BİRİKİMCİ HATUNLAR

çok haklısın canm artık kendim için bir şey yapmalıyım 1 yıl onun için yerlerde süründüm gözü görmedi beni sert çıktı yeri geldi şiddet gösterdi şimdi her şey düzeldi diye bu yapılanları unutacak değilim... benden emindi eğlence için yaptı bende saf saf döndürmeye çalıştım ama artık mutsuz olmak istemiyorum seviyorum ama katlanamıyorum bir yoıl bulacağım en kısa sürede açık açık konuşmak aptalca olur gene baskı altına alır beni

merhaba hoşgelin aramıza :) tabiki katıldın bile :) ne güzel baştayken farkındasın ben 7 yıl sonra farkına varabildim olayın :) ayda 50 lirada olsa koy bir kenara tabi maaşına göre arttırabilirsin :)

İnşallah canım.Ederim tabi Allah gönlünüze göre versin.İkiz hamileliği teke göre çok daha zor, mutlaka bakımıda daha zor olacak ama çok heyecanlıyım ben.Bi anda iki bebeğim olacak, mutluluğuda iki kat daha fazla :)

Sirin ezgicik hosgeldin aramiza

hoşbulduk :)

merhaba hoşgelin aramıza :) tabiki katıldın bile :) ne güzel baştayken farkındasın ben 7 yıl sonra farkına varabildim olayın :) ayda 50 lirada olsa koy bir kenara tabi maaşına göre arttırabilirsin :)

teşekkür ederim. 7 yıl sonra da olsa farkına varmışsın. geç olsun güç olmasın demişler . umarım herkesn birikimi bereketli olur :)

Kızlar hafta sonunu okumayı daha yeni bitirdim amma çok yazmışsınız... Hafta sonu eşimin teyzesine gittik. Mevlüt vardı o yüzden gelemedim topiğe...

205 lira mazot aldık giderken , ordan dönüşüte düğüne uğradık 50 lira oraya , market alışverişinde de 68 lira ... Hafta sonumuz böyle geçti yani kızlar...

Yeni gelenler hoş geldiniz

Birikim yapanların birikimleri hayırlı , bereketli olsun

@Papatya cım çok sevindim canım senin adına çok daha iyi olur inşallah...

Varyemez cim en iyisini yapmışsın... ayda bir kere mutlaka gelip kapıya para istiyorlar burda da.. sürekli makbuz kesiyorlar ama ben şimdiye kdr vermedim. Sadece bir defa sanırım boşluğuma geldi kitap sattı makbuzla yardım için ondan almıştım.. Evlere geldiklerinde de şikayet mi etsek acaba ?

o zaman hoşbulduk. inşallah herkesin birikimi bereketli olur :)
amin.
her ay sonu ne kadar birikim yaptıysak Farmasiye özel mesaj ile bildirim yapıyoruz..
Seni baskı altına alamaz.
o öncedendi..
almış ,istediği gibi evirmiş çevirmiş..
bir yolunu bulmak değil direkt popoya şut atışı yapman yeterli.
Bence sevgi değil sendeki de ..tamamen alışkanlık ve saplantı..
o zaman belki geri döndürmek senin olan şeyi tekrar elde etmek istedin ama o senden zaten geçmiş işte..
şiddet de göstermiş.
nasıl bir pişkinliktir bu... bir de üste çıkmış..
sen güçlü ve ayakları yere basan birisin. lütfen bir silkelen..
seni bu derece sindirip mutsuz ve özgüvensiz birey moduna dönüştürmesine izin verme.

Elbetteki daha zordur ama çokta güzeldir eminim ki.. rabbim inşallah sana da hayırlı doğum nasip etsin ondan sonra da bakımında kolaylık sağlasın canım benim.. İnşallah bizim de gönlümüze göre versin

Allahımm sende var ya muhteşem bir feministlik var :) yazarken o söylediklerini içime işledin resmen o kadar içten ve samimisin ki :) teşekkür ediyorum :) totosuna şutu çekmen yakında bir silkenip önce kontrolünden çıkmam lazım sindirmiş olabilir çok karşı gelmem akışında gider ilşki...evet saplantı alışkanlık ama işte geçen 5 yılda güzeldi bana hep destek olmuştur yanımda olmuştur ama işte o 1 yılda her şeyi mahvetmesine yetti yani

