BİRİKİMCİ HATUNLAR

Allah bağışlasın canım ne kadar güzel bir haber bu. okuyunca tüylerim diken diken oldu, çok sevindim Hayırlısıyla dönsün yuvanıza :)

Merhaba kızlar DonukPudra ve S sutlukawe öneriler için teşekkür ederim.
Ben de pazara gittim. 46 tl harcadım. Geçen hafta gitmeyince bu Hafta böyle fazla oldu.
Şimdi bi Kafe'ye girdim çay içiyorum. 11 de sinemaya gireceğim. Birleşen Gönüller mi unutursam fısılda mı karar veremiyordum. Sinemadaki kız birleşen Gönüllerde grup var dedi. Ama gelmeyen olursa ücretsiz alırım dedi. Olmazsa Ötekine gireceğim. Sonra çarşıya girip bir iki işimi halledip eve gideceğim inşallah
Bugün işi astımmmmmm

oyyyyy oyyy çok çok şükür bacımmm.. RABBİM sizlere bağışlasın kardeşiyle güzel güzel büyüsün inşallahhh... çok çok mutlu oldummm... valla zaten duygusalım iyice , ağlattın beni ana yüreği işte allahım sana da güç versinn tez vakitte yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin

belkide geçengün konuştuklarımız buydu. tek sinemaya gitmek yerine eşinle neden gitmedn

alışverişe çıktım
bot aldım
ufak tefek eksikliklerim vardı
gitti baya dışarda da yedim geldim
güle güle sağlıcakla kullan bacım
Kızlar kek ve kurabiye yapmak için Kullandığınız fikir aldığınız beğendiğiniz internet siteleri var mı??? Bundan sonra kendimi mutfağa adayacağım dermişimmmm
cahide diye bir kadının blogu tutuyor ölçüleri

çok çok geçmiş olsun dikkat et bacımm
aldıklarını güle güle kullan bacımm.. kumaşlardan ne dikecen acaba???
ayrıca önemli bişey yoktur inşallah havanın kapalılığındandır belki canın sıkılması...

belkide geçengün konuştuklarımız buydu. tek sinemaya gitmek yerine eşinle neden gitmedn
Canım eşimin işi benim ki kadar esnek değil. Ben kafama göre çıkıyorum gitmiyorum ama onun öyle değil. Geçen yıl Köyde iken bir kaç kere o da kaçmıştı. Bu sene merkezde artık.
Çocuğu bırakacak kimse de yok. Bırakıp gitsek. Anca annem gelince. Fakat filmlere baktım. Oğlumun ilgisini çekecek filmeler vardı. Belki o çocuk filmine bşz Başkasına şeklinde bir düzenleme yapabiliriz.

biraz önemli bi konu. hakkımda hayırlısı..
kumaş 2TL aldığımı kalem etek yapıcam.. arkada gizli yırtmaş diyolar sanırım ondan olacak.. alt kısım bol olsun diye. uzun diktircem çünkü..
15 araya aldığım iki metre. kareli bi kumaş. onuta etek için aldım. kareli olan kahve.. belki kareli kırmızı alıp boydan elbisede yaparım.. kumaşlar çok güzel..
annem dikecek etekleri..

geçen bi üst aldım. çok basit dikimli.. 40TL. kardeşim kumaş aldı 10TL annem dikecek ona şimdi..
terzilik varsa elbise çok uyguna geliyor..
kardeşim bide keçe kumaş aldı kışlık mont diktiriyor terziye ama bakalım nasıl olacak

hayrolsunnn bacım... önemli konuysa allah hakkında hayırlısını versin....
aldıklarına güzelce gönlünce diktirip giyersin inşallahhh ayrıca bravo annene terzilik varsa ne güzel.. biz bir dolap içi diktiremedik kapitonedennn öyle kaldı bıdığın dolabııı

ayyy ne güzel isimleride maşallahh bacımm... kızın ne yaptı acaba ??? amannn iyi olsunda eve gelsinde gerisi düzene girer...

kızlar dün gece bir rüya gördüm (hayır olur inşallah)

üstümde hayallerimdeki prenses model bir gelinlik var. saçlarım açık fönlü ama makyajım yok. düğünüme yukarıdan balkondan bakıyorum herkes beni bekliyor. kendi düğünüme geç kaldım. ablam gelip yardım etmeye başladı. kendime aynada bakıyordum ki alarmım çaldı uyandım :/

içinizde buna anlam verebilen var mı ?

NOT: erkek arkadaşım yok sadece konuştuğum biri var ve en azından 2 yıl kadar evlenme planım da yok :/

canm hayırlı olsun kumaşların çok uyguna almışsın

kızlar geçen gün gitti gidiyordan bebek kurabiyesi yapmak için malzeme siparişi vermiştim onlar geldi... şeker hamurlarımda geldi... artık inşallah becerebilrim bir gaza geldim aldımm yüzüme gözüme bulaştırmamm inşallahh

hayrolsunnn bacımm.. beyaz ve gelinlik iyidir diye bilirimm

ayyy ne güell yaparsın canım yaparsın :) hadi bakalım

ayyy ne güzel isimleride maşallahh bacımm... kızın ne yaptı acaba ??? amannn iyi olsunda eve gelsinde gerisi düzene girer...
kızım çok huysuzlandı ya Babaanne anneanne de yanımızda olunca beni hiç dinlemez oldu.Kardeşini çok seviyo ama bana yapacağını yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…