BİRİKİMCİ HATUNLAR

kimseye bişi sormana gerek yok güzelim zamanında okumuştum ve benim sinirlerim zıpladı. aynen bende atabilirim seni :) akıllı kızsın işinde iyi yerdesin erkek biri gider başkası gelir.

kimseye bişi sormana gerek yok güzelim zamanında okumuştum ve benim sinirlerim zıpladı. aynen bende atabilirim seni :) akıllı kızsın işinde iyi yerdesin erkek biri gider başkası gelir.
yok yok artık canıma tak dedi yaptıkları bana batmaya başladı çünkü... aynen sevgilim varken peşimde dolanıyorlar erkek nedir ki öyle bir derdim yok zaten ama kafamı dinlemeliyim zaten

Kızlar merhaba çok yoğundum ancak yeni bitirdim okumayı...Bugün 14 lira harcadımKumbaraya 70 krs atabildim toplu alım yapınca maasa kadar dikkat etmem gerekiyor.
kalamero canım seni seven,saçının teline kıyamayan biriyle olmak varken neden sürekli acı çekip mutsuz olasın.Sen doğru kararı verirsin.
herkesin birikimi de hayırlı olsun.

evet canm haklısın Rabbim hayılı bir eş verir inşallah bundan da sıkıntısız bir şekilde kurtulayım inşallah

K kalemero canım kendini üzmeye değmez.. yol gözükmüş ona.. içine de sinmiyormuş yaptıkları demekki hayırlısı değilmiş de gönder gitsin.. Eminim rabbim gönlüne göre birisini çıkartır karşına

Kızlar hafta sonu 10 tl den fazla atmıştım kumbarama bugün hiç masraf yapmadım.. Evde ne varsa onlarla bişiler hazırladım. çok şükür akşam yemeğimi de şimdi fırına vericem..

gidip kalan işlerimi halledeyim en iyisi

:)

K kalemero en doğru karar. Sen ayrılda bu adamdan tel Ağla bize. Biz sana destek oluruz.
Allah yardımcın olsun.
DonukPudra o çoraplara bir Çözüm bulursan bana da anlat. Hepsini toplayıp atıcam bi gün. O olacak.
Asmu güle güle kullan.

merhaba kızlar
kalemora kızlar her şeyi yazmış zaten cnm,sen de en doğru kararı ver cnm,seni bu şekilde üzen tekrar üzer
deminden beri dolap içi,çekmece içi düzenleyicilere bakıyorum,çok hoşuma gitti
kızlar,bizim kız 2 gündür günde 1 defa olmak üzere kusuyor,ALLAH a şükür ateşi yok
ne yapsam bilemedim,diş çıkartacak gibi ondan olabilir mi kş

Canım geniz akıntısı falan varsa oda kusturuyo çocukları. Ama ishal ateş yoksa biraz daha bekle bakalım devam ederse götür doktora.

hayırlı geceler...yıne destan gibi yazmışsınız maşallah.:)hafta sonum cok güzel geçti...cumartesi kızkardeslerimle annemde buluştuk..yeğenlerle bol bol güldük vakit geçirdik...pazar gunu görümcem davet etmişti oraya gittik...yalnız pazar gunu biryerlere gidince gec vakit dönmek cok kotu.cunku sabaha iş varhaliyle bugun cok yorgundum..şimdi işlerimi düzene koydum limonlu cayımı aldım dinleniyorum...bugun eşimin migreni tuttu..Allah kimseye vermesin ne zor bu migren ağrısı .cok uzuluyorum eşimin bu ağrısı tutunca...neyseki dinlenince geçti...bir gun suruyor nasıl bir ağrıysa.Rabbim dermansız dert vermesin...can ağrısı zor...kızım oyle babasının peşinden koştu yavrum..babasına cok düşkün aksama kadar ozluyor.benden bu kadar hepinize hayırlı geceler güzel birikimler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…