BİRİKİMCİ HATUNLAR

ben kizimin mevlutunde kokulu tesbih dagitmistim.bir de her birinn kenarina bir ayet yazip zimbalarsan cok guzel oluyor.Allah kabul etsin simdiden

yolun açık olsun canım bu yolda :) her yerde var bu basit ve ucuz oyunlar ne yazık ki bende nelerden nelerden geçtim hala da devam ediyor

ben kizimin mevlutunde kokulu tesbih dagitmistim.bir de her birinn kenarina bir ayet yazip zimbalarsan cok guzel oluyor.Allah kabul etsin simdiden
aaa evet olabilir teşekkür ediyorum :) ayet yazmak zor olurda hazır küçük kartlar var onlardan alabilirim... amin canm saol

Kizlar konuyu okuyanlari goremiyoruzya pro uyelikler girebilcekmis artik sadece kazen oyle yazmis

yarın için izin aldım.
perşembe pazarına gidip kumaş almayı düşünüyorum :) sonrada anneme yada terziye birşeyler diktiricem. çok uyguna geliyor. tesettür giyim çok pahalı

DonukPudra ben gramın artık düşüceğini düşünümüyorum.

günaydın kızlar.
bence mevlütte yasin kitabı dağıtılsa güzel olur.o kitaplardan okundukça hayrı devam eder diye düşünüyorum.
banusultan onu yapamayı düşündüm zaten bir öncekinde evde 3-4 tane yasin kitabı vardı herkes aynı anda okuyamadı dedim bu defa fazla alayım hemde herkese dağıtmış olunur

aarkadaşım istanbulda iş buldu. 2500 e başladı..
istanbula taşında. ilk etapta eşyalı ev tuttu 1000 lira kira..
ay sonu geliyor şirket kapanıyor. adamlar dolandırıcı çıkıyor. kızın 1 aylık maaşı içerde.. kirasını ödüyemedi..
faturalar yeme içmeside cabası
insanlık kalkamış

bencede canım bende diktiriyorum bende istediğimi bulamadığım ve aldıklarımın kumaş kalitesini beğenmediğimden süper bi terzi buldum modelleri belirliyorum gidiyorum en güzel kumaşı buluyorum ve diktiriyorum dediğin gibi daha da uygun oluyor :) iyi yaparsın

ayyy inanmıyorum yazık ya çok üzüldüm Rabbim bir kapı açar inşallah kul hakkı değil de ne bu yanına kalmaz yaptıkları da olan kızcağıza olmuş

varmı elinde hiç model. neler diktirdin hiç. bende güzel bir terzi buldum. kardeşim kaşe kumaş aldı. kap diktiriyor şimdi. baya uyguna gelecek. bende tunik falan diktirirm diyorum.

ayyy inanmıyorum yazık ya çok üzüldüm Rabbim bir kapı açar inşallah kul hakkı değil de ne bu yanına kalmaz yaptıkları da olan kızcağıza olmuş
bni aradı yardım istedi. bende kendi çapımda bişeyler yaptım

canm ben gömlek ceket etek pantolon diktiriyorum daha çok iş için klasik giyim yani.... ama ben şöyle yapıyorum geziniyorum beğeniyorum onu kendime göre doğaçlayıp diktiriyorum veya internetten vs... bakıyorum

bni aradı yardım istedi. bende kendi çapımda bişeyler yaptım[/QUOTE]

iyi yapmışsın canm yazık yani mağdur olmuş resmen kızcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…