BİRİKİMCİ HATUNLAR

valla kullanılacak şeyler değil tarzım değil yani :) aldım öyle ara sıra heves ediyorum işte ama annem yeter almayalım allah korusun ne olur ne olmaz dedi evde köpüşlerimiz var ama ne olur ne olmaz

zamanında halam da böyle bişey demişti. sebep başkaydı ama insanlara bunu anlatarak küsmüştü

Evet oda komşuların yanında söylemiş açmadı diye..

Ah papatyacım takılmamaya çalışacağım inşallah ama kendi iç dünyasında yaşadıkları benim canımı sıkmasına sebep olmamalı bence.. Benim canım sıkkın olduğunda kimseye gidipte onun ruhunu daraltacak şekilde haksız yere suçlamıyorum.. Hele ki kim olursa olsun kapıya gelen çevrilmez..

Rüyacım hiç üzerinde durma gerekeni söylemişsin anlarsa anlasın anlamak istemezse de kendi bilir
insanlara derdini anlatmaya kalktıkça kasıyorlar kendilerini
benim koca kuzumun deyimiyle ''salla gitsin ''

Evet anlatmak istediğimde anlamak istemedi özellikle dinlemek istemedi.. Haklı kuzun aslında ama sinekte ufak hesabı oldu benim durumum :)

Evet donukpudracım bunu anlatamadım işte.. zili duymamam mümkün değil anladığım kadarıyla kapıyı tıkladı gitti.. Ama şöyle bir durum var ki kapı çalındığında kapıyı çalan kimse 4 rekat namaz kılınacak kadar süre kapıda durmalı , tekrar çalmalı kapıyı belki namazda olabilir kişi diye.. Sünnet yani.. Ama yemin etmeme rağmen ısrarla inat ettiğine göre sanırım canı küsmek istedi :)

Canım yan komşumun evi boş.. üst katımda da kimse yok boş gibi bir şey.. Alt katımda da yengem oturuyor.. Yani böyle bir sesi duyması imkansız.. Üstünde durmayacağım inşallah.. Ama bir kaç gün sonra da gitmem kahveye falan gördüğümde selam veririm konuşursa konuşur kendi bilir.. Zorla güzellik olmaz. Ben kendimden eminim..

Rüya demiş ya benim derdim bana yeter diye acaba sana bişeyler mi anlatmaya çalışıyo ilgilenmiyosun diye mi böyle yapıyo?

Canım anlamadım gerçekten olayı.. Canı küsmek istedi diyorum artık çünkü başka bir açıklaması yok benim gözümde.. İnsanlar konuşarak anlaşır , derdimi anlatayım özür dileyeyim diye 2 defa kapısına gittim içeri davet etmediği gibi beni konuşturmuyor bile.. Açıklama yapamama dahi izin vermeden sözümü kesiyor ' ben anladım anlayacağımı ' tarzında konuşuyor.. Yapacak bir şey bırakmadı bana...

Hayırlı ve bereketli günler olsun hepimize kızlar..

@mutlu1988 yeni işin hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede kurtulursun borçlarından :)
@kalemero altınların bereketli olsun güle güle kullan.. Okuma içinde yasin kitabı ya da tesbih mantıklı.. Yiğenim bebek mevlüdü yaptığında şeffaf ve rengarenk kapaklı dosyalıklar almış içine zikirmatik ve yasin kitabı koymuştu.. Herkese tek tek o dosyalığın içinde hediye etmişti.. Ben çok beğenmiştim hatta hala bir yere giderken o dosyalığın içinde götürürüm yasin kitabımı..

kızlar hayırlı bir eş için 9999 defa inna fetahna leke fethan mübina okuyacağım 1 hafta içinde bitmeliymiş yardım etmek isteyen olur mu acaba :)

bi an kendimi görüyorum sandım ama çok şükür harcamiyorum artık daha doğrusu harcayacak para kalması ev aldım borcum var neyseki onu yıllık kıyafet stoguduruyo

Son düzenleme:
hergünmü vakti var mı ? cnm
hergün sabah namazından sonra okuyabilirsin :)
çok üzücü

kızlar hayırlı bir eş için 9999 defa inna fetahna leke fethan mübina okuyacağım 1 hafta içinde bitmeliymiş yardım etmek isteyen olur mu acaba :)

bana şimdilik 500 tane yazabilirsin canım :)

hergün sabah namazından sonra okuyabilirsin :)

çok üzücü

bana şimdilik 500 tane yazabilirsin canım :)
tamm canm çok saol ben daha başlamadım yarın gece niyet edip başlayacağım sanada haber veririm o zaman başlarsın sende inşallah :)

kalemerocum banusultan'a aynen katılıyorum yasin kitabı en güzeli

kalemerocum banusultan'a aynen katılıyorum yasin kitabı en güzeli
evet canım onu kesin yapacağım inşallah birde kokulu teşbih veya sabun falan yapmayı düşünüyorum ya da küçük bir süs eşyası falan, küçük ayet kartlarından da alacağım cüzdanda vs. taşımak için :) sonra gül şerbeti gül lokumu :)

öğleden sonra kütüphaneye gidecektim arkadaşın yanına ama büyük kuzum hasta geldi okuldan karnını doyurdum

ilaç içirdim yatırdım
onu evde bırakıp gitmeye gönlüm elvermedi ben de namazımı kılar öğle uykusuna yatarım artık
akşam için de menü hazırladım kafamda

dün nöbetçiydim 2 gündür menülerimde kuru fasulye pilav turşu yoğurt meyve suyu vardı

bugünkü menüm

tarhana çorbası
köfte
biber dolması
karnabahar kızartması
brokoli salatası
yoğurt
vişne kompostosu
cevizli kabak tatlısı

Varyemez bugün namaz denemelerine başlıyorum ama çok da korkuyorum illaki yanlış yaparım yani ya sana şunu sorayım kılınan odada ayna olmaması mı lazım ? benm odamda var hemde taşınamaz ayna

Varyemez bugün namaz denemelerine başlıyorum ama çok da korkuyorum illaki yanlış yaparım yani ya sana şunu sorayım kılınan odada ayna olmaması mı lazım ? benm odamda var hemde taşınamaz ayna
ayna karşına mı denk geliyor canım ?

odan da karşına gelmedikten sonra sorun yok
karşına geliyorsa üzerine bir şey örtebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…