BİRİKİMCİ HATUNLAR

K kalemero şimdi gercekten çok az alıyorum. Ben de şaşıyorum. Hatta o kadar çok alıyordum ki aaaaa bir haftadır birşey almadım diyordum.
Burada bugün biraz dışarı çıkacağım. Belki bir iki parça. Oğluma da bakayım belki ama şimdilik idare ediyor aslında ev kıyafetleri.
hamileyken ben de bir kere sandalye de kılmıştım. Sırtım çok ağrıyordu. Zaten 2 saat sonra gelmişti benim sıpa. 34 haftalık idi. Hep sandalyede namaz diyince o geliyor aklıma

K kalemero bu iki renge bayildim yaa benn..
Bende de oje ve kitap tutkusu var.
Kitaplara verdigim paraya acimam ama onu pek kismam acikcasi.
aynen canım oje ve kitap bende tutku yani her gittiğimde illaki 3-4 tane kitap 3-5 oje almadan dönmem eve :) kitaba verdiğim paraya şöyle acıyorum evde okumadığım o kadar çok kitabım oldu ki sürekli okuyorum 1 bitiriyorum 5 alıyorum...ojeyede acımıyorum çünkü onu alırken çok mutlu oluyorum 25-30 lirayla kurtarıyorum günü kıyafet alana kadar oje alayım bu gün çok güzel bi oje sürdüm çekip atarım fotosunu :)

yaaa.. bende pazar dısarı cıktıgımda alacagım inşallah..

önceden bugün ne sürdün mü neydi adını unuttum oje paylaşım topiği vardı orda paylasıyordum arada.
bekliyorum bugün sürdügünü de..

benim de evde 20ye yaın bekleyen kitabım var.
bitmeden almayacagım artık.

Ben hala dua kardeşliği başlığına bakıyordum :)

Merhaba birikimci hatunlar,
Hayırlı cumalar hepimize :)

merhaba birikimci hatunlar cumanız hayırlı birikimleriniz bereketli olsun.Bugün kumbarama bozuk 10 lira attım.papatya saçlarını güle güle kullan çok güzel olmuş.Doubleanne sağsağlim çok güzel bi doğum geçirisin inşallah.maaşıma az kaldı inşallah gün paramla birikim yaparım.Herkese çok selam müsait oldukça girer bakarım.

Ayyyy kızlar ne oldu biliyor musunuz....
Nerden bileceksiniz benimki de soru.
Şimdi bemim yaşadığım yerde ezan 11:50 de okunuyor. Neyse burada ne zaman okunduğunu bilmiyorum. Baktım netten 11:40 yazıyor. Allah Allah dedim ezanı da duymadım. Dıları çıkacağız hemen kılayım dedim. Kıldım tesbihi çektim tam ellerimi açtım dua edeceğim... Uzaklardan nir ses geldi... Allahı Ekber diye....yani ezan okunmadan namaz kılmış oldum. Bir daha nete güvenmeyeceğim.

canım altın düşşe hemen yap derim düşecek diyorlar

arkadaşlar aranızda mac ruby woo rujunu kullanan oldu mu?
yorum alabilir miyim.?
hiç kırmızıya cesaret edemedim yakıştırmadım da kendime su zamana dek ama tonu cok hos geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…