacım vardı ama iş yerinde,

hmm kabul ediyorum eteklere zaafım var :)

bu ay 300 tl biriktirdim 90 ı eteğe gitti kaldı 210 :) bir dahaki aylarda daha da artacak inşallah azimliyim :)

Varyemez Varyemez birikimin boll bereketli olsun canım :)

Y yesil_zeytin_ biz 120 tl den aşağı fatura ödeyemiyoruz sizinkiler ne kadar güzel maşallah :)

ben erkek arkadaşıma birikim yaptığımı hiç söylemiyorum. bir ara beyaz eşya alabilmek için (çeyiz) 3 5 köşeye atıyorum demiştim okadar.. evlenirsemde birkimlerimi yanıma almayacam haberide olmayacak diye düşündüm hep.. ilerde ev falan alırsak kullanırım diye düşündüm.. yada erkek kardeşim iş kurarsa yardımcı olurum diye..

ben erkek arkadaşıma birikim yaptığımı hiç söylemiyorum. bir ara beyaz eşya alabilmek için (çeyiz) 3 5 köşeye atıyorum demiştim okadar.. evlenirsemde birkimlerimi yanıma almayacam haberide olmayacak diye düşündüm hep.. ilerde ev falan alırsak kullanırım diye düşündüm.. yada erkek kardeşim iş kurarsa yardımcı olurum diye..

en mantıklısını yapıyosun asmunikal.. ;)

Günaydınnnn arkadaşlar ben dün iki etek aldım 90 tl ye, ihtiyacım vardı ama iş yerinde,

hmm kabul ediyorum eteklere zaafım var :)

bu ay 300 tl biriktirdim 90 ı eteğe gitti kaldı 210 :) bir dahaki aylarda daha da artacak inşallah azimliyim :)

Varyemez Varyemez birikimin boll bereketli olsun canım :)

Y yesil_zeytin_ biz 120 tl den aşağı fatura ödeyemiyoruz sizinkiler ne kadar güzel maşallah :)

ama ben tek kalıyorum. bir odayı kullanıyorum. diğer odalarda ıvız zıvırlar var.
tv, bilgisayar, buzdolabı, çamaşır makinası, elektirik süpürgesi dışında elektirikli birşeyimde yok.. elektirik süpürgesi hafta bir ya açarım yada açmam

En mantiklisi... sendeki nirikime guvenerek hareket etmez en azindan...

bencede söyleme hem bir şeye ihtiyacı olduğunda aklından senden istemek geçer şu an ne kocan ne de başka bişeyin neden veresin ki söylememeye devam et

ama ben tek kalıyorum. bir odayı kullanıyorum. diğer odalarda ıvız zıvırlar var.
tv, bilgisayar, buzdolabı, çamaşır makinası, elektirik süpürgesi dışında elektirikli birşeyimde yok.. elektirik süpürgesi hafta bir ya açarım yada açmam
sen öğrencisin sanırım ?

herkesin birikimleri bereketli olsun
@darkseaa çok geçmiş olsun neyse ki tahlilleri temiz çıkmış
bizim için masraflı bi 29 ekim oldu valla, 100 tl eve bişeyler aldım (pazar günü kızımın doğumgününü kutluyoruz ona göre bişeyler) , maddı durumu ıyı olmayan bı teyzem var erzak aldım ona 100 tl da o tuttu. bı de yemek yedık kızımla 22tl da o tuttu. 1 günde amma para harcamışım

buzdolabı elektrik harcıyor olabilir biz bir ay denedik bozulmuştu dolabımız fatura 30 tl farketti, canım bir de devletin aldığı vergiler var onlara dikkat ettin mi hiç TRT nin bile bilmemne vergisini bizlerden alıyorlar! doğu bölgesi de dahil buna of bu konulara çok girmim sinirleniyorum:(

bizim için masraflı bi 29 ekim oldu valla, 100 tl eve bişeyler aldım (pazar günü kızımın doğumgününü kutluyoruz ona göre bişeyler) , maddı durumu ıyı olmayan bı teyzem var erzak aldım ona 100 tl da o tuttu. bı de yemek yedık kızımla 22tl da o tuttu. 1 günde amma para harcamışım
kesene bereket hayır işide yapmıışsın yeri dolar inşallah

