- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
farmasi ne kadar duyarlısın tebrik ederim.Başkası olsa umursamaz vaktini enerjisini boşa harcadığını düşünür.bugün okuldan çıktım tam eve geliyordum bir öğretmen arkadaşla ayaküstü muhabbet ediyorduk diğer bir öğretmen arkadaş daha geldi
o ara karşıdan 2 bayan kanserle mücadele derneğinden geliyoruz diye yardım talebinde bulundular
ben hayır dedim
zira basında ,sosyal paylaşım sitelerinde vs birçok duyarlı vatandaş tarafından oluşturulan kamuoyu hakkında bilgi verdim makbuz belge karşılığı para talebinde bu tip bulunmaların doğru olmadığını bundan haberdar olduğumu kendilerine ilettim ...
derken bizi geçtiler okulun yan tarafındaki yaşlı teyzenin yanına gittiler biz ayaküstü muhabbete devam ediyoruz ....arkam dönük arkadaş teyze para vermek için eve gitti galiba dediler
ben de arkadaşlara yazık kadının ekmek parasını elinden alacaklar olaya müdahale edelim dedim
gittik yanlarına teyze elinde 3 tl vardı sanırım birkaç bozukluk getirmiş sakın teyze o parayı verme dedim
önce arkadaşların yaptıkları iş yasal mı bir öğrenelim dedim 155 i aradım durumu anlattım okul adresini verdim ,ekip göndermelerini istedim ....bunlar o ara aralarında konuşup telefonlaştılar birisiyle gideceklerdi ki ekip Allah'tan geldi ...durum anlaşıldı zaten laf arası kaymakamlığa gittiklerini yazı işlerindeki arkadaşın kaymakam beyin törende olduğunu söylediğini ifade etmişti ben
durumun üzerine gittim
nihayet ekipteki arkadaş sorgulayınca kaymakamlıktan izin almadıkları ortaya çıktı
şubeye götürdü bunları ..... :)
treddütüm az değil fazlasıyla kendime çok haksızlık ettim gerçekten haketmiyorum bu kadar üzüntüyü
canım şuanki sorunlar evlendikten sonra dahada büyüyor inan.Evlenince düzelir dediğin herşey daha kötüye gidiyo genellikle.Daha sonra üxülüp pişman olmamak için şimdi çok iyi düşünüp ona göre karar vermen gerek.kızlar aklım yüreğim gene karıştı bdv ye yazmak istemedim sizlere yazıyorum o yüzden .... artık erkek arkadaşıma karşı heycanlı değilim o da evlilkten vs... bahsediyor offf ne yapcam... sizleri görüyorum yakın çevremi görüyorum evlilik hiç kolay değil azıcık bir şey içine sinmiyorsa olmuyor işte
ya bekarken herşey çok güzel olacak gibi geliyor saf oluyosun çünkü, karşı tarafı da kendin gibi görüyosun. ama evlilik bir ömür sürecek aynı şeyleri bir ömür çekeceksin çok zor.treddütüm az değil fazlasıyla kendime çok haksızlık ettim gerçekten haketmiyorum bu kadar üzüntüyü
zaten inat dediğim dedik adamın biri bencil yaşar gece uyumaz maç izler tv açık uyur vs... ben bunları kaldıramamki gece 12 de arıyorum son ses tv açık niye kapatmıyorsun diyorum tv siz uyuyamam diyor kendimi düşünüyorum tam sakin sessiz olmalı ortam uyumam için çıt çıksa uyanırımcanım şuanki sorunlar evlendikten sonra dahada büyüyor inan.Evlenince düzelir dediğin herşey daha kötüye gidiyo genellikle.Daha sonra üxülüp pişman olmamak için şimdi çok iyi düşünüp ona göre karar vermen gerek.
valla kişiliğimden ödün verme değilde onun yaptıkları bana ters istediği bir şey olunca ona kitlenip kalıyor televizyon çok izliyor vs... ben yapamam zaten bu şekildeya bekarken herşey çok güzel olacak gibi geliyor saf oluyosun çünkü, karşı tarafı da kendin gibi görüyosun. ama evlilik bir ömür sürecek aynı şeyleri bir ömür çekeceksin çok zor.
ve kişiliğinden ödün verip değişmeye çalışmak da en büyük hata, böyle bişey varsa da sakın yapma
Aynenn öyle.Evlendikten sonra nasılsa evlendik diye dahada rahat davranır.Bencil inat diyosun, bu huylarını terk edeceğini sanmam ama belki gece geç yatmaları tv karşısında uymaları falan bunlardan vazgecebilir seni seviyosa. Ama senin duygularında çok önemli.Sanki öfke var içinde ona karşı.zaten inat dediğim dedik adamın biri bencil yaşar gece uyumaz maç izler tv açık uyur vs... ben bunları kaldıramamki gece 12 de arıyorum son ses tv açık niye kapatmıyorsun diyorum tv siz uyuyamam diyor kendimi düşünüyorum tam sakin sessiz olmalı ortam uyumam için çıt çıksa uyanırımdüzelmez biliyorum ki daha rahat davranır şimdi bir şeyden korkuop azıcık uyumlu davranıyor ama o zaman hayatta sallamaz beni
canm yok bizimki tamamen aldatma konusuFarmasi tebrik ederim.. Belki ekipler okul adresini verdiğin için daha hızlı gelmişlerdir.
