ben de aynı şeyi söyledim sağlıkla ilgili bir problem olabilir diye düşündüm ama işine gelince 24 saat ayakta kalır diyor sanmıyorumpapatyacım işin uzmanı değiliz sonuçta lakin acaba eşinin beynine randımanlı oksijen gitmemesi gibi bir sorunu mu var acaba
ya da kansızlık
uyku apnesi ne bileyim
yani etraflıca bir sağlık kontrolünden geçse zamanınızı ciddi ciddi ayırsanız da
her yolu denemeden çılgınlık yapma tatlım benim
hayırlı olsun en iyisini yapmışsın altın almanın tam zamanı banka hesaplarına yüklenelim ne kadar alabiliyorsak alalım bende bu gün maaşa kadar yetecek para ayırıp gerisiyle alacağımHemen bankaya gittim.zaten gitmem gerekiyordu ..
2 gr altin aldim.. alinmis alinmistir diyerekten..
Allah bereket versin..
Papatya bence haklisin. Ciddiyetini gordu umarim bu sefer kalici adim atar..
Evde ailenin tek toplandigi yemekte elde tel ile ugeasan ve bunu yenemeyen es tedavi olmali bence. Ailesi ve cocugu ile sohbet edemiyorsa
dün onu da söyledim işine gelince yada balığa gidince sabah kadar uyumuyorsun dedim.ben de aynı şeyi söyledim sağlıkla ilgili bir problem olabilir diye düşündüm ama işine gelince 24 saat ayakta kalır diyor sanmıyorum
yok canım gitmez. günümüzde kaç tane erkek gider ki zaten.Bence de bir check up gerekli.. en azindan denemek adina..
Esin de aile terapistine gitmeyi dusunebilir..
Umarim bir yolu bulunur..
...
akşam menüm
tarhana çorbası
fırında patatesli tavuk
makarna
salata
yoğurt
vişne kompostosu
supangle
canm bence sen buna ciddi bir şekilde düşüncelerini bildir net ol bak bakalım ne oluyor bence hemen toparlanırdün onu da söyledim işine gelince yada balığa gidince sabah kadar uyumuyorsun dedim.
yok canım gitmez. günümüzde kaç tane erkek gider ki zaten.
bu arada hiç para yok. olsaydı ben de altın almak isterdim.
canım googleden esma ül hüsna ya da herhangibir esmayı yazdığında bile pek çok site karşına çıkıyor
canım uzun süreden beri esmalara meraklı olunca ve de sürekli siteleri okurken bir bakıyorum başka bir bilgiye ulaşmışım bir bakıyorum başkasına derken zaman içinde insan kafasına yazmış oluyoro şekil baktım.
esmaul husnaların hanlamı ve kaç tane olacağı yazıyor. tek tek okudum hani.
sen pat diye her seferinde bu esmayı oku duyunca nasıl bi yerden bakıyor acaba dedim
bu sefer gerçekten çok ciddiyim. aylar süreceğini de bilsem inadımdan vazgeçmeyeceğim.canm bence sen buna ciddi bir şekilde düşüncelerini bildir net ol bak bakalım ne oluyor bence hemen toparlanır
ona ben de şaşırıyorum. pat diye yazıyor şundan şu kadar bundan bu kadar diye..o şekil baktım.
esmaul husnaların hanlamı ve kaç tane olacağı yazıyor. tek tek okudum hani.
sen pat diye her seferinde bu esmayı oku duyunca nasıl bi yerden bakıyor acaba dedim
260 tl cıvarında yemek ucretımız yuklenıyorBende imkanin varsa en mantiklisi.. paran kartta kalsin alisveriste vs kullan.
Bende genelde evden getiriyorum..hem daha saglikli hem daha hesapli..
Disardan surekli kuru yiyecek tuketcegine yada hamburger pizza doner yiyecegine..
Sigara isi ne oldu??
Zwytin limon da bayagidir yazmadi
kızlar ben bütün paramla altın almıştım zaten hemde 88.50 den. yükselmezse ben çok fena zararda olacağım. ya bir süre daha böyle gitsin ama sonra yükselsin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?