BİRİKİMCİ HATUNLAR

aaa daha çok yeniymiş çocuk kaç yaşında ? 14 yıl nerden çıktı peki
yok canım yanlış yazmışım. 14 yıllık evliyiz. oğlumuz 9 yaşında. ilk 5 yıl çocuğumuz yoktu ben hep yalnız otururdum.
ne ağlama krizleri geçirdim bu yüzden. hatta ilk oturduğumuz kiradaki evin kapısını kırmıştım. neden benimle uyumuyorsun diye bağıra bağıra...

kötüymüş. telefonla oynasın haberde baksın videoda baksın ama heryerin zamanı yeri var..
uyumayı çok sevio ozaman.
bende çok uykucuyum. ama uyuncak yer var uyunmayacak yer var.
kotu niyetli yapmıodur seni kırdığını üzdüğünü bilmiyodur belkide..
hassasiyetini dile getirsen.. destek alsanız daha güzel olru belki herşey

bu arada ojem rujum rimelim blogunda güzel paylaşımlar var bakabilirsiniz. pudra fotoyuda oradan almış
evet bende bayılarak takip ediyorum.. çok güzel paylaşımları var.

Papatyam, sen normal insanlar gibi normal saatlerde uyusun basit diyorsun ama değil işte..
Eşine göre onun yaşantısı normal..
düzeni bu şekilde ve evet 14 yıl çok uzun bir süre... Bu süre zarfında sen kızdın,ağladın.öfkelendin... Ama bir uzman yardımı almadınız değil mi_?
Uykuyu sevmek ayrı ama eşinin başka bir rahatsızlığı olabilir.Bu konuda ciddiyim..
Mesela en basidi kansızlık sürekli uyku yapıyor.
Bir ara bende vardı bildiğin körtükütsarhoş gibi uyuyordum.. Ki yanımda davul çalsan uyanmam.Eşim de şikayet ediyordu..Mesela film izliyoruz ben yarısında küt. ya da yatcaz ben 2 dk da resmen sızıyordum.. en son dr gittik mesela..
kansızlıktan çıktı..

yani eşinin bir rahatsızlıgı olabilir..
az uyumak gibi çok uyumak ta bir hastalık...

elinde sürekli telefon olmasına diyecek laf bulamıyorum cidden en nefret ettiğim şey ki zaten aileler artık yemekten yemeğe toplanıyor sofraya.

Bence bir doktora check-up vs yapmanız gerekli.

canım yıllardır bu konuda ne kadar üzüldüğümü bilir. çünkü ben bu nedenle çok ağladım. çok zırladım.
ve şu anda gerçekten onu görmek bile istemiyorum. bir kadın olaark ne kadar basit bir mesele ile uğraştığıma ve sonuçta geldiğimiz noktaya inanamıyorum. bunları ona da anlattım. şefkat istediğimi onunla uyumak istediğimi -söyledim. ama yok adam tınlamıyor bile...

canım işine geldiği zaman da 2 gün uyumaz. yani bi düzen yok. tek sorun çok uyuması değil. mesela diyelim ki akşam arkadaşlara gittik. bu uyumadı. eve geliyoruz. sabaha kadar tv izliyor. yada işi varsa uyumuyor. çalışıyor. ertesi gün akşam bi yatıyor sabah kadar uyuyor. evin içinde sürekli horlayan bir adam sesi yükseliyor.
uyumasının sırf keyif olduğunu düşünüyorum ben...

bir de ben bunu horladığı için doktora da gönderdim. bir gece kaldı hastanede. ama ondan da bir sonuç çıkmadı. ne yapabilirm kızlar. elimden geleni yaptım ben...
bundan sonra istediği kadar uyusun...uyusun da büyüsün...

ben snei çok iyi anlıyorum.
neden anlıyorsun dersen. telefon olayı dışındakilerin hepsi babam..
babam eve gelir.
yatak odasına çekilir.
yemeğini yatak odasında yer
televizyonunu yatak odasında izler.
ben ailemle yaşamıyorum.
eve gidince halını hatrını yatak odasında sorarım.
ve babam bir bardak su eşliğinde yatak odasında annemsiz uyur..

sizde ailesiniz.. ama o kendi dünyasını kurmuş.. o şekilde yaşıyor.. yaşınız genç toparlanabilirsiniz..
olan olmuş.. bu saatten sonra düzetlemey bakmak lazım..

