BİRİKİMCİ HATUNLAR

canım sırt üstü düştüysen rahim duvarı bele yakın olduğundan etkilenmiş olabiilirsin mesela ben det olmama yakın anneme belime masaj yaptırırım 1-2 saat içinde olurum rahatlarım ilgili olabilir yani... korkma hamile değilsin

asmu
sorularını yerim senin ya sabah sabah güldürdün valla sağolasın

mevsim geçişlerinden atması normal adetinin ... en azından benim gibi 35 gün atmamış

geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine.. sırtında vs bişi yoktur umarım..

deme zaten erkek arkadasına.... ben de bir evlendim oram ağrıyo buram ağrıyo ne çürükmüşüm yahu

hele bi evlen de görcem diyenler dogru diyormus

bende geç kaldım bu gün 9 da geldim işe valla çok yoruldum çalışmaktan daha 7 yıl oldu çalışalı :) nasıl geçecek bu yıllar... senn oğlun maşallah kocaman nerden çıkmış o anne babanın arasına girip yatmak akıl sır ermiyor bu çocuklara :)

evet canm evet haklısınız ömrümden gün vermeye niyetim yok tez zamanda bakacağım çaresine hiç uzatmaya niyetim yok şu yaşımda donuk bir hayat yaşayamam mutlu dğeilim onunla eğleniyorum birden o günler aklıma gelince sinirim tepeme vuruyor

hahaha süpermiş bizde patlatmasını bekliyoruz bak biz kadınlar fenayız yaa :)

dün akşam eşim işten gelirken yoğurt sipariş ettim
fakat eşim çocuklara da telefon açmış siz de gelmek istiyor musunuz markete diye

ben de çocukların eline onların liste sıkıştırdım
benim komandolar görevi başarıyla tamamlamışlar
market manv derken 80 küsur tl bayıltmışlar

hahaha süpermiş bizde patlatmasını bekliyoruz bak biz kadınlar fenayız yaa :)
belli olmaz ona ben de attım der
benim gibisini bulmuş da daha ne istesin..
bekarken yaptıgım harcamaların çeyreğini anca yapıyorumdur..
gözümü açtım ama geç oldu marka diye ne paralar gitti yanarım yanarım yani.

Bizim de her market maceramız en az 100tl. Paketlere baksan 3-5 sey var. Gecen bir aile kasada 760tl ödedi

bu haftaki harçlığımıda koydum kenare 90tl oldum 500 tl eşimden habersiz kredi kartına yaptım bakalım inş birikir.
kalan 410tl

anneme almayı düşündüğüm bulaşık makinası 2 programlıydı
dün şansına 3 programlı denk geldi samsung marka bir takım özellikleri var
peşin fiyatına 5 taksit yapıyor 700 tl dedi
gidip pazarlıkla acaba ne kadar olur sorayım diyorum
ya peşin ya da onu kredi kartına taksitlendirebilecek mi 2- 3 taksit gibi
mesela 650 tl ye filan inse iyi olur diyorum ...hayırlısı artık

Bizim de her market maceramız en az 100tl. Paketlere baksan 3-5 sey var. Gecen bir aile kasada 760tl ödedi

cidden bakıyorum bakıyorum birsey yok elle tutulur.
2 tavuk,yumurta,aycicek yagı, sabun,wc ve kagıt havlu,küp şeker var.. eşim iş yerinde kek aldı 10 tane..
eee nerde gerisi.
tüm demirbasları alsak batcaz demek ki... pirinc ,un, vs... onlar gayet uzun süre gidiyor.

---
bende dün yemekten sonra mutfağa sürekli birseyler dökülüyor malum.. h.sonu da bişi yapmamıştık.. 3 odaya süpürge tutup banyo wc temizledim.. bu aksam da diger odaları yapıp viledayaparım..
hafta sonu gezmelerde olcaz. bari ev temiz kalsın..

Hayırlı oldun şimdiden canım, güle güle kullansın.

spottan alırsan daha ucuza ve pazarlık payın olur ama artık beyaz esya ve benzeri elektronik şeylerin kar oranları düşük bayilere ve firmaların yaptığı kampanya var satıcı bir oynama pek yapamıyor.. peşin fiyatına 0 faizle 5 yada 9 a bölüyoruz diyorlar mesela..
bence araştır kodunu al spotta pazarlık vs iyi olur.

Varyemez aynen bende adet öncesi çok gergin olurum, saçma sapan şeylere kavga çıkarmaya çalışırım neyse ki eşim anlıyo çünkü sakin bir yapım var ve beni alttan almaya başlar hemen :) bu gibi durumlarda o kötü enerjiyi direk başka şeylere akıtmaya çalışırım alışveriş dicem ama bu topic e ayıp olacak :)) arkadaşlarla bol bol kahve içme yada yürüyüş desek farmasicim :)

kızlar E-SGM diye birşey varmıi. ne olduğu tam bilmiyorum ama genelde herkese borç çıkmış. özellikle erkeklere.
bir bakın isterseniz sitesinde.
google e-sgm yazıp bilgileriniz girin oradanda GSS girin.
bir arkadaşıma 4.0000 birinede 1200 falan borç çıkmış.
çalışılmadığı dönemlerde zorunlu sağlık sigortası oluyormuş.
o kapsamda para alınıyormuş sanırım

ay sorma ya nerden çıktıysa. adamı düzelttik bu sefer de oğlan başladı.
dedim ya gece trafik pek karışıkdı....

ohhhh iyi olmuş....senin oğlanların da maşallahı var....
annen de güle güle kullansın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…