BİRİKİMCİ HATUNLAR

indi biraz canım. daha iyi yeni bi kalem denemeiştim o etkiledi galiba
Ben sana gecmis olsun demeyi unuttum..
Suan nasil oldun?
Altini uyi ki sabah almisim. Bende ogleden sonra dusuyor diye bekleyecektim ama dayanamadim. Belki de h.sonunu biraz zrvede kapatayim demistir

Kalemero sana da gecmis olsun maydanoz suyu iyi geliyor..
Benimde gecenlerde dayanamadigim markafoniden aldigim camasirlar geldi. Kutuyu actim bir tuhaf koku afedersiniz sucuk ekmek mi desem sarimsak mi desem.. hala koku burnumda.. megersem sutyenin birinden geliyor koku paketi hafif acik. fantai degilbu arada biri pislik yapsin desem ki oyle seyi yapamazlarda ..hemen kapattim..uade faturasi birde bir yazi yazip koydum kutuya bantladim aradim kargoyu suan teslim ettim..
Markafoniye de bir mail yazdim uyeligimi de kapattim..
2senedir urun aliyorum birsey olmadi ama bu cok igrenc birsey.. resmen o koku burnumda urun yirtik sokuk gelse boyle olmazdim..
Markafoniden de ozur mesaji geldi ilgili birime soylencekmis.. artik otomatik mesaj mi bilmiyorum.urun iadesi yapiniz ozur dileriz diye..

Son düzenleme:

iyim canım geçti çok şükür. aa çok ilginç markafoniyi çok severim. canım belki ürüne ilgiilidir bir sorun.

selam kızlar çok güzel bi gündü veli semneri yaptım. 141 tane 8. sınıf öğrencimin 52 velisi geldi çok güzel bir rakamdı çok mutlu ve eğlenceli geçti. :) inşallah tüm yıl karılım böyle olur kadınlara ulaşmayı seviyorum.:) siiznle de paylaşmak istedim

Cnm bende unuttum gecmis olsun cnm
@kalemro sanada gecmis olsun cnm

güle güle kullan canım aldıklarını
çok iyi etmişsin canım az kar +az kar = çok kar

karı cebe atmak lazım

ben de dolara onsa güvenemedim altının bu çıkışı aldatmaca olabilir azıcık kar da varken elde tl de bulunsun hareket alanı genişlesin diye 40 gram altını gönderdim gitti
al benden de o kadar ne yapacağımı şaşırdım hiç halimde yok 4 te kaçarım valla... idrar yollarımı üşütmüşüm rahatsızım zaten

geçmiş olsun canım :)

Merhaba kızlar
Pdikoloğa gittim. Kabak azıcık benim başım patladı eşimin durumuyla ilgili.
Sonra ayrıntılı yazacağım.
Bu arada barıştık. Çünkü osikoloğa yerden göğe kadar hak verdim.
Aaa ne dedi ki , çok merak ettim bak şimdi...
Ama barışmanızı sevindim. Hiç istemem ki yuvaların huzuru kaçsın.

Merhaba kızlar
barışmanıza sevindim canım merakla bekliyoruz ayrıntıları,bizim içinde faydalı bilgiler içerebilir :)

bugün misafirim vardı diye giremedim hiçç... ancak okudummm sizleri papatya bacım herşeyin daha iyi olması çok çok güzel. farmasi bacım bende önerilerini okuyacağım
herkese gecikmişte olsammm hayırlı cumalar, bereketli birikimler diliyorumm...
iyi akşamlar güzel hafta sonları

Merhaba kızlar
çok sevindim canım:)

oyy kuzucuk :) ne kadarlık şimdi bebiş

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize ...
Şimdi anlatmaya çalışayım
Ben 13 yaşında ailenden ayrıldım. Liseyi çok uzakta yatılı okudum. Üniversiteyi de ailemden ayrı okudum. Yani kendi başıma yaşamayı, herşeyi tek başıma yapmayı, paramı idare etmeyi kendime bakmayı çok küçük yaşta öğrendim.
Eşim üvey baba yanında büyümüş. Evlenene kadar ayrılmamış evden. Babasının bilgisi olmadançorap bile almamış kendine.
Yani anlaşıldığı üzere roller ters. ( bu 1 kısım) Ben erkek gibi o da kadın gibi büyümüş. Kadın gibi derken yanlış anlaşılmasın. Evde sürekli göz hapsi halinde( inşallah anlatabilmişimdir)
Psikoloğ dedi ki bir problemden, bir sıkıntıdan Yada mutlu olmadığı ortamdan uzak durmak için uyuyordur dedi. Herkes uyutunca da ayağa kalkıyor. Çünkü orada kimse olmayınca mutlu ( kendi ailesinin yanında mutsuz ve kendini fazlalık hissettiği için olabilir dedi) ( bu 2. Kısım)
Sonra bana dedi ki psikolğ şimdi hayal et. Eşin yok, bir süreliğine (6 ay bir sene gibi) bir iş için gitti. Eşine ihtiyaç duyar mısın. Evdeki işler için dedi. Düşündüm. Hayır duymam.
Çünkü dedi ev işlerini yardımcın yapıyor ( kadının görevi, Yada yapması gerekenler)
Arabanın mazotunu alıyorsun, çocukla ilgileniyorsun, para, tatil , otel işlerine sen bakıyorsun. Evin pazar market alışverişini yapıyorsun. Yani herşeyi tek başına yapabilen güçlü bir kadınsın. Yani evde erkeğin yapması gereken şeyleri de sen yapıyorsun. Erkek ne yapacak. Hiç birşey. Çünkü ona yapacak birşey kalmamış evde dedi. O kendisini değersiz, işe yaramayan, ihtiyaç duyulmayın biri olarak görüyor dedi. Yani siz iki erkek evlenmişsiniz dedi. Aynı mantıkla bekarken nasıl kendini fazlalık hissettiği evinde uyuyordu. Senin evinde de kendini öyle hissediyor. Fazlalık işe yaramayan.
Ona ihtiyacın olduğunu hissettir dedi. Evde yardımcın olması kötü birşey değil ama sen eşinin görevlerini üstlenme dedi. Adam işe yaradığını hissetsin dedi.
Bira karışık anlatmış olabilirim 1.5 saatlik seansın özeti

papatyacım eşinle barışmanıza çok sevindim

psikoloğun söylediklerini bir de ona anlatsan acaba tepkisi ne olur ?
doğrular mı acaba bu durumu
yoksa onun dünyasında durumlar daha mı farklı

Valla psikologun döktürmüş papatya:) Hak vermemek elde değil:)

Yeni kıyafetlere alanlar güle güle giysin:)

Üşütenler de kendilerine çok iyi baksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…