BİRİKİMCİ HATUNLAR

kardeşimede

Genel sağlık sigortası prim borcunuz : 1521.49 TL’dir.

bu nedir ALLAH aşkına. muhasebeci arakdaşı olan varsa arayı bilgi alabilirmi. çok saçma

günaydınlarrr
herkeslere geçmişler olsun
gss borcu banada çıkmıştı part time çalışıyodum yarım sigorta olduğu için kalan kısım için ödeme yapmam gerekiyomuş
eşinin sigortası varsa ondan faydalanabiliyosun bi kontrol edin kızlar bencede

bide bildirim yapmazsan en yüksek derececen borçlandırıyolar sizi

nptın ödedinmi. tam olarak nedir? benim kardeşim kız.

benim az bişeydi bikaç aylık 300 civarı birşey ödedim onu da.daha sonra belediyede gelir bildirim testi yaptırdım aylık 18 gibi bişey ödüyodum.kızlarda belli bir yaşa kadar babadan faydalanabiliyolar ama tam olarak kaç bilmiyorum cnm

Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.

belediyeyemi yoksa sgk mı gidip gelir testi yaptırmak lazım.
şuan çalışıyormusun? çalışan insanın yapmasına gerek yok dımı.
bide açık öğretim üniversitesiyken öğrencisin bu sayılmıyormu.

önce belediyede gelir bildirim testi yaptırıyosun 1 ay gibi bir sürede sonuçlanıo,sonra onu sgk ya bildiyosun hatırladığım kadarıyla,şuan tam zamanlı çalışıyorum canım.aöf öğrencisiyken niye çıktı ki bu borç hiç bilemiyorum canım bi sgk ya falan sorun bence.telefondan da bilgi veriyolar

Yemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.
valla yavrum hep takipteyim tarif filan alıyorumda
yapamam ayol ben benim yok öyle değişik tariflerim

güzel pırıl pırıl güneşli bir güne uyandım..Rabbime binlerce sukurler olsun...işlerimi hallettim..evi hergun süpürmek zorundayım kızım emekliyor yerde ne bulsa ağzına alıyor..cok dikkatli olmak zorundayım...cok zor bir donemdeyim..gece hiç uyumuyor devamlı ayağımda sallıyorum..bu saatlerde biraz uyuyor zaten hali kalmıyor:)ama onun bir gulusu yarım yamalak anne demesi herşeye değer..gecensene bu zamanlar doğuma az kalmıştı nasıl heyacanlıydım..hamile arkadaşlar ne güzel bir heycanınız var..ben hamileliğimi doya doya yasadım cunku yas 38 di...bir dahada çocuk dusunmedigim için...gerçi hersey nasip ..Rabbim verirsede basımın ustune..ama yasla cok alakalı şimdi bünyem uykusuzluğa hiç dayanmıyor..Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsın.

ne güzel demişsin. allah onu sana bağışlasın rabbim uzun ömürler versin :) allah herkese nasip eder inşallah böyle bir duyguyu.

Günaydın kızlar aynı sorun annemde de oldu sgk ya iptal için gittik ödemeyeceğimizi söyledik ve 40 lira verip öyle kurtulduk.Simdi af da var halledin bi an önce.

benim de kızım hiç uyumuyor ama dediğin gibi onların bir gülüşü yetiyor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.. sen bir de tam konuşmaya başlayınca gör tadından yenmiyor acayip cilveli oluyorlar, Allah'ım nazarlardan korusun yavrularımızı..

Kızlar bende part time çalışıyorum bana da faiziyle birlikte 1 144.26 tl borç gözüküyor sgk da ama inat etti eşim ödemem diyor yapılandırsak bile aylarca borç ödemek zorunda kalıcaz hemde hiç yoktan yere

hahaha doğru diyorsun yarısı benm diyebilir ama sen bırakmazsın eminim valla doğru söylüyorsun o kadar fazla ki hesap kitap bilmeyen hatun bu devirde zor bulunur bizim gibisi :) benmde aklım başıma yeni geldi işte benim yerimde başka biri olsaydı apartman dikerdi valla.... marka tutkusu bende de var hala devem ediyor ama eskisi kadar çok almıyorum geçen aylarda neyim var neyim yok harcar çıkardım 2 aydır hiç bişey almadım :) valla çalışıyoruz o kadar biraz değerini bilmemiz lazım ama kendimizide arada şımartalım :)

hahaha süper olmuşşş bu demek oluyor 80 lira artıdasın

valla şimdi af mevzuları falan dönüyor ama bilmiorum ki benim az die ödedim ben sonradan artıp başıma bela olmasın die,sevmem böle şeyleri bitsin kafam rahatlasın derim hep

babasının oğlu yandın sen papatya

Ne zaman baslıyor o cilveli zaman canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…