- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
ben işbankasından 82,44 e aldım.
yok bana da lazım değil yakın zaman da ancak yaklaşık 300 gram aldım o fiyattan. inşallah zarar etmek.çorba olur. brokoli karnıbahar haşla..
aperatif ve doyurucu..
cidden faydası oluyor..
--
darksea ,gramları alıp unutmalık mantıgında yapıyorum ben. yoksa kısa sürede ciddi zarar. tl olarak dursun kenarda daha iyi. sana kısa sürede lazımsa bence altın alma.
Benim planım 5-10 sene sonrasına dek aldıklarımı ve alacaklarımı unutmak.. arada al-sat yaparım belki istediğim meblaglara ulaşırsam.
--
akşama benim de evde yemek yok.. yemek yapasım da yok..
halktan devam et bence kart ücreti alırlar yıl bitmeden kapat taşı diğer tarafa halkbanka taşıyabilirsin gramınıbenimkide halk bank.
maaşımı oradan alıyorum. 1gram tek aldım ben. ozaman 83.50 almıştım.
bende halktanmı devam etsem yoksa iş banksaı kartım var oradanmı devam etsem bilmiyorum.
iş bankasından sonra kart ücreti alırlarmı diye korkuyorum napsam bend bilmiyorum.
içeri girince değişiyorcanım halk bankın sitesinde
Altın81,93 82,61 sayfasında bunlar yazıyor. içine girince ne olur bilmiyorum
altin.doviz. com sitesindede
- Halkbank
81,9300
82,6100
senn bol bol altının olacak tatlım boşver şimmdii :)Param olsada altın alsam keşke bendemalum düğüm hazırlığı 3 5 lira kumbaraya atıyorum sadece:)
maaşını oradanmı alıyosun sen. kart ücreti varmı diye soruyorum. bide havale ücreti varmı iş bankasında
halktan devam et bence kart ücreti alırlar yıl bitmeden kapat taşı diğer tarafa halkbanka taşıyabilirsin gramını
hımm mantıklı o zaman iş bankasıyla görüşmen lazım almadıklarından almıyorlar kime ne tuttururlarsa en iyisi gizli kıyıda köşede bir şey kalmalı bence bende gizli yapıyorumbenim 1gramım halk bankta var.
işbankası bankamatiğim var.
2senedir kullanıyorum kart ücretim yok.
anadolu hayat emeklili(BES) oradan çekiliyor benim.
iş bankasında havale ücreti yok ise altın hesbımı orada yapabilirim. çünkü, maaş kartından girincede altınları fiyat olarakta gösteriyor falan filan. benm birikimlerim gizli. yarın öbürgün evlenirsem eşim halk bank kartımdaki bakiyemi görsün istemiyorum. iş bank gizli saklı kalsınev falan alırsam evlenince kullancam. yada araba alırsak
maaşımı ordan almıyorum.eskiden ordan alırken kredi kartı çıkartmıştım kaldı.. bize de eve en yakın işbank o yüzden onu kullanıyorum.
havale ücreti 1 tl alıyor.
aynı şube içi işleme almıyor ama..
kredi kartındankart ücreti alıyorlardı. itiraz ettim artık onu da kesmiyorlar.
kızlarr 82,78 den 10 gr altın aldım
inşallah ya.. yoksa hepimiz biteriz zaten..yok bana da lazım değil yakın zaman da ancak yaklaşık 300 gram aldım o fiyattan. inşallah zarar etmek.
hepimiz biliyoruz ne zorluklarla biriktiriyoruz...
olsun elindeki imkanlarını ve birikimini yine en iyi şekilde yapabiliyorsan ne güzel..Param olsada altın alsam keşke bendemalum düğüm hazırlığı 3 5 lira kumbaraya atıyorum sadece:)
güne girdim bide 1000 lira:)) inşallah ocaktada altın düşmüş olur:))senn bol bol altının olacak tatlım boşver şimmdii :)
Öyle ya ama bizim seneyede ev almayı düşünüyoz evin borcundan hemen sonra da araba değişcez. Birikimim o şekilde olacak benimde:))inşallah ya.. yoksa hepimiz biteriz zaten..
olsun elindeki imkanlarını ve birikimini yine en iyi şekilde yapabiliyorsan ne güzel..
bizde tam rahata erdik borç harç bitti derken eşimin iş kurması dengeleri alt üst etti.. yoksa ciddi birikimler yapabilmeyi planlıyorduk.
inş.. düzene girer ve Rabbim utandırmaz da üstesinden gelebiliriz.
Azıcık aşımız kaygısız başımız olsun.
---
delimideli geçmiş olsun bu arada.Allah şifalar versin.
atıyorum 2000 tl havale etsendemi 1 lira?
aynı şube almazlar biliyorum onu. kredi kartı vardı benm iş bank. 40TL kart ücreti geldi. aradım hemen geri yüklediler 40TL yi. iş bankasıda aslında 1 2 senedir almıyor benden. çünkü kredi kartım için aradığımdada onuda sordum alınmamış dedi.
3aylık BES im çekiliyor iş bankası kartından. belkide ondandır kart ücreti almamalarının nedeni
farması ablada iş bankasından memnundu ben onu kullanıcamevet canım 1 tl..
bizim işyeride işbank kullanıyor yüklü havaleler yapıyorlar 1 tl ,eft 3 tl..
Valla alsalar bile yine itiraz et yine yüklüyorlar geri parayı.. yapmak zorundalar zaten. bazı şeyleri çok saçma işbankasının ama altın hesabı fiyat oranları en mantıklı orası gelmişti bana..
K kalemero ,en anlık oynuyor bakiyeler. ben alırken 2 kere ana sayfaya döndüm kur fiyatı değişti diye.
merhaba hoş geldin aramıza altın evet yıl sonuna kadar düşüşte fakat yılsonu itibariyle tavan yapar İsviçre alım yapacakmış çünkü... ben banka hesabından biriktiriyorum alım satım arasında kuruş oynuyor çok avantajlı kuyumcular minimum %6 komisyon alıyor
aminn bacımmmm... evet farmasinin yerini yeni buldum ondan gecikmiş oldum artıkGokce bacim,hayirli olsun bebisin,az kalmis digumuna,saglikla Dogsun Insallah.
Farmasi ne guzel,Diger topikten de tanidiklar toplanmislar.sohbet,paylasim cok guzeldi,Masallah burdada ilerlemis bayagi,hayirli guzel birikimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?