BİRİKİMCİ HATUNLAR

merhaba arkadaşlar ,bu gün altın dibe vurdu alma zamanı hesapta 1.000 tl var maaşa kadar idare edecek para ayırıp gram alacağım birazdan... 2-3 ay bu seviyelerde gider inşallah bende 100 grama tamamlarım inşallah herkese bol bereketli tarasrruflu günler olsun

ben de aynı şeyi söyledim sağlıkla ilgili bir problem olabilir diye düşündüm ama işine gelince 24 saat ayakta kalır diyor sanmıyorum

hayırlı olsun en iyisini yapmışsın altın almanın tam zamanı banka hesaplarına yüklenelim ne kadar alabiliyorsak alalım bende bu gün maaşa kadar yetecek para ayırıp gerisiyle alacağım

Bence de bir check up gerekli.. en azindan denemek adina..
Esin de aile terapistine gitmeyi dusunebilir..
Umarim bir yolu bulunur..
...

ben de aynı şeyi söyledim sağlıkla ilgili bir problem olabilir diye düşündüm ama işine gelince 24 saat ayakta kalır diyor sanmıyorum
dün onu da söyledim işine gelince yada balığa gidince sabah kadar uyumuyorsun dedim.

Bence de bir check up gerekli.. en azindan denemek adina..
Esin de aile terapistine gitmeyi dusunebilir..
Umarim bir yolu bulunur..
...
yok canım gitmez. günümüzde kaç tane erkek gider ki zaten.

bu arada hiç para yok. olsaydı ben de altın almak isterdim.

dün onu da söyledim işine gelince yada balığa gidince sabah kadar uyumuyorsun dedim.

yok canım gitmez. günümüzde kaç tane erkek gider ki zaten.

bu arada hiç para yok. olsaydı ben de altın almak isterdim.
canm bence sen buna ciddi bir şekilde düşüncelerini bildir net ol bak bakalım ne oluyor bence hemen toparlanır

ben biriktiremiyom hala 1liram duruyo haftalar önce koymuştum onuda

canım googleden esma ül hüsna ya da herhangibir esmayı yazdığında bile pek çok site karşına çıkıyor

o şekil baktım.
esmaul husnaların hanlamı ve kaç tane olacağı yazıyor. tek tek okudum hani.
sen pat diye her seferinde bu esmayı oku duyunca nasıl bi yerden bakıyor acaba dedim

o şekil baktım.
sen pat diye her seferinde bu esmayı oku duyunca nasıl bi yerden bakıyor acaba dedim
canım uzun süreden beri esmalara meraklı olunca ve de sürekli siteleri okurken bir bakıyorum başka bir bilgiye ulaşmışım bir bakıyorum başkasına derken zaman içinde insan kafasına yazmış oluyor

canm bence sen buna ciddi bir şekilde düşüncelerini bildir net ol bak bakalım ne oluyor bence hemen toparlanır
bu sefer gerçekten çok ciddiyim. aylar süreceğini de bilsem inadımdan vazgeçmeyeceğim.

o şekil baktım.
ona ben de şaşırıyorum. pat diye yazıyor şundan şu kadar bundan bu kadar diye..
hatta telefonuma bende bir program indirdim esmalarla ilgili...

260 tl cıvarında yemek ucretımız yuklenıyor
eger yanı haftada 3 kere evden getırebılırsem kı 3-4 kg vermeyıde dusundugumden corba ıcmeyı dusunuyorum
gayet ıyı olur dıye dusunuyorum
bakalım yapabılıcemmı
sıgara ıcını sarpa sardırdım
gunduzletı hıc ıcmeyıp aksamları 1-2 tane ıcıyorum :S

bizim de bugün krdi kartımız kesiliyor.
ağustosda 4000
eylülde 4800
ekimde 3000 ödedik.
bu ay da 2700 geldi. ağustostan öncesini hatırlamıyorum ama 3000-4000 tl arasındaydı hep.
gelecek ay 793 tl taksit var. 2000-2500 arası tutmayı hedefliyorum inşallah.

kızlar ben bütün paramla altın almıştım zaten hemde 88.50 den. yükselmezse ben çok fena zararda olacağım. ya bir süre daha böyle gitsin ama sonra yükselsin ya.

merhaba arkadaşlar 6 senedir çalışıyorum 3 senedir evliyim ama hiçbirsey yok kenarda kirada oturuyorum 10 aylık kızım var ama şimdiye kadar para biriktirmediğimden dolayı cok pişmanım özellıkle kızım olduktan sonra ev almak istiyorum ama cok zormus gıbı gelıyo ufak tefek borçlarımız var gecen haftadan beri buradaki yazıları okudum ve acayıp hırslandım birikim yapmak için sizler nasıl biriktiriyorsunuz nelerden kısıyorsunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…