BİRİKİMCİ HATUNLAR

M maviduvar1 bnde neleeri gogusledim bi bilsen bnmkide bnm baskmla azaltti ama yatmak istedigi gozlerindn anliom yat diom saat 9da yatar hoc ellemesem
cok zor cok bn hala yasadigim seyleri unutamiyorm evliligim badir bi evliliktir dayanan cok az olur bn dayandim ve yurutuyorum bni benm onu sevdiginden daha cok seviyor bunu biliyorun ama yetmiordu iok zamanlar

canım yaşım 36 ve geriye baktığım zaman çözülemeyen bir problem görüyorum. tamam çok güzel anlarımız da oldu.
ama ben bir kadın olarak kendimi değerli hissetmek istiyorum. sevildiğimi bilmek istiyorum. yapacağı şey çok basit. uyumayacak. benimle iki çift laf edecek o kadar...
benim için bunu yapmayan adamı ben ne diye yanımda tutayım...

canm sende bir süre sürkli dışarda zaman geçirmeye çalış sırf bu sebep yüzünden biraz gereksiz olur... yani ne bileyim işi çok yorucudur çok yoruluyordur mesaisi fazla geliyordur vs... bu konu ile ilgili bence çözüm bulmaya çalışın uyku merkezleri var oralarda tedavi yöntemlerini araştırın bu durum bi hastalık olabilir beyin sinirleriyle ilgili falan... ama seninde hayatını düşündüğümde evet gerçekten çok zor olmalı gene iyi sabretmişsin ama bunca yıl sabretmişsin bundan sonrası içinde çözüm bulun bence

Heekesin cektigi kendine tabiki ama ne biliim bisi diyemiyorm cnm ya hakkinda hayirlisi olsun

Heekesin cektigi kendine tabiki ama ne biliim bisi diyemiyorm cnm ya hakkinda hayirlisi olsun
inşallah canım. ben boşayacam bu adamı. gitsin anasının evinde istediği kadar horlasın. ben de en azından kocam yok ve ben yalnızım derim...

onsuz olmak sana ekstra bişeyler katacakmı peki papatya..yani hadi boşandın diyelim sonra ne olacak

benimde rimele ihtiyacım var..gidememiştim indirim dönemi.nasıl memnunmusun
ben memnunum..
rimmel london biraz gec kuruyor ama kirpiklerim kısa diye uzatana ihtiyacım vardı..
istediğimi karşılıyor.

HaksiZsin diyemem ama bunlar bnm yasadiklarimin yaninda hafif kaliyor @papatyacim tabiki sana biyuktur ama ii dusun

delimidelicim ,sen de zor şeyler yaşamışsındır ama herkesin yaşanmışlıkları ve olayları atlatma sürecleri farklıdır.
Bu yüzden kıyaslama yapılamaz ki bu tür şeyler.
Herkste olayların duygusal kaldırabilirliği farklıdır.
Mesela kimisi ayrılığı 2 ayda atlatır kimisi 8 ayda.

Ahh ahh papatyam cok ii anliyorum
Ben o kadar degersizlestim ki evin hizmetciaiydim kocamin bakicisi
neler var papatyam su anda bile aklima geldi agliyorum inan bana nasil dayamdim diye ama dayaniyorsun kokune bakarsan yanlis evlilikti ilk basta benikkisi

offf hakikaten bu durum zor bi duurm 10 dk içinde uyumuş oluyor yani canım haklısın ama işte ne bilimm

Evet cnm dogru soluyorsun

O zaman keşke okusa!!! derim..
daha öncede biraz bahsetmiştin.. sofrada elinde telefon yemekte bile. ya da ben sigara içmiyorum o içiyor diye mutfakta diye.
sevgi madem herşeye yeter. neden bu eş bir adım çaba sarf etmiyor?!!!

Papatya ,sen aile danışmanına mı gitsen eşinle..
yani bir insanın göz göre göre sevdiğinden vazgeçmesi anlaşılabilir değil.. eşinin 1 hafta boyunca adım atmaması düşündürücü..
ve seninle birşeyler paylaşmayan biri. belki o da içinde ne fırtınalar yaşıyor ama.
emek olmadan yemek olmuyor işte.
sevgi emekse, biraz eşinin de emek vermesi lazım.

onsuz olmak sana ekstra bişeyler katacakmı peki papatya..yani hadi boşandın diyelim sonra ne olacak
en azından gerçekten yalnız olduğumu bilirim. o yatakta tek başıma yatmak içimi acıtmaz. gecenin bir yarısı uyandığımda tv izleyen eşimi görüp sinir olmam. ilgi beklemem sohbet beklemem..

bu arada ojem rujum rimelim blogunda güzel paylaşımlar var bakabilirsiniz. pudra fotoyuda oradan almış

evet sürekli o telefon elince. neye bakar ne izler anlamış değilim. yemekte bile bir elinde telefon bir elinde kaşık.
onun içinde fırtına falan yoktur. böyle daha rahat adam sonuçta şu bişr haftadır istediği gibi uyuyor yaşıyor. karışan yok bağıran yok. hayatını yaşıyor.
ben düzelsin istemiyorum...çünkü düzelmez. 14 yıl kızlar 14 yıl. dile kolay. adamın yapacağı tek şey normal insanlar gibi normal saatlerde uyumak..bu kadar basit...

M maviduvar1 pudraya katılıyorum.
sen içine atmışsın bugune kadar. gerekirse detsek alacaksınız. ciddi bir şekilde konuşacaksınız..
çocuğunun sana ihtiyacı olduğu kadar onada ihtiyacı var.
napıyor telefonda

işte rahatlık yani o adam değişmez ya bu şekilde kabul edeceksin eğer tabi uyuması hastalık falan değilse bence oalbilir ama... onun dışında değişmez değiştiremezsin çalışıyorsun kendi paranı kazanıyorsun benm kızkardeşimde tv leptop ve telefon yüzünden ayrıldı arkadaş ortamında bile tek kelime etmeden oturup ekrandan kafasını kaldırmıyormuş kızında canına tak etti valla çok zor durum ama çözülebiliyorsa çözülmeli tabi sizin evliliğiniz kaç yıllık çocuk da var ortada

film izliyor. gazete okuyor. sanırsınız ülkeyi o kurtaracak...
ben düzelsin istemiyorum. çünkü düzelmez. biz çıkarken de böyleydi. hadi diyelim şimdi 14 yıllık evliyiz. eee çıkarken insan sevgilisi ile buluşacağı zaman uyur mu?
ya da ben onun çalıştığı köye giderdim. aşama yurda geri döneceğim. o arada bile uyurdu..

1 yıllı evliyiz. annemlere gidiyruz mesela. yemekten sonra orada bile uyuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…