aaa daha çok yeniymiş çocuk kaç yaşında ? 14 yıl nerden çıktı peki1 yıllı evliyiz. annemlere gidiyruz mesela. yemekten sonra orada bile uyuyor...
yok canım yanlış yazmışım. 14 yıllık evliyiz. oğlumuz 9 yaşında. ilk 5 yıl çocuğumuz yoktu ben hep yalnız otururdum.aaa daha çok yeniymiş çocuk kaç yaşında ? 14 yıl nerden çıktı peki
film izliyor. gazete okuyor. sanırsınız ülkeyi o kurtaracak...
ben düzelsin istemiyorum. çünkü düzelmez. biz çıkarken de böyleydi. hadi diyelim şimdi 14 yıllık evliyiz. eee çıkarken insan sevgilisi ile buluşacağı zaman uyur mu?
ya da ben onun çalıştığı köye giderdim. aşama yurda geri döneceğim. o arada bile uyurdu..
evet bende bayılarak takip ediyorum.. çok güzel paylaşımları var.bu arada ojem rujum rimelim blogunda güzel paylaşımlar var bakabilirsiniz. pudra fotoyuda oradan almış
evet sürekli o telefon elince. neye bakar ne izler anlamış değilim. yemekte bile bir elinde telefon bir elinde kaşık.
onun içinde fırtına falan yoktur. böyle daha rahat adam sonuçta şu bişr haftadır istediği gibi uyuyor yaşıyor. karışan yok bağıran yok. hayatını yaşıyor.
ben düzelsin istemiyorum...çünkü düzelmez. 14 yıl kızlar 14 yıl. dile kolay. adamın yapacağı tek şey normal insanlar gibi normal saatlerde uyumak..bu kadar basit...
canım yıllardır bu konuda ne kadar üzüldüğümü bilir. çünkü ben bu nedenle çok ağladım. çok zırladım.kötüymüş. telefonla oynasın haberde baksın videoda baksın ama heryerin zamanı yeri var..
uyumayı çok sevio ozaman.
bende çok uykucuyum. ama uyuncak yer var uyunmayacak yer var.
kotu niyetli yapmıodur seni kırdığını üzdüğünü bilmiyodur belkide..
hassasiyetini dile getirsen.. destek alsanız daha güzel olru belki herşey
canım işine geldiği zaman da 2 gün uyumaz. yani bi düzen yok. tek sorun çok uyuması değil. mesela diyelim ki akşam arkadaşlara gittik. bu uyumadı. eve geliyoruz. sabaha kadar tv izliyor. yada işi varsa uyumuyor. çalışıyor. ertesi gün akşam bi yatıyor sabah kadar uyuyor. evin içinde sürekli horlayan bir adam sesi yükseliyor.evet bende bayılarak takip ediyorum.. çok güzel paylaşımları var.
Papatyam, sen normal insanlar gibi normal saatlerde uyusun basit diyorsun ama değil işte..
Eşine göre onun yaşantısı normal..
düzeni bu şekilde ve evet 14 yıl çok uzun bir süre... Bu süre zarfında sen kızdın,ağladın.öfkelendin... Ama bir uzman yardımı almadınız değil mi_?
Uykuyu sevmek ayrı ama eşinin başka bir rahatsızlığı olabilir.Bu konuda ciddiyim..
Mesela en basidi kansızlık sürekli uyku yapıyor.
Bir ara bende vardı bildiğin körtükütsarhoş gibi uyuyordum.. Ki yanımda davul çalsan uyanmam.Eşim de şikayet ediyordu..Mesela film izliyoruz ben yarısında küt. ya da yatcaz ben 2 dk da resmen sızıyordum.. en son dr gittik mesela..
kansızlıktan çıktı..
yani eşinin bir rahatsızlıgı olabilir..
az uyumak gibi çok uyumak ta bir hastalık...
elinde sürekli telefon olmasına diyecek laf bulamıyorum cidden en nefret ettiğim şey ki zaten aileler artık yemekten yemeğe toplanıyor sofraya.
Bence bir doktora check-up vs yapmanız gerekli.
canım yıllardır bu konuda ne kadar üzüldüğümü bilir. çünkü ben bu nedenle çok ağladım. çok zırladım.
ve şu anda gerçekten onu görmek bile istemiyorum. bir kadın olaark ne kadar basit bir mesele ile uğraştığıma ve sonuçta geldiğimiz noktaya inanamıyorum. bunları ona da anlattım. şefkat istediğimi onunla uyumak istediğimi -söyledim. ama yok adam tınlamıyor bile...
Tabiki sen daha ii bilirsin cnm gerekeni fazlasiylada yapmissn ama genede iice dusun ondan sobra esinle konuskızlar ben bu adamı doktora da yolladım. bir şey çıkmadı. sırf keyif. başka da bir şey değil.
hım evet bende biliyordum 14 yıl olduğunuda dedim heralde yanlış anlama ... çok zor haklısın işte keşke bu kararı o gün verseydin emin ol o zaman her şey çok kolay ve daha güzel olurdu sennde ömründen ömür gitmemiş olurdu ama genede güzel bir karar seni yeniden hayata bağlayabilir iyi düşün ve karar ver ne iş yapıyorsun seni mutlu eden bir işin var mı ?yok canım yanlış yazmışım. 14 yıllık evliyiz. oğlumuz 9 yaşında. ilk 5 yıl çocuğumuz yoktu ben hep yalnız otururdum.
ne ağlama krizleri geçirdim bu yüzden. hatta ilk oturduğumuz kiradaki evin kapısını kırmıştım. neden benimle uyumuyorsun diye bağıra bağıra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?