- 11 Ekim 2014
- 14.411
- 40.939
- 598
oyy kuzucum benim. sevindim canım en kızından kuzeniyle arasının iyi olması. çocuk napsın k.v kendi oğlunu sevmiyor torunu da ona keza çok değişik bişey ya. kötü konuşmak istemyorum ama öz çocuğunu sevmemek için farklı bi varlık olmak gerekiyorKardeşimin oğlu var. Onunla gayet iyi anlaşıyorlar. Oğlum şu ana dek babaanne dede amca demdi hiç ki yukarıda Allah var. Onlarla alakalı tek olumsuz şey söylemedim oğluma. Onlar hiç sevgigöstermedi. Babamın babası diyor. Annecim dede diyorum. Benim dedem değil beni sevmiyor diyor. Kv için de aynı şey geçerli
afiyet bal şeker olsunhayırlı sabahlar kızlar. şu güzel cumartesi ben işteyimşimdi uyumak vardı. dua ediyorum işler erken bitsin de eve gideyim diye.
a101den abur cubur 1 2 ihtiyaç derken 34 tl harcadım. çay demleyip abur cuburlarımı yemek istiyorum :)
çok teşekkür ederim :)afiyet bal şeker olsun
ay canım okurken ben yoruldum maşallah durdurak bilmiyorsun canım:)merhaba kızlar
sabah yine erkenden kalktım 05:43 te ve de sonrasında yatmadım
namaz sonrası kur'an- ı kerim okuma derken
kahvaltıyı hazırladım
kuzucuklarımla beraber kahvaltımı yaptım
büyük kuzumu okula kursa bıraktım
küçük kuzumla da erkenden pazara çıktık
tam eve dönüş yolunda annemle rastlaştık onu da götürdüm pazara 2. defa da biraz birşeyler aldım
derken bugün 45.5 tl pazarda harcadım geldim
akşam menümü de ayarladım
istavrit aldım
yanına salata ve de komposto
bir de dünden yaptığım peynir tatlısı tamamdır... :)
pazarı gezmek iyi geldi bana hava da yağdı yağacak neredeyse böyle havaları da çok seviyorum
birazdan kocaman kuzum gelir
karınlarını doyurur
öğle namazımı kılar teşbihlerimi çeker Kur'an-ı kerimden okuyacaklarımı okur salavatlarımı çeker
öğleden sonra canım isterse kütüphanedeki arkadaşın yanına gezmeye giderim ...
pazardan aldığım lor ile sigara böreği yapar buzluğa atarım
bir kısmıyla da lorun yarın kahvaltı için poğaça yaparım
bugünü de böyle değerlendirmiş olurum
ay canım okurken ben yoruldum maşallah durdurak bilmiyorsun canım:)
hayırlı sabahlar kızlar. şu güzel cumartesi ben işteyimşimdi uyumak vardı. dua ediyorum işler erken bitsin de eve gideyim diye.
a101den abur cubur 1 2 ihtiyaç derken 34 tl harcadım. çay demleyip abur cuburlarımı yemek istiyorum :)
günaydın kızlar
biz de bu sabah şantiyede süper bi kahvaltı yaptık topluca, sucuklu yumurta bile yaptık :)
merhaba kızlar
sabah yine erkenden kalktım 05:43 te ve de sonrasında yatmadım
namaz sonrası kur'an- ı kerim okuma derken
kahvaltıyı hazırladım
kuzucuklarımla beraber kahvaltımı yaptım
büyük kuzumu okula kursa bıraktım
küçük kuzumla da erkenden pazara çıktık
tam eve dönüş yolunda annemle rastlaştık onu da götürdüm pazara 2. defa da biraz birşeyler aldım
derken bugün 45.5 tl pazarda harcadım geldim
akşam menümü de ayarladım
istavrit aldım
yanına salata ve de komposto
bir de dünden yaptığım peynir tatlısı tamamdır... :)
pazarı gezmek iyi geldi bana hava da yağdı yağacak neredeyse böyle havaları da çok seviyorum
birazdan kocaman kuzum gelir
karınlarını doyurur
öğle namazımı kılar teşbihlerimi çeker Kur'an-ı kerimden okuyacaklarımı okur salavatlarımı çeker
öğleden sonra canım isterse kütüphanedeki arkadaşın yanına gezmeye giderim ...
pazardan aldığım lor ile sigara böreği yapar buzluğa atarım
bir kısmıyla da lorun yarın kahvaltı için poğaça yaparım
bugünü de böyle değerlendirmiş olurum
Allah kabul etsin canım :)papatyacım ALLAH a havale et cnm
ben öyle yaptım,arada aklıma geliyor,canım sıkılıyor,ama napcan işte
bizim de adağımız vardı,sabah onu kestirdik,ALLAH kabul etsin
farmasicim ne kadar çok iş yapmışsın
şirinezgicik ben de çok sevirim abur cuburu,dayanamıyorum,çok yiyorum
kızlarkızlar yeni vakit bulabildim yazmaya.Dün bebeklerim dünyaya geldi,2440 ve 2340 gram olarak. Bi tanesinde akciğer problemi çıktı,küvezde şuan,makineye bağlı kendi kendine nefes alamıyorDiğer bebeğimle taburcu olduk sabah. Aklım hep hastanede ama.Dua etmekten başka yapacak bişey yok, bekliyoruz..
canım kadın cidden ruh hastası ikisi de onun oğlu yani. neyse günaha girmeyelim bi gün öder bir şekilde bunuVaryemez maşallah sana
minerva1988 çok değişiktir zaten. Bana geldiği zaman ki zaten çok nadir gelir. Çay bardağını Yanındaki sehpaya koyar. Ya da en fazla mutfağın Kapısı'ndan hemen bırakır. Evimi alalı 5 yıl oldu koridor ve oturma odası dışında biryerini görmedi. Tuvalete bile gitmiyor.
Neyse bunlar bebek 3 aylıkken falan eltimin eve gelip 2 hafta kadar KALDILAR. Kaynım diyors ki annem gelince şok rahat ettik. Biliyorsun annem kendini çocuklarına ve torunlarına Adayan bir kadın.O olunca eşim de çok rahat ediyor hiç mutfağa girmiyor.torunla da çok iui anlaştılar. senin bahsettiğin kadın benim benim kv olan Kadınla ayn mı diyeektim tuttum kendimi. Bilirm dedim çünkü biz de annem gelip bşr iki hafta kaldığı zaman çok rahat ediyoruz.
Iki ayrı evlada bu kadar ayrı davnarılır
canım nasıl geçti iyi misiniz? dualarım sizinleKızlar dua edin bebeğim için durumu kötüye gidiyormuş
Kızlar dua edin bebeğim için durumu kötüye gidiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?