günaydınn kızlar dün çeyreklerimi 100 e tamamladım öyle niyet etmiştim yarım kalmasın dedim bundan sonra halkbankasından gram alacağım bu sabah ilkini 86,57 den aldım param 3 gr a yetti onu aldım şimdilik iş bankasında da 900 a yakın param var onuda halkbankasına aktarıp onunlada alacağım diğer bankalarda oran birazz daha düşük ama ne yapayım her ay buraya düzenli param yatıyor ordan oraya aktar yapmayayım dedim burdan almaya devam edeceğim inşallah herkse Allah bol hayırlı birikimler versin kızlar benm için dua edin bol bol biriktireyim gerekli olan parayı biriktirdikten sonra evleneceğim inşallah :KK71:

Bereketlensin, tez vakitte yuvani kur insallah;)

Nice yillara canim, saglik&mutlulukla. Guzel seylere harcamissin, hayiflanma hic:)

En mantiklisi... sendeki nirikime guvenerek hareket etmez en azindan...

bencede söyleme hem bir şeye ihtiyacı olduğunda aklından senden istemek geçer şu an ne kocan ne de başka bişeyin neden veresin ki söylememeye devam et

bende öyle düşünmüştüm. mesela düğün yaparsak ortaklaşa kredi çekip öderiz

sen öğrencisin sanırım ?
ben farklı bi şehirde yaşıyorum. iş nedeniyle.

buzdolabı elektrik harcıyor olabilir biz bir ay denedik bozulmuştu dolabımız fatura 30 tl farketti, canım bir de devletin aldığı vergiler var onlara dikkat ettin mi hiç TRT nin bile bilmemne vergisini bizlerden alıyorlar! doğu bölgesi de dahil buna of bu konulara çok girmim sinirleniyorum:KK43:

benm buzdolabım eski ondanda olabilir.

Günaydın kızlar

2-3 gündür doğru dürüst yazamıyorum ve farkettim ki yazmayınca daha çok harcama yapıyorum...

Birikim yapanlara bereketli olsun , yeni gelenler hoş geldiniz..

her sabah ilk buraya bakıyorum ahh Varyemez Varyemez ne iyi etmişssin bu konuyu açmakla..:KK60:

Arçelik telve tekli kahve makinam vardı. Onunla uğraşıyorum 2 gündür.
Servise götür - eve getir - dene - çalışmıyor - tekrar servise götür.. Döngüye girdi resmen...
Makinaya bağlıyoruz sağlam diyor.. En sonunda serviste " gözümün önünde kahve yapın bakalım siz içebilecekmisiiniz o köpüksüz kahveyi bir de yapar mı bilemicem yarısında kırmızı ışık yanıyor "dedim.. Adam denedi kahveyi yapmıyor kırmızı ışık yanıyor.. Bakmıyorlar mı , denemiyorlar mı serviste ben anlamadım ki.. Nasıl görmez kırmızı ışığıı ???
Cezvesindenmiş mecbur değiştirdi.. 25 tl dedi galiba cezve fiyatına ama garantisi olduğu için 5 kuruş vermedim. Demekki ısrarcı olmak lazımmış..:KK59:

Markette 50+15 tl harcadım dün akşam.. 50 tlsini kredi kartından almak zorunda kaldım. Nakit almamışım yanıma.. Eşim kızdı :KK61:kredi kartını kullandım diye.. Aslında hiç alışveriş yapmamıştım bu ay karttan hep nakit alıyordum.. Ama evde unutmuşum parayı işte bana da zor geldi eve dönüp para alıp tekrar markete gitmek karttan çekiverdim...
"Nakit cebinde 1000 lira varsa harca hiç bişey demem ama karttan almaa "
dedi Aldı kartımıı :KK34:

Ayy çok kızdım neyse gidip kahve yapayım kendime aklıma geldikçe kızıyorum çünküü :KK12:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..

DonukPudra DonukPudra geçmiş olsun canım.
dışarı çıktık yemek kahve 20TL harcadım. kyafet baktım fuzuli olmasın diye almadım birşey.. gelecek maaşımda kaşe bide üst baş almayı düşünüyorum..

elektirik faturamı ödedim 30,70 (tek kişiyim sizce çokmu? )
knt aldım 30TL
sıgara ısı nasıl gıdıyor bebegım

Back
X