BİRİKİMCİ HATUNLAR

kuzucuklarımı okula gönderdim
dersim 11 : 00 de başlıyor
1 saatliğine okula gidip geleceğim nasipse
öğleden sonra 3 saat var

cuma gününü çok seviyorum oldum olası
bugün üstelik 3 gün tatile giriyorum salıya kadar

şimdi öğle menüsü için

karnabahar yemeği
ve de makarna yapıyorum
yanına da yoğurt
meyve suyu tamamdır

akşama mantı bari yapayım
yanına da bir tatlı uydururum revani ,Kemalpaşa vs gibi
bir de şimdi komposto kaynatayım

Son düzenleme:
Günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah,

Papatya annende gelecekmiş zaten onun yanında küs olmak hoş olmazdı, barışmanız en güzeli.
Dark, hak edeni değil de dayısı olanı amir yaparlarsa olacağı budur. Zaten böyle devam ettiğimiz sürece Türkiye hiç bir yere gelemez. İşten anlamayan, memuruna nasıl davranması gerektiğini bilmeyen, anca mevkilerinin havasını atmakla meşgul insanları başımıza getiriyorlar insanda çalışma isteği bile bırakmıyorlar.
Bunları duydukça öyle üzülüyorumki, güya müslüman bir ülkeyiz ama nasıl oluyorsa tembellik, ahlaksızlık, terbiyesizlik, hırsızlık hep bizde var. Allah sonumuzu hayreylesin...

mevlüde gidilirken genelde bebeğe böyle kilot atlet çorap vs... alınır hep öyle gördüm

belki senn alanlara girmeni kaldıramamış olabilir

Günaydın Kızlar hayırlı Cumalar,
@Papatya çok sevindim.. eşin senin kararlı oldugunu anladı mı? yani bir daha tekrarlamaz değil mi_ yoksa aaa 10 gün dayandı gene eskisi gibi olduk rahatlıgına kapılır mı?
aynı evde küslük cok zor. Umarım herşey yolunda gider..

yarın tatil diye hava atmasanız olmaz burda çalışacaklar var heralde

bende gram altını takip ediyorum ... kıstırırsam 2 tane daha atayım diye sınırlarımı zorluyorum bu ay..
lemide cok ama cok haklısın..Allah bu ülkenin sonunu hayır etsin.

Farmasi maşaallah sana, hem öğlene hem akşama çeşit çeşit yemekler yapıyorsun valla ben akşama bir çeşidin adını koyup yapıyorsam kendimi çok mesut hissediyorum
En zoru ismini koymak o yüzden menülerin çok işe yarıyor

arkadaşım öyle güzel yazmışsın ki. evet kimisi de böyle makamını hırsızlık için kullanır. sonra da gelir memura amirlik taslar, iş ahlakı vermeye çalışır. pehhh...

Yarın öbürünü müdürü fişekler bu, bana yine kendi işlerimin üstüne saçmasapan , uzaktan yakından ilgim olmayan bir iş verirler.
valla devlet dairelerinde kim kime ne yaptırabilirlerse özellikle son gelene herkes kendi işine yaptırmaya çalışır valla hiç kendini ezdirme görev tanımı var yapmak zorunda değilsin

sosyal olup diğer kişilerle iletime geçmeni vs... onları kendileri becerip yapamadıkları için başka biri yaptığında da sinir olurlar
hımm tamam anladım. evet kendimi çok güzel ifade eder ve gayet de cool takılıyorum.
bunların zihniyeti hala el etek öptürmek. o amir ve yaşça büyük ya ne kendimi savunmamma hakkımı aramamam ve hatta ne iş verirlerse tamam efendim diyip susmamı bekliyorlar. evet eski darksea öyleydi ama maymun gözünü açtı. şimdi eskisi gibi kullanamadıklarından çıldırıyorlar..
ha ben de gayet sakin takılıyorum. bakmayın burda size dert yandığıma onların yanında yüzüm hep gülüyor ve başım dimdik.

aferinn sana öyle devam et zaten hiç onlar için tatlı canını sıkmana değmez onların mantığı değişmez sen başını salla geç bildiğindende geri kalma :) el etek öptürmek tek yapabildikleri içleri boş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…