- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
kızlar ben bütün paramla altın almıştım zaten hemde 88.50 den. yükselmezse ben çok fena zararda olacağım. ya bir süre daha böyle gitsin ama sonra yükselsin ya.
ACİL ŞİFALAR DİLERİM.Arkadaslar simdi kaynim aradi dun gece halasinin kizi(esimin) rahatsizlanms karnindanmi midedenmi tam bilmiyorum
hastanede yatiyormus kaynim 4te ise gidicm eger cikmaSa doktor gelmesse kalirsin bu aksam yannda dedi tamm ddm bende umarm kotu bisi degldir
dun bana nie haber vermedilerki eltimle amcalar anlamadim yapick bisi elbet yok ama haber verselerdi keske hep bu durumlarda en son haberim oluyor buna da uzuluyorm vok uzak degiliz halbiki 150/200m en fazla
geçmiş olsun...Arkadaslar simdi kaynim aradi dun gece halasinin kizi(esimin) rahatsizlanms karnindanmi midedenmi tam bilmiyorum
hastanede yatiyormus kaynim 4te ise gidicm eger cikmaSa doktor gelmesse kalirsin bu aksam yannda dedi tamm ddm bende umarm kotu bisi degldir
dun bana nie haber vermedilerki eltimle amcalar anlamadim yapick bisi elbet yok ama haber verselerdi keske hep bu durumlarda en son haberim oluyor buna da uzuluyorm vok uzak degiliz halbiki 150/200m en fazla
canm altın orta vade yatırımıdır şu an zarar ettiğin falan yok dün alıp bu gün satacaksan altın alma zaten altının bu şekilde kalması türkiyenn batması demek ve altın işi büyük başların elinde olduğu için sıkıntı yok rahat et isviçreye satılacakmış altın ondan dibe vurdu yılsonunda tavan yaparkızlar ben bütün paramla altın almıştım zaten hemde 88.50 den. yükselmezse ben çok fena zararda olacağım. ya bir süre daha böyle gitsin ama sonra yükselsin ya.
merhaba hoş geldin aramıza altın evet yıl sonuna kadar düşüşte fakat yılsonu itibariyle tavan yapar İsviçre alım yapacakmış çünkü... ben banka hesabından biriktiriyorum alım satım arasında kuruş oynuyor çok avantajlı kuyumcular minimum %6 komisyon alıyorBen bu konuyu ilk kez gördüm. Çok sevdim ya. Birikim, tasarruf, hesap, kitap, ev ekonomisi tam benim işim
Az önce kuyumcuyla konuştuk, altın yıl sonuna kadar daha da düşecek diyorlar. Ancak gram altından çok 22 ayar eski bilezik alma taraftarıyım ben, yatırım için.
Doğal gaza da 2. zam gelecekmiş, belki doğalgaz kartına almak isteyen olur.
hayırlı olsun canm kaçtan aldın gramını halkta 83.01 tlgram altın işine hızlı girdim:)
kardeşime 13 gram altın aldım ziraat :)
geçmiş olsun belki rahatsız etmemek içindir.Arkadaslar simdi kaynim aradi dun gece halasinin kizi(esimin) rahatsizlanms karnindanmi midedenmi tam bilmiyorum
hayırlı olsun canm kaçtan aldın gramını halkta 83.01 tl
çorba olur. brokoli karnıbahar haşla..260 tl cıvarında yemek ucretımız yuklenıyor
eger yanı haftada 3 kere evden getırebılırsem kı 3-4 kg vermeyıde dusundugumden corba ıcmeyı dusunuyorum
gayet ıyı olur dıye dusunuyorum
bakalım yapabılıcemmı
sıgara ıcını sarpa sardırdım
gunduzletı hıc ıcmeyıp aksamları 1-2 tane ıcıyorum :S
arada 1 lira fark var ama orda da hesabım yok ne yapayım halktan almaya devam82 Küsüre aldım 82.500 deildi
şuandada
82.009591 olmuş
ziraat
buna nerden baktın canm belki giriş yapınca farklı oluyordor az önce baktımhalk
Altın81,93 82,61
ben işbankasından 82,44 e aldım.hayırlı olsun canm kaçtan aldın gramını halkta 83.01 tl
buna nerden baktın canm belki giriş yapınca farklı oluyordor az önce baktım
arada 1 lira fark var ama orda da hesabım yok ne yapayım halktan almaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?