- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
günaydınlarrr
herkeslere geçmişler olsun
gss borcu banada çıkmıştı part time çalışıyodum yarım sigorta olduğu için kalan kısım için ödeme yapmam gerekiyomuş
eşinin sigortası varsa ondan faydalanabiliyosun bi kontrol edin kızlar bencede
benim az bişeydi bikaç aylık 300 civarı birşey ödedim onu da.daha sonra belediyede gelir bildirim testi yaptırdım aylık 18 gibi bişey ödüyodum.kızlarda belli bir yaşa kadar babadan faydalanabiliyolar ama tam olarak kaç bilmiyorum cnm
valla yavrum hep takipteyim tarif filan alıyorumdaYemek Yarışmasına Katılmak ister misiniz?
Yeni Kategorimiz Makarnalar
Kazen Makarna yapmak için kollarını sıvadı
Kazen'den daha iyi makarna yaparım diyen cesur hanımları bekliyoruz.
Topiğe gelip ödülü görmenizi öneririmvalla yavrum hep takipteyim tarif filan alıyorumda
yapamam ayol benbenim yok öyle değişik tariflerim
güzel pırıl pırıl güneşli bir güne uyandım..Rabbime binlerce sukurler olsun...işlerimi hallettim..evi hergun süpürmek zorundayım kızım emekliyor yerde ne bulsa ağzına alıyor..cok dikkatli olmak zorundayım...cok zor bir donemdeyim..gece hiç uyumuyor devamlı ayağımda sallıyorum..bu saatlerde biraz uyuyor zaten hali kalmıyor:)ama onun bir gulusu yarım yamalak anne demesi herşeye değer..gecensene bu zamanlar doğuma az kalmıştı nasıl heyacanlıydım..hamile arkadaşlar ne güzel bir heycanınız var..ben hamileliğimi doya doya yasadım cunku yas 38 di...bir dahada çocuk dusunmedigim için...gerçi hersey nasip ..Rabbim verirsede basımın ustune..ama yasla cok alakalı şimdi bünyem uykusuzluğa hiç dayanmıyor..Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsın.
güzel pırıl pırıl güneşli bir güne uyandım..Rabbime binlerce sukurler olsun...işlerimi hallettim..evi hergun süpürmek zorundayım kızım emekliyor yerde ne bulsa ağzına alıyor..cok dikkatli olmak zorundayım...cok zor bir donemdeyim..gece hiç uyumuyor devamlı ayağımda sallıyorum..bu saatlerde biraz uyuyor zaten hali kalmıyor:)ama onun bir gulusu yarım yamalak anne demesi herşeye değer..gecensene bu zamanlar doğuma az kalmıştı nasıl heyacanlıydım..hamile arkadaşlar ne güzel bir heycanınız var..ben hamileliğimi doya doya yasadım cunku yas 38 di...bir dahada çocuk dusunmedigim için...gerçi hersey nasip ..Rabbim verirsede basımın ustune..ama yasla cok alakalı şimdi bünyem uykusuzluğa hiç dayanmıyor..Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yasatsın.
kızlar E-SGM diye birşey varmıi. ne olduğu tam bilmiyorum ama genelde herkese borç çıkmış. özellikle erkeklere.
bir bakın isterseniz sitesinde.
google e-sgm yazıp bilgileriniz girin oradanda GSS girin.
bir arkadaşıma 4.0000 birinede 1200 falan borç çıkmış.
çalışılmadığı dönemlerde zorunlu sağlık sigortası oluyormuş.
o kapsamda para alınıyormuş sanırım
günaydınlarrr
herkeslere geçmişler olsun
gss borcu banada çıkmıştı part time çalışıyodum yarım sigorta olduğu için kalan kısım için ödeme yapmam gerekiyomuş
eşinin sigortası varsa ondan faydalanabiliyosun bi kontrol edin kızlar bencede
hahaha doğru diyorsun yarısı benm diyebilirbelli olmaz ona ben de attım der
benim gibisini bulmuş dadaha ne istesin..
bekarken yaptıgım harcamaların çeyreğini anca yapıyorumdur..
gözümü açtım ama geç oldumarka diye ne paralar gitti yanarım yanarım yani.
hahaha süper olmuşşş bu demek oluyor 80 lira artıdasındün akşam eşim işten gelirken yoğurt sipariş ettim
fakat eşim çocuklara da telefon açmış siz de gelmek istiyor musunuz markete diye
ben de çocukların eline onların liste sıkıştırdım
benim komandolar görevi başarıyla tamamlamışlar
market manv derken 80 küsur tl bayıltmışlar
ay sorma ya nerden çıktıysa. adamı düzelttik bu sefer de oğlan başladı.
dedim ya gece trafik pek karışıkdı....
ohhhh iyi olmuş....senin oğlanların da maşallahı var....
annen de güle güle kullansın inşallah....
benim de kızım hiç uyumuyor ama dediğin gibi onların bir gülüşü yetiyor Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.. sen bir de tam konuşmaya başlayınca gör tadından yenmiyor acayip cilveli oluyorlar, Allah'ım nazarlardan korusun yavrularımızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?