valla kullanılacak şeyler değil tarzım değil yani :) aldım öyle ara sıra heves ediyorum işte ama annem yeter almayalım allah korusun ne olur ne olmaz dedi evde köpüşlerimiz var ama ne olur ne olmazhayırlı günler hanımlarr
@mutlu1988 hayırlısı olsun iş konusunda canım çok sevindim
@_asmunikal_ arkadaşına çok üzüldüm canım,yardım etmekle ne güzel davranmışsın
K kalemero altınlarını kullancaksan güle güle kullan canım :)
diğer altın alan arkadaşlara bereketli olsunn
zamanında halam da böyle bişey demişti. sebep başkaydı ama insanlara bunu anlatarak küsmüştü
Ruya @minerva1988 dediği gibi de olabilir. Belki de kendi iç dünyasında Karmaşık duygular yaşıyorsa bunu sebeb gösterip sana bu şekilde davranmış olabilir. Daha önce de yazdığım gibi bence fazla takılma.
Rüyacım hiç üzerinde durma gerekeni söylemişsin anlarsa anlasın anlamak istemezse de kendi bilir
insanlara derdini anlatmaya kalktıkça kasıyorlar kendilerini
benim koca kuzumun deyimiyle ''salla gitsin ''
Rüya, yengenin söyle mantıksızlığı var sen zaten misafirliğe onu da bekliyorsun. Niye kapıyı açmayasın ki. Başka birşeye mi bozuldu ki. yoksa hem zil de duymamışsın.
Bence de üstüne düşme.
Ruya cım bazen yan komşudan ses geliyor sen çaldığın kapıdan ses geliyor diye düşünüyorsun bence öyle bişeyde olabilir çok üstünde durma bence yapman gerekeni yapmışsın aradan bir kaç gün geçsin bi kahveye gidersin hiç konuyu açmadan sıcak davranırsın konu kapanır
Rüya demiş ya benim derdim bana yeter diye acaba sana bişeyler mi anlatmaya çalışıyo ilgilenmiyosun diye mi böyle yapıyo?
bi an kendimi görüyorum sandım ama çok şükür harcamiyorum artık daha doğrusu harcayacak para kalması ev aldım borcum var neyseki onu yıllık kıyafet stoguduruyoŞimdi tatildeyiz de Eylül'ün başından itibaren dizginleri alıyorum elime
Başka türlü olmayacak çünkü
Bir ayda 4000 tl ye yakınları ödüyoruz her ay.
Eve araba borcu da var. Toplam 2600 ödüyoruz.
Evin 17 arabanın 23 ayı kaldı.
Alıntı yapmayı unutmuşum. Bir arkadaş sürekli alışveriş taptığından bahsetmiş. Allah'ım ben de öyleydim. Bir hafta alışveriş yapmayınca aaaa harcayasın kendime birşey almıyorum diyordum. Şimdi bıraktım artık. En son Haziran'ın ortasında 2 bluz almıştım. Ondan beridir ne mağazaya gidiyorum ne nette bakıyorum. Çok şükür çıplak değilim. Öyle çok doldurmuştum ki 10 yıl yetecek kadar var.
Aldıklarımı işe doğru dürüst giyemeden sezon bitiyor sonraki sene yeniden alasım geliyordu.
Şimdi kendime dur dedim. Sanırım insanın bir doyum noktası var
hergün sabah namazından sonra okuyabilirsin :)hergünmü vakti var mı ? cnm
çok üzücüaarkadaşım istanbulda iş buldu. 2500 e başladı..
istanbula taşında. ilk etapta eşyalı ev tuttu 1000 lira kira..
ay sonu geliyor şirket kapanıyor. adamlar dolandırıcı çıkıyor. kızın 1 aylık maaşı içerde.. kirasını ödüyemedi..
faturalar yeme içmeside cabası
insanlık kalkamış
kızlar hayırlı bir eş için 9999 defa inna fetahna leke fethan mübina okuyacağım 1 hafta içinde bitmeliymiş yardım etmek isteyen olur mu acaba :)
çok kötüKizlar konuyu okuyanlari goremiyoruzya pro uyelikler girebilcekmis artik sadece kazen oyle yazmis
tamm canm çok saol ben daha başlamadım yarın gece niyet edip başlayacağım sanada haber veririm o zaman başlarsın sende inşallah :)hergün sabah namazından sonra okuyabilirsin :)
çok üzücü
bana şimdilik 500 tane yazabilirsin canım :)
evet canım onu kesin yapacağım inşallah birde kokulu teşbih veya sabun falan yapmayı düşünüyorum ya da küçük bir süs eşyası falan, küçük ayet kartlarından da alacağım cüzdanda vs. taşımak için :) sonra gül şerbeti gül lokumu :)kalemerocum banusultan'a aynen katılıyorum yasin kitabı en güzeli
bende problem benm sayfada zannediyordum demek ki öyle niyetleri yakında üyeliğide ücretli yaparlar heraldeçok kötü
para kazanmak için bir formül müymüş bu uygulama ??????
problem değil canım o zaman da faceden yazışırız grup oluşturur dabende problem benm sayfada zannediyordum demek ki öyle niyetleri yakında üyeliğide ücretli yaparlar heralde
ayna karşına mı denk geliyor canım ?Varyemez bugün namaz denemelerine başlıyorum ama çok da korkuyorum illaki yanlış yaparım yani ya sana şunu sorayım kılınan odada ayna olmaması mı lazım ? benm odamda var hemde taşınamaz ayna
vealeykümselam hoş geldinKizlar kk ne yeni üye oldum hepinize selamöylesine bi bakım dedim nöbet ten çıktım uyumak gerekiyo ama çıkamıyorum kiii
yok canım karşıma değil kıbleye durunca yan çaprazımda duruyor ama üstünü çarşafla örtmüştüm daha öncekilerde gene öretebilirim yaniayna olsun da karşına mı denk geliyor canım ?
merhaba canm hoşgeldinKizlar kk ne yeni üye oldum hepinize selamöylesine bi bakım dedim nöbet ten çıktım uyumak gerekiyo ama çıkamıyorum kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?