bence yeterince vermişsin daha fazla üsteleme sana da yazık yapıcı taraf olmayı her zaman severim ama bu kadar ödün vermeyede gerek yokKızlar herkese ayrı ayrı öneriler ve desteğiniz için teşekkür ederim.
lemide belki bşr mail atabilirim. Yada diğer arkadaşların dediği gibi artı eksi yazabilirim. Ne kadar yazsam da sonuç değişmez. Çünkü biz de başke şeylerde minımum sebiyede. Adam uykudan başını alamıyor ki.
Mail yazsam da adım atan taraf olmak istemiyorum.
Kızlar herkese ayrı ayrı öneriler ve desteğiniz için teşekkür ederim.
lemide belki bşr mail atabilirim. Yada diğer arkadaşların dediği gibi artı eksi yazabilirim. Ne kadar yazsam da sonuç değişmez. Çünkü biz de başke şeylerde minımum sebiyede. Adam uykudan başını alamıyor ki.
papatyacım adamın karakteri bu demek ki,sen elinden geleni yapmışsın.Kızlar herkese ayrı ayrı öneriler ve desteğiniz için teşekkür ederim.
canım bi sakin ol önce .Kızlar ben eşimden ayrılmaya karar verdim....henüz ona söylemedim ama itiraz edeceğini sanmam....
canım yorulmulsun fazlasıyla ve tahammül sınırını çoktan aşmışsın. bundan dolayı ayrılınır ya da ayrılınmaz bu tamamen sana bağlı. herkesin nedenleri kendisine göre fazladır ya da azdır. eşine her şeyi söylemişsin ve emek harcamışsın. olmuyor diyorsan ve kararındaa eminsen . eşine durumun ciddiyetini belki de göstermen gerekir. boşanmak olarak değil ama ytardım olabilir bir süre ayrı kalmak olabilir. eşinin silkelenmesi şart. ama oğluna hissettirmeden yap ne yaparsan canım.herkese yeniden tekrar tekrar teşekkür ederim. banucum benim için yazdıklarına ayrıca teşekkürler...beni tanıyorsun az çok biliyorsun. neye benzerim ne iş yaparım. ailemi eşimi çocuğumu. sen ce ben bunları hakkediyor muyum??? gerçi hiç bir kadın hak etmezde...
P PembePaltolu gerçekten artık hiç inanmıyorum bu durumun düzeleceğine. biz bir haftadır konuşmuyoruz. ben yine de her akşam yemekten sonra kahve yapıp ona da götürüyorum oturma odasına. ve adam yine uyuyor. insan azıcık emek çekmez mi. kardeşim bu uyku basıyorsa kalk dolaş. çalışman gerektiği zaman uyumuyorsun. ya da balığa gidiyorsun gece 12 de sabaha kadar uyumuyorsun.
herşeyi yaptığımı düşünüyorum düseltmek için. uzman konusunda ise ben artık düzelmesini isteyip istemediğimden emin değilim.
herkese yeniden tekrar tekrar teşekkür ederim. banucum benim için yazdıklarına ayrıca teşekkürler...beni tanıyorsun az çok biliyorsun. neye benzerim ne iş yaparım. ailemi eşimi çocuğumu. sen ce ben bunları hakkediyor muyum??? gerçi hiç bir kadın hak etmezde...
P PembePaltolu gerçekten artık hiç inanmıyorum bu durumun düzeleceğine. biz bir haftadır konuşmuyoruz. ben yine de her akşam yemekten sonra kahve yapıp ona da götürüyorum oturma odasına. ve adam yine uyuyor. insan azıcık emek çekmez mi. kardeşim bu uyku basıyorsa kalk dolaş. çalışman gerektiği zaman uyumuyorsun. ya da balığa gidiyorsun gece 12 de sabaha kadar uyumuyorsun.
herşeyi yaptığımı düşünüyorum düseltmek için. uzman konusunda ise ben artık düzelmesini isteyip istemediğimden emin değilim.
ben bundan kullanıyorum.. düzenli duruyor hepsi birarada ;kızlar ya evde takılarımla ve makyaj eşyalarımla başım dertte bir türlü toparlayamıyorum var mı önerileriniz ya da aldığınız güzel takı düzenleyici var mı şık ve dekoratif olmalı bu hafta sonu odamı bi düzene sokmam lazım düzensizlik beni geriyor pazartesi salı da izin alırım sanırım
kızlar bir haftadır konuşmuyorum adamın umrunda değil. bu akşam ona kahve yapmayacağım. gerçekten çok kırgın ve yorgunum.
çok geçmiş olsun ah yavrum yazık yaMerhaba arkadaşlar :) Bu ara kumbarayla falan alakam yok, burayada uğrayamadım. Kızım zatürre olduBeninde sürekli kontrollerim var.Cuma günü gün verecek doktor, bebeler önümüzdeki hafta gelecekler Allahın izniyle. Kayınvaldemlerde bize geldi 4 gündür iyice yoruldum artık. Doğuma az kaldı zaten.Yarın gidip doğuma tekrar gelecekler.O zaman niye gelip beni yoruyosunuz dimi? Doğumâ kadar bekleyiverin. Böyle işte stresli günler geçiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?