aynen canım aynen ona göre para biriktirmem daha mantıklı ama dün bi baktım aklım gitti o kadar güzel şeyler var kiikalemero ,harcamamak için de kendine harclık ayır geir kalanını komple altına ya da ceyiz icin ayrı hesap mı düşünürsün ona yatır.
bence alma..
nişanlanmadan alma.
ben evleneli 2 seneye geliyor . inan bazen o kadar güzel şeyler görüyorum ki yeni farklı alsam mı diyorum..
bu da öyle birşey.
gerek yok.
evlilik zamanında da ihtiyacın kadarını al.
sen alıyorsun bir de hediye geliyor.
suan bir sürü tabak ve fincan takımım var.. ve nevresim takımım..
nevresim hadi kullanılıyor da.
tabaklarla sirtaki mi yapsam napsam bilmiyorum
toplasan hepsini 20 bin liraya halledersin o zaman para biriktireyim 20 bin civarı :)aynen öyle.
cebinde paran olduktan sonra gayet de herşey yetişiyor.
o yüzden sen sadece biriktir.
zamanı gelince en son moda alır geçersin.
beyaz eşyalarını da aynı şekilde yapmıştım.
20-30 bin arası.toplasan hepsini 20 bin liraya halledersin o zaman para biriktireyim 20 bin civarı :)
hahaha olur canım aynen para harcamak istiyorum ben alayım şimdi size sonra ben alacağımda siz alırsınız :) maksat gereksiz harcamalar yapmadan alışveriş dürtümü bastırmak :) valla alışveriş yapmıyorum ya aşırı bi boşluktayım :)Kalemero ,sen para harcamak istiyorsan bize harca biz tutalım sana geri verelimsonra
evet çeyiz apayrı bir dünya gerçekten.
benim içimde hiç heves yoktu.
gerçi nasıl evlendim onu da bilmiyorum
annemler de birşey yapmadılar modası geçmesin diye.
herkes şaşırdı ama nişandan sonra herşeyimi tamamladım. abartılacak birşey yok ve çeyiz zamanı topikleri takip et.
gereksiz şeyler alma.
ben mesela kahvaltı takımı almadım. hiç de pişman değilim. bir sürü gereksiz zımbırtıları oluyor.
günlük yemek takımı aldım. aynı modelden 2 renk 12 ye tamamladım. o yetiyor da artıyor.
makina dolunca calıstır gec
misafir gelince -ki çalışıyoruz yemege senede toplasam 5 kere misafirim gelir. misafir takımı çıkarıyorum.
onda da yok fincanı yok çorba kasesi gereksiz dolu ıvır zıvırları varkonsolun altında paşa paşa yatıyorlar.
çeyiz zamanı sağolsun yengem hediye fincanların hepsini açmış sıralamış. kutuların hicbirini atmayın demiştim atmışlar.
şimdi kaldırsam kutuları yok.
4 takım kahve fincanı var.
3 takım ayrı tabak..
sen hele bi evlen de biz fikir veririz yine al -alma diye.
canım hemen itiraz et benden de 80 tl kesmişler aldım hemen geriye..kredi kart hesap ekstremi kontrol ediyordum..
bilin bakalım ne gördüm...
10/11/2014 ÜYELİK AİDATI BN:0133-40663877 50.00
itiraz ediyorum hemen..
bana 50 tl maxipuan vermiş değiller kac senedir kullanıyorum da
hakkımı yedirmem.gram yaparım o parayla ben be
bende itiraz ettiğimde müşteri temsilcisi hemen düzenli ödeme yaptığınız için hemen iade ediyoruz dedi.. Evet dedim sanki öyle olmasa iade etmiceksiniz, zorundayız demiyorda.. işte biz de yiyormuşuz gibi yapıyoruz :)kredi kart kesintisi için mail geldi.
bu seneye özel iade etmişler miş miş deeeee...
aidatsız kredi kartları da varmış öneri olarak onu sunmuşlar.
inşallah seneye kadar kalmaz da kartı kesip atarım.
bence de canım sen paranı biriktir hem toplu alman daha zevkli olur :) o manyağa da güçlü olduğunu hissettir, sonradan pisleşir diye korkuyorum diyosun ya güçlü olduğunu gördüğünde hiçbir şey yapamaz merak etme..hahaha olur canım aynen para harcamak istiyorum ben alayım şimdi size sonra ben alacağımda siz alırsınız :) maksat gereksiz harcamalar yapmadan alışveriş dürtümü bastırmak :) valla alışveriş yapmıyorum ya aşırı bi boşluktayım :)valla bizim etraf çok kalabalık sanırım evim boş kalmaz hele tebrik zamanı bende misafiri severim açıkçası :) dün bi gaza geldim alaıyordum arkadaşım durdurdu daha dur başka yerlerede bak dedi hımm tamm dedim hevesim gitti birden benimki heves ya iki şey alırım 2 gün sonra unuturum valla aklımda olan biri var şu manyaktan kurtulayım çat diye evlenirim görün bakın kızlar
Ben kapalıyım denizde güneşte yok anlaycağınmerhaba canm geçmiş olsun... sinizüt için yazın bol bol deniz kum ve güneş çok iyi geliyor bendede vardı ama yazın çok denize girdiğim için hiç hissetmiyorum çok şükür akıtıyor temizliyor deniz... haklısın canım yapacağım merak etmeyin
Asmu ,geçmiş olsun.. bende de hem migren hem sinüzit var. kışın genizlerim doluyor bütün ne nefes alabiliyorum ne birsey yetmezmiş gibi başa da vuruyor o da migreni tetikliyor.
arada tuzlu su ile genzini temizle. yakıyor ama baska yolu yok ne yazık ki.
evet canm en son bende ona ikna oldum çok mantıklı :)Rüyacım güle güle kullan
asmunikalcim geçmiş olsun
poecim geçmiş olsun kuzucuğa
pudracım kesinlikle taviz vermemek üzerine gitmek lazım keşke yanında olaydım bugün çok kavga edesim var
kalemerocum bırak çeyiz almayı bence para biriktir paran oldu mu o an hepsi senin inan ve de güncel olanı almış olursun
papatya ne yaptırdın sacına?
en son sacıma röfle yaptırırken 7.30 saat kauförde kalmıstım ve kalp krızı gecırecektım
bende saclarımı bıraz kestırmeyı dsuunuyorum neredeyse belimi gececek ve fazla uzadı astı benı
ayrıca dıp yaptırayım dıyorum ama ombreyemı cevırsem kafayı kararsızım
canım önce boyattım. üstüne de ombre yaptırdım. Allahtan kitabımı götürmüştüm de onu okudum. yoksa kafayı yerdim. zaten kuaförde hep canım sıkılmıştır.papatya ne yaptırdın sacına?
en son sacıma röfle yaptırırken 7.30 saat kauförde kalmıstım ve kalp krızı gecırecektım
bende saclarımı bıraz kestırmeyı dsuunuyorum neredeyse belimi gececek ve fazla uzadı astı benı
ayrıca dıp yaptırayım dıyorum ama ombreyemı cevırsem kafayı kararsızım
Evet merak ettm :) bende (merakli melahatami dondum neevde eşime saçımın fotosunu çektirip göndereyim size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?