- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
dua et zarar görmeden bu ilişkiden çıkmak için.vallahi canım doğru söylüyorsun yaşadığım şehirde millet bana hayran hem işimle hem özel hayatımla ama kurtulamıyorum işte bu adamdan vallahi artık kendime çok kızıyorum beni sıkıştırdı kapanaama çıkacağım elbette bedeli ne olursa olsun ben kalkarım ayağa korkmayacağım ondan biliyorum ki canı acıdığında canımı yakmak isteyecek saldıracak bana ailem keşke yanımda olsaydı onlarda bi yerde kendi hayatlarını yaşıyorlar işte yaşadığım bu sıkıntıdan haberleri yok teşekkürler canım desteğin için
ayy çok güzel ben de evime eşya ararken bakmıştım bunlara evidea da görmüştüm... hayırlı olsun güle güle kullanınkızların odasına minik koltuk aldım,çok hoşuma gitti.yazın balkona falan da taşınabilir.
bakalım beğenecek misiniz.
http://www.hepsiburada.com/liste/ko...fuf72&categoryId=18021495&SKU=MBSHSHKKBFFUF72
aynen canım bol bol dua ediyorum zaten :) ailemi üzmak istemem çok ileri gitmedikçe onlarda kendiine göre yaşıyorlar işte... ondan kıdemlisi yokdua et zarar görmeden bu ilişkiden çıkmak için.
en kötü ihtimal aileni haberdar edersin,iş yerinden kıdemli birisi biraz kulağını büker,ya da şehir değiştirmek için başvurursun vs.
ama kararlı olursan kurtulursun inşallah.
Adam alışmış zeytinyağı gibi üste çıkmaya birşey yapınca hemen bulandırıyor suyu..kızlar günaydınn.... canım çok sıkkın bu gün dün konuşayım dedim benmkiyle azıcık anlayacağı yok sen kendini öyle koşullandırmışsın biz ayrı olmayız pişman olduğunda ben olmam diyor... ne diyeceğim nasıl ikna edeceğim bilmiyorum ama sıkıldım bunaldım kaytlanamıyorum yaniii tüm sinirlerim alt üst olmuş durumda başım çatlıyor resmen
hayırlısı olsun.herkese günaydın ve hasta olanlara acil şifalar diliyorum :)
en yakın arkadaşım benim bulunduğum şehirden iş bakıyor ve bir tane var gibi. inşallah olur bana hem can yoldaşı hem de ev masraflarını paylaşabileceğim birisi geliyor :) çok mutluyum ki. hayırlısıyla olur inşallah :)
neden yaş olsun ihtiyacın olduğunda kullanabiliyorsun işte ne güzel :)..gunaydin bayanlar.hayirli ,bereketli bir gun olsun ins. ben kumbarada 55 tl biriktirmistim ama malesef harcamak zorunda kaldik yinebenim birikim isi yaş,anlasildi.biriktirip harcicaz,en azindan ihtiyaclar giderilecek ufak tefek.napalim saglik olsun.
herkese günaydın ve hasta olanlara acil şifalar diliyorum :)
en yakın arkadaşım benim bulunduğum şehirden iş bakıyor ve bir tane var gibi. inşallah olur bana hem can yoldaşı hem de ev masraflarını paylaşabileceğim birisi geliyor :) çok mutluyum ki. hayırlısıyla olur inşallah :)
kızların odasına minik koltuk aldım,çok hoşuma gitti.yazın balkona falan da taşınabilir.
bakalım beğenecek misiniz.
http://www.hepsiburada.com/liste/ko...fuf72&categoryId=18021495&SKU=MBSHSHKKBFFUF72
itiraz et bakalım nasıl gelişecek durum, bana da geldi çünkü ödedim saf safkredi kart hesap ekstremi kontrol ediyordum..
bilin bakalım ne gördüm...
10/11/2014 ÜYELİK AİDATI BN:0133-40663877 50.00
itiraz ediyorum hemen..
bana 50 tl maxipuan vermiş değiller kac senedir kullanıyorum da
hakkımı yedirmem.gram yaparım o parayla ben be
valla zaten beklediğimden yüksek geldi diye elimde hesap makinası hesaplıyordum.itiraz et bakalım nasıl gelişecek durum, bana da geldi çünkü ödedim saf saf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?