K kalemero senin gibi bir arkadaşım vardı, kızın psikolojisi kalmamıştı artık her gece sinir krizleri geçirirdi. ayrıldı çocuk bundan, kız ölüyor görsen ki bu çocuk da aynı senin dediklerini fazlasıyla yaptı kıza. aradan bikaç sene geçti kızla konuştum, işte x ne yapıyomuş dedim. kız kendi hallerini hatırlayınca inanamadı, ne aptalmışım diye üzüldü inan ki.
kendi hayatını harcama canım, sevgiliyken bunları yapan adam evlenince inan ki neler yapar

biliyorum canm bende işte 3-5 ay içinde farkına vardım ben neler yapmışım diyorum ağladım kendimi banyolara kitledim 51 kilodan 45 kiloya düştüm neler neler yemek yiyemiyordum .... kendimi mutlu edecek bir yol bulacağım inşallah ama çok uzatmak istemiyorum

hakkımızda hayırlısı olsun o zaman

ne kadar emzirdin canım sen ? Benim kızda çok uykusuzdu.3,5 yaşına kadar geceleri ağlar ayakta sallanmak isterdi,çok şükür şimdi iyi.Ama 6 ay zor emdi benim sütüm olmadı mamaya alıştı.
canım ben 21 ay emzirdim ilk başta benimde sütüm gelmedi çok azdı doktor biberon vermeyin kaşıkla besleyin alışmasın dedi biberona. sonra sütüm arttı emzirmeye başladım bu sefer biberon almadı 6 ay boyunca dediğim gibi sürekli emzirdim..

bol su iç, dereotu ve yeşil soğan ye çok süt yapıyor gerçekten bilirsin belkide

inşallah bebişlerinde olur sütün ama olmazsa da üzülme çocuklar her türlü büyüyor, bebeklerde önemli olan zaten ilk 6 ay az da olsan anne sütü verebilsen o yetiyor

merhaba kızlar
öğlen yemeğinden sonra annemi de alıp hem onun işlerini görmek için hem de ona yeni evi için bulaşık makinası almayı düşünüyorum onun da içine sinecek bir şey olsun diye çarşıya çıktım ....

gelene kadar neler yazmışsınız hepsini okudum

yeni gelen şirinezgicik hoş geldin canım memuriyetin hayırlı olsun canım ... :)

arkadaşlar bu tip fırsatçılara elimizden geldiğince karşı gelip bizleri ve o an için boşluğuna gelen kişileri sömürmelerine asla izin vermeyelim

kalemerocum senin arkadaş çoktan sabır limitlerini doldurmuş bence kesinlikle kıçına tekmeyi haketmiş geç bile kalmışsın en azından evlenip de bu tip biriyle hayatını mahvetme canım
bunun böylesi kalkar bir de arkadaşken ne nazımı ne cazımı çekti ........ ne aşağılamalarıma şiddet uygulamalarıma katlandı.... üstelik bir de benimle evlendi der

evlendikten sonra kendini ne sanıp da neler yapmaz ben düşünemiyorum

sakın ha canım sakınnnnnn....
kendine gel dünya böylelerinin kıçına bağlı değil
hayatta önemli olan sensin ve de sevdiklerin
bence bu çocuğa karşı nefretin var ve de bence sönmez
nasıl başlarsa da öyle gider emin ol düzelmez
kendine içine sinecek güzel mutlu olacağın bir güzel yol çiz ve de çok mutlu ol canım

seni çok öpüyorum herşey gönlünce olsun inşallah

K kalemero canım kafandaki şüpheleri geç ki onlarda çok çnemli zaten ama ortada aldatma konusu var, kafamdaki hayallerde o yok diyosun, mutlu vakitlerde bile geçmişe dönüyorum demişsin.. ilişki bence çoktan bitmiş biran önce konuş hayatına yeni bir yön ver bence çok daha mutlu olacaksın..
geçmişte öyle bir ilişkim olmuştu ilk çıktığım kişiydi saf olduğum için her şeyi kabul ettim ama sonradan evlilik lafını açtığında içimi bir anda bunaltı bastı kendimi geri çektiğimde de gerçek yüzünü gösterdi şimdi şükrediyorum iyiki ayrılmışım benim için en hayırlısı oldu ..
doğru kararı vereceğine inanıyorum :)

ağzına sağlık farmasi :) Varyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…