BİRİKİMCİ HATUNLAR

bende problem benm sayfada zannediyordum demek ki öyle niyetleri yakında üyeliğide ücretli yaparlar heralde
ben görebiliyorum sanırım pro oldugum için.
pro kart ücretlerini okullara bağış ya da somaya yardım olarak düzenlemişlerdi benim pro üyeliği aldığım dönem..
yani sitenin kazancı yoktu..
belki amaç bu tarz bir bağışa teşfik olabilir bilmiyorum Kazen'e sorarsın..

bende 85,92 den 2 gram daha aldım .. bu ay totelde 6 gram yaptı.Allah bereket versin.
gün parası direkt eşimin ödemesine gitti.

akşama da annemlere yemeğe gideceğiz.. balık-salata menü..
nedense evde yemek yapasım yok.
eşim grip bana da bulaştı kafa bir milyon dolaşıyoruz.

yaa öyle bir bağış yaptıklarını bilmiyordum eğer öyle ise ben de yaparım seve seve :) hayırlı olsun canım süper 6 grlık yatırım :) çok tatlısın ya kafa bi milyonn :) sesli güldüm çok geçmiş olsun bol bol c vitamini

alıyorum ama ne kadar etken bilmiyorum 2 haftadır korumaya çalışsam da kendimi kaçınılan son oldu ne yazık ki

Evet ,bende bu yüzden pro üyelik almıştım zaten normal üyelikle pek elzem farkı yok incelersen.
Soma kampanyası döneminde bir çok kişi pro oldu ve arkadaşlarını yapmıştı.

vallahi canm ben her akşam yemekte soğan tere yeşillik ne varsa yerim ve çok şükür uzun zamandır grip olmam bence çok faydası var özellkle soğan :) tabi sen evli olduğun için bilemicem :) inceledim canım ama sanırım şu an öyle bir bağış kampanyası yok

ben çok severim salatada soğan.
ya da bazı yemeklerin yanına sarımsak.. antibiyotik niyetine babam hep yedirirdi.
evlenince işler değişti biraz.
eşim sarımsak pek yiyemez. ben arada söyleyince ye diyor.bu sefer kokmasın diye on takla atıyorum.
ama salatada soğan olmazsa olmaz hala

valla ben soğansız yemek yemiyorum bu aralar taze soğan çıktı onu bol bol tüketiyoruz evde çok çok iyi :) evli olunca işler değişiyor tabi ama karanfil işi çözüyormuş yemekten hemen sonra at bir karanfil 3-5 dakika çiğne yeterli olur

kızlar altın 86 yı gördü keşke 82-83 lerde dolansa biraz daha iyice biriktirseydik :) 90 ını gördüğünde bozdururum tüm altınları alışveriş yaparım

yaa karanfil atıyorum ama çignemiyordum.
belki çiğnemediğim için hala kokuyordu.

double bebeğin için ya latif paylaşımı öncesi aldıklarımı da bitirdim. Allah kabul etsin canım Rabbim bebeğinin hayırlısıyla sağlığına kavuşmasını nasip etsin inşaallah AMİN...
güzel haberlerinizi almak dileğiyle ... :)

kızlar hayırlı bir eş için 9999 defa inna fetahna leke fethan mübina okuyacağım 1 hafta içinde bitmeliymiş yardım etmek isteyen olur mu acaba :)
cnm,müsait değilkende okunuyor mu,dua mı acaba

Kizlar kk ne yeni üye oldum hepinize selam öylesine bi bakım dedim nöbet ten çıktım uyumak gerekiyo ama çıkamıyorum kiii
hoş geldiniz

farmasicim geçmiş olsun kuzucuğuna
asmunikal arkadaşına çok üzüldüm
RABBİM yardımcısı olsun
double anne inşallah güzel haberler alırız

antibiyotik olarak sarımsak süper ama benim de eşim sevmiyor
akşam yemeği barbunya,pilav,yoğurt,salata var bizde de

selam kızlar. çarşambaları okulcak toplanıyoruz yeme içme sohbet güzel oluyor tabi yediklerimiz kilo olarak geri dönüyor :)

iyi akşamlar herkese.
yeni gelenlere de merhaba diyeyim.
doubleanne den haber yok mu.
inşallah iyidir yavruları.
kızları okula gönderip eşimle gezdik bugün.başbaşa alışveriş yaptık,dolaştık.iyi geldi.
yemeğimizi yedik,bizde de patlıcan oturtma,bol salata,yeşillik,turşu vardı.yanında ev yapımı ekmeğimiz.
allahımıza çok şükür,bugün de doyurdu çeşitli nimetlerle hem bizi hem gönlümüzü.elhamdülillah.
büyük kızımın yazılısı var ona çalıştıracağım biraz soru-cevap yapıp.
kaçıyorum kızlar,öptüm hepinizi.

Hiç gelemedim bugün. Görümcem bizde kalıyor 2 haftadır, evleri uygun olmadığı için sınavlarına çalışamıyordu.
Ben de okulda çok yoğunum, malum haftaya TEOG sınavı var. Öğrencilerle yatıp kalkıyor gibiyim.
Şimdi de saçlarımı kınaladım,biraz sonra yıkayacağım.

Kızlar çok yorgun hissediyorum, gece de bölük pörçük uyuyorum. Enerji verecek tavsiyelere ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…