BİRİKİMCİ HATUNLAR

Di miiiiiii ama çok Heyecanlı... 2 tane bebiş...
Allah gönlüne göre verir inşallah... Hayırlı bir evlat verir Rabbim sana inşallah....
ay ben 2. Bebeği yapabilseydim ismi bile hazırdı... Hem kız hem erkek...
canım Allah oğluna uzun ömür versin. merak ettim neydi ki isimler

canım Allah oğluna uzun ömür versin. merak ettim neydi ki isimler
Günaydın kızlar
Canım kız olsaydı masal Nil ya da mısra Nil... Erkek olsaydı Yankı ege. Benimki de doğmamış bebeğe don biçmekti. Ama o kadar çok istiyordum.
günaydınlar hanımlar. dün alışveriş yaptım kazak gömlek tayt falan baya bi para gitti.
Güle güle kullan canım.
Ben de dün iki ceket ve bir elbise aldım.
Bugün eltime bebek görmeye gideceğiz. Kv bizi hiç yalnız Bırakmaz. Onun saçma sapan Kişiliği yüzünden eltimle hiç iyi bir iletişim kuramadık. Ne de olsa o ö evladın karısı. Aramızda konuşup bazı şeyleri öğrenmemi istemiyo sanırım. Bugün ilk defa yalnız görüşeceğiz. 8 yıllık evli. Bayramlarda bize gelseler bile kv ve kp de gelir onlarla.

kuzum ben bekarım ama 5-6 yıldır çocuklarımın ismi hazır benimki daha bi don biçmek oluyo :) hayırlısı canım senin canının sağlığı hepsinden önemli Rabbim vermiş bir tane şükür.

hayırlı olsun aldıkların yeni saçlarla güzel güzel git işe :)
ilk kez yalnız kalmak çok garip olacaktır. eltin neler anlatacak çok merak ediyorum :) ona kim bilir neler anlatışmıştır senin hakkında. ya kayınvaliden çok ilginç sanki kendi doğurmadı kocanı tövbe tövbe en çok o hakkına giriyor nasıl bu kadar vebal alabiliyor ki. eşin ona emanet sonuçta daha çok koruyup kollamalı.

Gunaydın guzeller, keyifli bir hafta sonu dilerim. Ailenizle varsa kuzularınızla iyi eglenceler

günaydınlar hanımlar. dün alışveriş yaptım kazak gömlek tayt falan baya bi para gitti.

Hayırlı olsun canım, güzel gunlerde kullan.

günaydın kızlar. herkese iyi haftasonları. çalışanlara da kolay gelsin kızlar inşallah gününüz çabucak biter:)
eşimi işe gönderdim. ben de şimdi tv.de dizi keyfi yapıyorum. bugünü kendime keyif günü ilan ettim. belki pazara giderim onun dışında evden çıkasım yok.

canım kıyafetlerini iyi günlerde kullan. senin kv. de çok afedersin ama psikopat bişey sanırım. genelde kv.ler gelinlerim iyi anlaşsın görüşsünler ister ama baksana sizinki sizin iyi anlaşmanızdan korkuyor. artık çekinecek neler yapıyorsa.

Çok şükür Rabbim oğlumuzu bize bağışladı. Onun da ölüm tehlikesi vardı.
Aldıklarımı beğenecek aldım ve kış alışverişini tamamladım.
Eltim iyi bir kız aslında. Ama o kv ile bana göre çok daha gaLa görüşüyor. Araları nasıl anlaşıyorlar mı hiç bilmiyorum. Hiç de konuşmadık. Ama benimle ilgili eminim li birşeyler anlatmıştır kv.
Ben zaten kv nin de üvey olduğundan şüpheleniyorum.

kaynaşın aslında güzel olur oğlun içinde kuzen kavramı önemlidir bence. çoğu kuzenim kardeşimin gibidir iyi kötü gün olabiliyor. her şeyimde kuzenlerim koşmuştur mesela. ilerde uzak olmamaları için kaynaşsalar güzel olur

Ona ve bana çok farklı davranıyor zaten. Bana onun adıyla hitap eder zaman zaman. Değişik bi kadın. Şimdi duyduysa oraya gideceğinizi dokuz doğuruyordur. Eltimin kv hakkındaki düşüncelerini bilmiyorum. Aslında azıcık anlasam belki konuluru Da hiç öyle bir fırsat olmadı şu ana dek. Bşr fincan. Kahve içmedik yalnız.

Kardeşimin oğlu var. Onunla gayet iyi anlaşıyorlar. Oğlum şu ana dek babaanne dede amca demdi hiç ki yukarıda Allah var. Onlarla alakalı tek olumsuz şey söylemedim oğluma. Onlar hiç sevgigöstermedi. Babamın babası diyor. Annecim dede diyorum. Benim dedem değil beni sevmiyor diyor. Kv için de aynı şey geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…