hahaha çok hoşşş :) ortak çıkar bak sonra bu kadar çaktırma :)dün bende kumbarama 8 tl attım..
eşim bozuklukları ortaya atmış..
sabah aranıyordu bir gün patlatcam o kumbaranı sözünü cok sık söyler oldu bana
hahah kumbaranın yerini gizleme zamanı gelmişdün bende kumbarama 8 tl attım..
eşim bozuklukları ortaya atmış..
sabah aranıyordu bir gün patlatcam o kumbaranı sözünü cok sık söyler oldu bana
hahaha çok hoşşş :) ortak çıkar bak sonra bu kadar çaktırma :)
hahah kumbaranın yerini gizleme zamanı gelmiş
valla bende bir kaç tl bırakayım diyorum ama para cekiyor at beni at beni diye
benim sucum yok.
evet ya foto mak icin da para birikti bayagı ona da göz dikti zaten
sakladım kumbaramı .bulamaz.. onun eski kumbarasında bir kaç tl attım bulursa onu bulur meydanda .ama alamaz
benimki de ortalıkta valla gözünün önünde alıom atıom bozuklarını,şimdilik gülmekle yetinio sonra patlatırsa bilemem
öle tabi 5 krş ta olsa atmak lazm kumbaraya :) seninki daha iyi altın almak cnmvalla ben dün 3 tane 5 kuruş buldum arabada onu bile attım hahaha çok komiğim ya :) birikim birikimdir kaybolup gidecek :) geçen ay benm kumbaradan 163 tl çıkmıştı ama bu ay çıkmaz o kadar altın alıyorum ya üzerimde çok para bırakmıyorum birde çok harcamıyorum :) eskiden bahşiş çok veriridim artık vermiyorum
aynen sabah baktım 83,63 tü bekleyeyim düşer dedim şimdi 84,09 çıkıyor halada internette de 84,27 görünüyor bu gün 7 gr alacaktım takipteyimgram altın 83,8358 nekadar arttı
amin Allah razı olsun.Donuk Pudra Allah işlerinize halil ibrahım bereketi versin...bu zamanda ozel iş biraz zor inş herşey yolunda gidercnm
Varyemez altın fiyatları yükselişe geçti gibi yükselirse alırım demiştin haber vereyim :)
saol canım Allah senden de razı olsun... haklısın tek yere bağlamak rislkide arttırır ama altın hakiketen yılların en güvenilir yatırım aracıdır altın ağırdır değeri pahalıdır derler :) izle bakalım bir kaç gün dahasağolasın canım benim Allah razı olsun
ama altın için temkinli olmak istiyorum
elimde bir miktar hareket edebilmek açısından tl de kalsın istiyorum
dolar düşebilir yeniden gr tl de geri çekilebilir o nedenle tl de olsun istiyorum
bütün parayı tek bir yatırım aracına gömmek hep hareket alanını kısıtlamıştır
altın için pazartesiyi de görmek istiyorum
bakalım tuzak mı gerçekten yükselmek isteyecek mi diye
güle güle kullan canım aldıklarınıhayirli cumalar kizlar.Allah bu mubarek gunde bol bereketli birikimler helal kazanclar nasip etsin ins. evlerimize huzur versin.dun aksam avm ye gittik esimle 35 liraya tunik,20 liraya sal aldim.kizima kiyafet alacaktim vaz gectim almadim.kumbarama 15 tl attim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?