BİRİKİMCİ HATUNLAR

yok bana da lazım değil yakın zaman da ancak yaklaşık 300 gram aldım o fiyattan. inşallah zarar etmek.
hepimiz biliyoruz ne zorluklarla biriktiriyoruz...

halktan devam et bence kart ücreti alırlar yıl bitmeden kapat taşı diğer tarafa halkbanka taşıyabilirsin gramını

maaşını oradanmı alıyosun sen. kart ücreti varmı diye soruyorum. bide havale ücreti varmı iş bankasında

maaşımı ordan almıyorum.eskiden ordan alırken kredi kartı çıkartmıştım kaldı.. bize de eve en yakın işbank o yüzden onu kullanıyorum.
havale ücreti 1 tl alıyor.
aynı şube içi işleme almıyor ama..
kredi kartındankart ücreti alıyorlardı. itiraz ettim artık onu da kesmiyorlar.

halktan devam et bence kart ücreti alırlar yıl bitmeden kapat taşı diğer tarafa halkbanka taşıyabilirsin gramını

benim 1gramım halk bankta var.
işbankası bankamatiğim var.
2senedir kullanıyorum kart ücretim yok.
anadolu hayat emeklili(BES) oradan çekiliyor benim.

iş bankasında havale ücreti yok ise altın hesbımı orada yapabilirim. çünkü, maaş kartından girincede altınları fiyat olarakta gösteriyor falan filan. benm birikimlerim gizli. yarın öbürgün evlenirsem eşim halk bank kartımdaki bakiyemi görsün istemiyorum. iş bank gizli saklı kalsın ev falan alırsam evlenince kullancam. yada araba alırsak

hımm mantıklı o zaman iş bankasıyla görüşmen lazım almadıklarından almıyorlar kime ne tuttururlarsa en iyisi gizli kıyıda köşede bir şey kalmalı bence bende gizli yapıyorum

bankalarda altın fiyatları anlık değişiyor kızlar ondan fiyat farklı bu gün aldığımda farkettim

atıyorum 2000 tl havale etsendemi 1 lira?

aynı şube almazlar biliyorum onu. kredi kartı vardı benm iş bank. 40TL kart ücreti geldi. aradım hemen geri yüklediler 40TL yi. iş bankasıda aslında 1 2 senedir almıyor benden. çünkü kredi kartım için aradığımdada onuda sordum alınmamış dedi.
3aylık BES im çekiliyor iş bankası kartından. belkide ondandır kart ücreti almamalarının nedeni

yok bana da lazım değil yakın zaman da ancak yaklaşık 300 gram aldım o fiyattan. inşallah zarar etmek.
hepimiz biliyoruz ne zorluklarla biriktiriyoruz...
inşallah ya.. yoksa hepimiz biteriz zaten..

Param olsada altın alsam keşke bende malum düğüm hazırlığı 3 5 lira kumbaraya atıyorum sadece:)
olsun elindeki imkanlarını ve birikimini yine en iyi şekilde yapabiliyorsan ne güzel..

bizde tam rahata erdik borç harç bitti derken eşimin iş kurması dengeleri alt üst etti.. yoksa ciddi birikimler yapabilmeyi planlıyorduk.
inş.. düzene girer ve Rabbim utandırmaz da üstesinden gelebiliriz.
Azıcık aşımız kaygısız başımız olsun.

---
delimideli geçmiş olsun bu arada.Allah şifalar versin.

Öyle ya ama bizim seneyede ev almayı düşünüyoz evin borcundan hemen sonra da araba değişcez. Birikimim o şekilde olacak benimde:))

evet canım 1 tl..
bizim işyeride işbank kullanıyor yüklü havaleler yapıyorlar 1 tl ,eft 3 tl..

Valla alsalar bile yine itiraz et yine yüklüyorlar geri parayı.. yapmak zorundalar zaten. bazı şeyleri çok saçma işbankasının ama altın hesabı fiyat oranları en mantıklı orası gelmişti bana..

evet ya işbank kredi kartında yatırım hesapları görülüyor cok sinir bir durum.. bir yandan güzel de bir yandan kart gitse bişi olsa Allah korusun yarabbi..
onu kapattırmayı soracaktım bende.

K kalemero ,en anlık oynuyor bakiyeler. ben alırken 2 kere ana sayfaya döndüm kur fiyatı değişti diye.

farması ablada iş bankasından memnundu ben onu kullanıcam

Yıl sonu olmadan almamız lazımmış. Bizim kuyumcuda baya bir almış 1 lira daha düşünce 1000 lira zarar etmişler. Eşim zamanında internet üzerinden almış baya zarar oldu, gerçi o zamanlar altın 100 lirayı görmüştü, o zarardan sonra muhasebe işini ben aldım zaten. Şu aralar belki nakit paraya ihtiyacımız olucak, onları bir atlatalım sonrasında yatırıma devam :) Hoşbuldum bu arada

Gokce bacim,hayirli olsun bebisin,az kalmis digumuna,saglikla Dogsun Insallah.
Farmasi ne guzel,Diger topikten de tanidiklar toplanmislar.sohbet,paylasim cok guzeldi,Masallah burdada ilerlemis bayagi,hayirli guzel birikimle...
aminn bacımmmm... evet farmasinin yerini yeni buldum ondan gecikmiş oldum artık Varyemez benide birikim listesine ekler inşallah her ay 100 tl bes kesin atacam kenara... belki doğumdan sonra para da kalırsa altın olayına girerim sözde aralık gibi daha da düşecekmiş altın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…