Kalemero seni korkutan ne? yani evlilik fikri mi _birden evlilik lafı olması mı? yoksa aranızda sorunlar vardı sen soğudun ondan mı?
Mesela örnek vereyim; genelde derler ya erkekleri evlilik fikri korkutur.benim ilişkimde korkan bendim.. evet hep derinlemesine inceliyoruz ama eşim mesela daha 2.aydan sen benim hayatımı devam ettircegim kişisin derdi. ben nasıl emin olabiliyorsun derdim..
ya da evlenelim neyi bekliyoruz derdi o öyle dedikce ben kendimi geri cekiyordum soguyordum... sonra uygun bir dille anlattım..evliliğin beni korkuttugunu..
zamanı gelince de oldu zaten.
sen de erkek arkadasınla güzelce konus. aklındaki soru işaretlerini.
evet evlilik hep güllük gülistanlık değil.. çevre 2katına cıkıyor,sorumluluklar ona keza..
ama eger o dogru kişiyse gayet de üstesinden geliniyor herşeyin.
ben değil biz olmayı ve öyle adım atabilmeyi basarıyorsun..
evet belki kimse yüzde 100 güvenilir değil ,kendimizin bile türlü türlü huyu çıkarken eşimizin de bazen yeni yönlerini keşfediyoruz..
burda da o sevgiden kaynaklı tölere ile minimuma iniyor.
aynen aşırı öfkeliyim güzel bir andayken bile birden eski günleri hatırlayıp hesap soruyorum şöyle olmuştu böyle olmuştu diye yakasına yapışıyorum yani anın tadını çıkarmıyorum çünkü onunla mutlu olmayı istemiyorum ait hissetmiyorum kendimi ortama onaAynenn öyle.Evlendikten sonra nasılsa evlendik diye dahada rahat davranır.Bencil inat diyosun, bu huylarını terk edeceğini sanmam ama belki gece geç yatmaları tv karşısında uymaları falan bunlardan vazgecebilir seni seviyosa. Ama senin duygularında çok önemli.Sanki öfke var içinde ona karşı.
çok haksızlık yaptı bana hazmedemiyorum hep hesap soruyorum bir şey oluyor zamanında sende yaptın ona say diyorum gülüyorum geçmiş canımı çok acıttı ya ona karşı acımasız davranıyorumKalemero bu dediklerin düzelmeyecek şeyler değil aslında..
Sanki başka birşey var ona karşı içinde_
belirsizlik yazıyorsan bir kagıda artı ve eksi yönlerini yaz.. değerlendir.
bencede düeltir şu an ne desem yapıyor ama evliliğin 5.yılını ve çocuğumuz olduğunu düşün sallamaz benceAynenn öyle.Evlendikten sonra nasılsa evlendik diye dahada rahat davranır.Bencil inat diyosun, bu huylarını terk edeceğini sanmam ama belki gece geç yatmaları tv karşısında uymaları falan bunlardan vazgecebilir seni seviyosa. Ama senin duygularında çok önemli.Sanki öfke var içinde ona karşı.
canm yok bizimki tamamen aldatma konusubiz yaklaşık 6 yıldır beraberiz ve ocak şubat mart nisan benm hayatımda geçen en kötü günlerim nasıl üstesinden geldim bilmiyorum ama berbattı yani içime sinmiyor affedemiyorum haziranda 180 derece değişti artık ben kendimi toparlayıp yoluma bakacağım dediğimde.... ama şimdi de velilik diyor ama benim içime sinmiyor yapamam onunla üzülecek diyede bırakamıyorum yeniden başlamak için o kadar heycanlıyım ki
hoşgeldinn..merhaba kızlar, bir süredir sizi takip ediyorum. henüz hepsini okuyamadım ama yazdıklarınız çok hoşuma gitti :) benim de birikim yapma zamanım geldi. üniversiteden mezun oldum. ilk işime girdim ve hatta ilk maaşımı aldm hayırlısıyla birikim yapmak istiyorum :)
aranıza katılabilir miyim :)
inşallah canım Allah gönlüne göre versin. Sezeryan olurken dua edeceğim listeye senide ekliyeyim,doğum anında daha çok kabul olurmuş dualar..
hoşgeldinn..
bol bereketli olsun maaşın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?