canım sırt üstü düştüysen rahim duvarı bele yakın olduğundan etkilenmiş olabiilirsin mesela ben det olmama yakın anneme belime masaj yaptırırım 1-2 saat içinde olurum rahatlarım ilgili olabilir yani... korkma hamile değilsingünaydın kızlar hayırlı sabahlar.
benimde regli olmama 1hafta varken 7 gün erkenden oldum. geçen günde 7 gün erkenden oldum. bu iki ayda 15 gün öne atmış oldum normalmi bu sizce..
dünde yere düştümsırt üstü. bide regl ağrılarım hertarafım ağrıyo. yere düşmen regli olmamın erken gelmesine sebep olmaz dımı. kendimi şuan BDV yere düştüm hamile kalıtmıyım gibi soru soruyorumf arz ettim )
hergün bi tarafım ağrıo. erkek arkaşıma artık rahatsızlıklarımı demiyorum. hergün bir tarafı ağrıyor diyecekmigren bide regli ağrılarım çok fena
bende geç kaldım bu gün 9 da geldim işe valla çok yoruldum çalışmaktan daha 7 yıl oldu çalışalı :) nasıl geçecek bu yıllar... senn oğlun maşallah kocaman nerden çıkmış o anne babanın arasına girip yatmak akıl sır ermiyor bu çocuklara :)Günaydın kızlar
@suefsan çok geçmiş olsun.
Bu gece hiç uyuyamadım. Bir ara oğlum yanımıza geldi. 3 kişi sığmadık. Sonra ben onun yatağında gittim. Sonra o benim yanıma geldi. Sonra ben kendi yatağıma gittim derken Sabahı ettik. Bugün dersim de var. Şu an kendimi salak gibi hissediyorum.
evet canm evet haklısınız ömrümden gün vermeye niyetim yok tez zamanda bakacağım çaresine hiç uzatmaya niyetim yok şu yaşımda donuk bir hayat yaşayamam mutlu dğeilim onunla eğleniyorum birden o günler aklıma gelince sinirim tepeme vuruyorGünaydın herkese. Farmasi,papatya,suefsan , poeti ve aklımda tutamadigim varsa hepinize çok geçmiş olsun. Tez zamanda duzelin inşallah.
Kalemero kızlar zaten herşeyi söylemiş.hayat kısa önemli olan senin mutlulugun baskasinnki değil. kararın hayırlı uğurlu olsun,hakkında en güzeli olsun canım:)
hahaha süpermiş bizde patlatmasını bekliyoruz bak biz kadınlar fenayız yaa :)aaa bir de dün alışveriş yaptık 89 tldişe değer de bi tavuk ,aycicek yagı vardı..
hayat ne pahalı ya
eşim gelince bozukluk 5 tl verdigelişme var benimkinde
bende de 4 tl vardı bozukluk..
9 tl kumbarama gitti.
belli olmaz ona ben de attım derhahaha süpermiş bizde patlatmasını bekliyoruz bak biz kadınlar fenayız yaa :)
aaa bir de dün alışveriş yaptık 89 tldişe değer de bi tavuk ,aycicek yagı vardı..
hayat ne pahalı ya
eşim gelince bozukluk 5 tl verdigelişme var benimkinde
bende de 4 tl vardı bozukluk..
9 tl kumbarama gitti.
Bizim de her market maceramız en az 100tl. Paketlere baksan 3-5 sey var. Gecen bir aile kasada 760tl ödedi
anneme almayı düşündüğüm bulaşık makinası 2 programlıydı
dün şansına 3 programlı denk geldi samsung marka bir takım özellikleri var
peşin fiyatına 5 taksit yapıyor 700 tl dedi
gidip pazarlıkla acaba ne kadar olur sorayım diyorum
ya peşin ya da onu kredi kartına taksitlendirebilecek mi 2- 3 taksit gibi
mesela 650 tl ye filan inse iyi olur diyorum ...hayırlısı artık
anneme almayı düşündüğüm bulaşık makinası 2 programlıydı
dün şansına 3 programlı denk geldi samsung marka bir takım özellikleri var
peşin fiyatına 5 taksit yapıyor 700 tl dedi
gidip pazarlıkla acaba ne kadar olur sorayım diyorum
ya peşin ya da onu kredi kartına taksitlendirebilecek mi 2- 3 taksit gibi
mesela 650 tl ye filan inse iyi olur diyorum ...hayırlısı artık
ay sorma ya nerden çıktıysa. adamı düzelttik bu sefer de oğlan başladı.bende geç kaldım bu gün 9 da geldim işe valla çok yoruldum çalışmaktan daha 7 yıl oldu çalışalı :) nasıl geçecek bu yıllar... senn oğlun maşallah kocaman nerden çıkmış o anne babanın arasına girip yatmak akıl sır ermiyor bu çocuklara :)
ohhhh iyi olmuş....senin oğlanların da maşallahı var....dün akşam eşim işten gelirken yoğurt sipariş ettim
fakat eşim çocuklara da telefon açmış siz de gelmek istiyor musunuz markete diye
ben de çocukların eline onların liste sıkıştırdım
benim komandolar görevi başarıyla tamamlamışlar
market manv derken 80 küsur tl bayıltmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?