- 11 Ekim 2014
- 14.411
- 40.939
- 598
kimseye bişi sormana gerek yok güzelim zamanında okumuştum ve benim sinirlerim zıpladı. aynen bende atabilirim seni :) akıllı kızsın işinde iyi yerdesin erkek biri gider başkası gelir.ayyy okuyamıyorum onları yüreğim daralıyor bir de acizliğe bak yaniii neysee.... aynen şimdi yakın arkadaşlarıma bir şey diyemiyorum onlar silkelemez direk gidip 40.kattan aşağıya bırakırlar beni biz sana demedik mi diyeee :)
yok yok artık canıma tak dedi yaptıkları bana batmaya başladı çünkü... aynen sevgilim varken peşimde dolanıyorlar erkek nedir ki öyle bir derdim yok zaten ama kafamı dinlemeliyim zatenkimseye bişi sormana gerek yok güzelim zamanında okumuştum ve benim sinirlerim zıpladı. aynen bende atabilirim seni :) akıllı kızsın işinde iyi yerdesin erkek biri gider başkası gelir.
evet canm haklısın Rabbim hayılı bir eş verir inşallah bundan da sıkıntısız bir şekilde kurtulayım inşallahKızlar merhaba çok yoğundum ancak yeni bitirdim okumayı...Bugün 14 lira harcadımKumbaraya 70 krs atabildim toplu alım yapınca maasa kadar dikkat etmem gerekiyor.
kalamero canım seni seven,saçının teline kıyamayan biriyle olmak varken neden sürekli acı çekip mutsuz olasın.Sen doğru kararı verirsin.
herkesin birikimi dehayırlı olsun.
Canım geniz akıntısı falan varsa oda kusturuyo çocukları. Ama ishal ateş yoksa biraz daha bekle bakalım devam ederse götür doktora.merhaba kızlar
kalemora kızlar her şeyi yazmış zaten cnm,sen de en doğru kararı ver cnm,seni bu şekilde üzen tekrar üzer
deminden beri dolap içi,çekmece içi düzenleyicilere bakıyorum,çok hoşuma gitti
kızlar,bizim kız 2 gündür günde 1 defa olmak üzere kusuyor,ALLAH a şükür ateşi yok
ne yapsam bilemedim,diş çıkartacak gibi ondan olabilir mi kş
evet cnm geniz akıntısı varCanım geniz akıntısı falan varsa oda kusturuyo çocukları. Ama ishal ateş yoksa biraz daha bekle bakalım devam ederse götür doktora.
cuma günü canım inşallah.Aklımda bebeğin rabbim şifa versin.Sizde bana dua edin cnm.double anne cnm doğum ne zaman,sağlıkla gelsin oğluşlar inşallah
azra bebeğimize de dua et olur mu teyzesi
cnm,sağlıklı sıhhatli kucağına al cnm inşallahcuma günü canım inşallah.Aklımda bebeğin rabbim şifa versin.Sizde bana dua edin cnm.
ondan olabilir ozaman. Benim kız 4 yaşında geniz akıntısı oldumu hala kusar.Gece falan yutuyo sürekli.Temizlemesini bilmiyo genzini..Bu sefer karın ağrısı ve kusma oluyoevet cnm geniz akıntısı var
hımmmondan olabilir ozaman. Benim kız 4 yaşında geniz akıntısı oldumu hala kusar.Gece falan yutuyo sürekli.Temizlemesini bilmiyo genzini..Bu sefer karın ağrısı ve kusma oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?