amin canım inşallahgünaydınlarr
banusultan çok şirinmiş koltuk,güle güle kullanın
K kalemero sorunsuz kurtulursun inşallah bu durumdan cnm
@sirinezgicik hayırlısı olsun iyi olur inş arkadaşınla
@mutlu1988 harcasanda biriktir en azından bi açığını kapatıyosun cnm
tabi canm itiraz ett ben kaç kere ödedim kim bilir hiç dikkatli değilim vallakredi kart hesap ekstremi kontrol ediyordum..
bilin bakalım ne gördüm...
10/11/2014 ÜYELİK AİDATI BN:0133-40663877 50.00
itiraz ediyorum hemen..
bana 50 tl maxipuan vermiş değiller kac senedir kullanıyorum da
hakkımı yedirmem.gram yaparım o parayla ben be
aynen canım adam işine geldiği gibi davranıyor vicdan yok maalesef ama ben kararlıyım bu defa.... başka yere tayin isteyecek bir işim yok ne yazıkki özel sektörde çalışıyorumGünaydınlar ,hayırlı bir gün olsun hepimize,
Banusultan çok geçmiş olsun.Rabbim çaresiz hastalık vermesin.
Umarım bir sonuca ulaşır tedavin.
Koltuk da çok güzel spor ve şık duruyor.Güle güle kullansın kuzucukların.
Adam alışmış zeytinyağı gibi üste çıkmaya birşey yapınca hemen bulandırıyor suyu..
umarım atlatırsın.
çünkü kısırdöngü olmuş bu ilişki.
en kötü başka yere tayin iste. yeni yer yeni şehir huzur verir belki sana.
hayırlısı olsun.
umarım ev arkadası olunca da o samimiyet aynı gider.
bu yüzden dilim yanmış biriyim ben..
her konuda çok iyi anlaşırdık gel gelelim o eve girince aman aman demiştim
bende ilk defa duyudum ombro yu nasıl bişey ki ... ben hiç bilmem öyle şeyleri bi defa boyattım saçlarımı pişman oldum 1 yıl ancak kullandım şimdi siyah saçlarımla çok mutluyum :)ombero nedir bir araştırayım..
saç boyatmadım hiç ve bilgim sıfır.
balyaj ve röfle farkını bile bilmem.
merhaba canm geçmiş olsun... sinizüt için yazın bol bol deniz kum ve güneş çok iyi geliyor bendede vardı ama yazın çok denize girdiğim için hiç hissetmiyorum çok şükür akıtıyor temizliyor deniz... haklısın canım yapacağım merak etmeyinselam kızlar
bende sabah dr ye gittim. migren olduğunu biliyordum. bide Sinüzit varmış. geçmiş olsun bana :)
K kalemero önemli olan senin ne karar verdiğin. doğru kararı verdikten sonra ne kork nede söylediklerine kulak ver.. herşeyin en iyisini kendine laik görmezsen kimsede sana laik görmez..
banusultan pempiş yatak pek şekermiş.geçmiş olsun bu arada
@Papatya sende durumlar nasıl. çok geçmişe inemedim
DonukPudra bendende 47 tl kesmişlerdi. aradım hmen iade ettileri. puan deil iade aldım
Gecmis olsun canim..selam kızlar
bende sabah dr ye gittim. migren olduğunu biliyordum. bide Sinüzit varmış. geçmiş olsun bana :)
K kalemero önemli olan senin ne karar verdiğin. doğru kararı verdikten sonra ne kork nede söylediklerine kulak ver.. herşeyin en iyisini kendine laik görmezsen kimsede sana laik görmez..
banusultan pempiş yatak pek şekermiş.geçmiş olsun bu arada
@Papatya sende durumlar nasıl. çok geçmişe inemedim
DonukPudra bendende 47 tl kesmişlerdi. aradım hmen iade ettileri. puan deil iade aldım
Bence bazi aeyleri yavas yavas al canimbirden almak zorunda kalirsan zorlanirsin hazirinda bi kac ceyizin bulunsun kendimce fikrimkızlar hiç çeyizim yok sizce alayım mı bazı şeyleri mesela bir kahvaltı seti yemek takımı vb... şeyleri ne dersiniz yoksa biriktirdiğim parayla mı alırım ... ben şöyle düşünüyorum kredi kartını her şekilde harcıyorum bari onları alarak harcamış olayım bari limit olmayınca gereksiz alışveriş yapmam ne dersiniz ?
şimdiye kadar hiç düşünmediğim için nerden başlayacağımı da bilmiyorum :) korkuyorum başka bişey görürümde onu isterim diye bir de böyle deliyimdir bu konularda hiç acımam kaldırır atarım bunu istiyorum derimBence bazi aeyleri yavas yavas al canimbirden almak zorunda kalirsan zorlanirsin hazirinda bi kac ceyizin bulunsun kendimce fikrim
benim hiç çeyizim yoktu.kızlar hiç çeyizim yok sizce alayım mı bazı şeyleri mesela bir kahvaltı seti yemek takımı vb... şeyleri ne dersiniz yoksa biriktirdiğim parayla mı alırım ... ben şöyle düşünüyorum kredi kartını her şekilde harcıyorum bari onları alarak harcamış olayım bari limit olmayınca gereksiz alışveriş yapmam ne dersiniz ?
Kızlarr
Deichmann dan Fila Sneaker aldım.. Sindirella indirimi sayesinde kargoyla birlikte 29 liraya geldi bana
aldığım Sneaker bu ;
http://www.deichmann.com/TR/tr/shop...ilter_cat=home-promosyon/promosyon-sindirella
işte bende aynı fikirdeyim bir de korkuyorum başkasını beğenirim çat diye kaldırıp atarım zaten bunu beğenmemiştim diyebenim hiç çeyizim yoktu.
ne zaman nişanlandım o zaman almaya başladım.
bana saçma geliyor neden dersen her sene o kadar güzel şeyler çıkıyor ki .. tabak bardak bile olsa için gidiyor.
benim bu tarz şelerle alakam yoktu saçma gelirdi ama öyle bir tutku oluyor ki. bu sefer aldıkça alasım gelecek bir bakmıssın bir sürü tabak çanak elinin altında.
hiç gerek yok.
zamanı gelince alırsın.
beyaz eşyalarını da ona keza.
sürekli teknoloji değişiyor.
Asmu ,geçmiş olsun.. bende de hem migren hem sinüzit var. kışın genizlerim doluyor bütün ne nefes alabiliyorum ne birsey yetmezmiş gibi başa da vuruyor o da migreni tetikliyor.
arada tuzlu su ile genzini temizle. yakıyor ama baska yolu yok ne yazık ki.
aynen öyle.işte bende aynı fikirdeyim bir de korkuyorum başkasını beğenirim çat diye kaldırıp atarım zaten bunu beğenmemiştim diyedün avm ye gittim aklım çıktı o şeyleri görünce şimdiye kadar dönüp bakmamışım haa ama görünce insan beğeniyor almak istiyor işte onu yapana kadar para biriktirip zamanı geldiğinde hepsini uyum içinde almak daha matıklı bana görede ama ne bilim bi aklıma düştü işte ben de pek sevmem öyle cıncık bıncık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?