DonukPudra bendede uyku sorunum var.
erkek arkadaşımda çok kızar erken uyuyosun diye.. ama direnmeye çalışsamda çok zor oluyor. en son beni böyle uykucu kabul et. benin senin gece uyumamlarına karışmıyorum bak dedim

papatya anlattıkların çok can sıkıcı tamam ama, önce bi hastalık vs kaynaklı olmadığından emin olmalısın. mesela akdeniz anemisi gibi. bi doktora gidip durumdan bahsetseniz en azından bi bakılsa.
şikayet etmekte yorulmakta son derece haklısın ancak 14 yıl ve bi çocuk olunca bidaha düşünüyo insan. sen şimdi benim düşündüğüm kadar o da çabalasın diyeceksin, haklısın da. ne diyeceğimi bilemedim off. yalnız şunu öneriyim, eşinin artılarını ve eksilerini yaz bi kağıda ve karşılaştır bakalım ne ağır basacak

sorun uyumamak değil. sorun duyarsız olması..
kendi ailesinden soyutlaması. ilgisiz olması..
uykuda bir etken

kızlar ben bu adamı doktora da yolladım. bir şey çıkmadı. sırf keyif. başka da bir şey değil.

ben derse gidiyorum. nasıl ders anlatacaksam bu kafa ile. maskemi takayım mutlu görüneyim dersime gireyim...

keyif için de internete girmek bir hastalık bence.
ayrıca doktor dediğiniz ne doktoru? horladığı için kulak burun boğaza gitmenizimi doktora gitti diye yoruyorsunuz.
papatya abla sizin aile danışmanından destek almanız lazım.
piskologlardan destek almanız lazım..
çünkü bunlar ruhen sizi çürütüyor..
kalbinize ii gelecek şekilde iyleşmeniz lazım..

Papatya ayrıntılı bir check up ve aile danışmanı .. Bence keyfi değil eşinin bu davranısı.
yani bir insan 14 sene hala bazı seyleri sürdürüyorsa karsısındaki erirken birseyi vardır mutlaka.
yani bir insan karşısındakini psikolojik olarak ne kadar yıkıma götürür. adamın karsısında evin kapısını kırmıssın.
senin ruh haline de yazık değil mi ya..
cidden cok zor.
eger ki bunun ardında baska bir rahatsızlıgı yoksa ve rahatından böyle davranıyorsa ...
bazen insanı rahatsız eden birsey olur yada savunmasız hisseder kendini kalkan olarak uykuya verir mesela. sorunlarını uyuyarak düzeleceğine inanır kimi insan.
ama işi varken uykusuz kalabilip sonra uyuyorsa anlamadım.
Çocugunla iletişimi de sıfır o zaman. cocuk icin elinde sürekli telefonla ugrasan sofrada bile telle ilgilenen bana rol model..
diger yandan cocugunun sorunları ile ilgili konularda anlattıklarına nazaran bu konuda hassas ve ugrasan bir baba.

ama eş olarak...!?

hım evet bende biliyordum 14 yıl olduğunuda dedim heralde yanlış anlama ... çok zor haklısın işte keşke bu kararı o gün verseydin emin ol o zaman her şey çok kolay ve daha güzel olurdu sennde ömründen ömür gitmemiş olurdu ama genede güzel bir karar seni yeniden hayata bağlayabilir iyi düşün ve karar ver ne iş yapıyorsun seni mutlu eden bir işin var mı ?

M maviduvar1 sütlükahvenin dediği gibi artıları eksileri bir kağıda yazsan karşılaştırma yapsan? 14 yıl gerçekten uzun bir süre iyice düşün ama önünde uzun seneler var bunu da düşün benim teyzem toplum ne der diye eşinden boşanmadı ama en sonunda canına tak dedi 65 yaşında tek günde boşandı şimdi hayatını yaşıyo ama geç kaldı işte...eşimin kardeşi de aynı durumda, en ufak iletişimleri yok o yüzden çok mutsuz ama başka problemleri de yok hayat garip gerçekten..

umarım en kısa sürede problemlerinizi halledersiniz canım, eğer birbirinizi hala çok seviyorsanız buna eminseniz gereken mücadeleyi verin derim, en iyi yolu yine kendin bulacaksın hiçbir şey senden değerli değil bunu unutma..

kızlar ya evde takılarımla ve makyaj eşyalarımla başım dertte bir türlü toparlayamıyorum var mı önerileriniz ya da aldığınız güzel takı düzenleyici var mı şık ve dekoratif olmalı bu hafta sonu odamı bi düzene sokmam lazım düzensizlik beni geriyor pazartesi salı da izin alırım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…