BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın. selam kızlar moralim hiç yok

dün pazara gittim
kumaş 1: 15 TL
kumaş 2: 2TL
polar pijama:5TL
pantolon altı çorabı : 5TL
şemsiye: 15 TL
otobüs kartına yükleme :10 TL
yol gidiş geliş : 30TL
82TL harcamışım

çok çok sewindim.. rabbim birdaha haslatık yüzü göstermesin evladınada sanada ailenede..

para harcadgn iiçin mi yksa başka sorun mu var kuzum

yok para harcadığım için değil..
dün birşeyler yaşadım üzüldüm..
uzun uzadıya bir konu.. belki sonra anlatırım. sanırım şuan kendimle bile yüzleşmek istemiyorum

Günaydınlar ,hayırlı cumalar herkese.
Bol bol dua edelim..
benim de içim sıkılıyor nedensiz. eşime sarmamak adına yapmadığım şey yok. dün yorgun oldugum halde spora gittim yeter ki vücudum yorulsun enerjim kalmasın diye
bisiklet çevirirken aslında kitap okumak istiyorum 20 dk az bir zaman değil ama sonra kitabı nereye koyacağım.

doubleanne çok ama çok sevindim. Allahım bir daha göstermesin hastalık ...
Miniğin de en kısa sürede evinizde olur inşallah.
İsimlerini ne koydunuz?

Asmum, ne zaman istersen o zaman anlat.Umarım morelin yerine gelir.

delimideli geçmiş olsun.
M maviduvar1 ben arada sırada mutfak sırları sitesinin tariflerini uyguluyorum.

hayırlı cumalar , hayırlı sabahlar canlar

double anne çok sevindim sabah sabah aldığım en güzel haber bu Rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun canım benim

asmunikalcim sıkıntın neyse Rabbim bir an önce senden alsın inşaallah AMİN

Ay Şükürler olsun canım.hadi zoru gitti inşallah. Yakında alırsın Bebeğini kucağına. O da annesini kolayınca daha da bir çabuk toparlanır.
Maşallah kuzuya

canımm çok sevindim küçük meleğimizi annesine bağışladı allahım :) gözlerim doldu burnum sızladı okurken mutluluktan :) yerim ben onu aferin ona üzmedi bizi :) hadi bakalım evdeyim ve mutluyuz fotonu bekliyorum :) Rabbim geri çevirmedi dualrımızı :)

günaydın arkadaşlar.
hayırlı,bereketli cumalarınız olsun.
oyyy maşallah,barekallah.çok sevindim,sizi tahmin bile edemiyorum.
geçmiş olsun canım.dikkat et kendine,adaçayı,ıhlamur kaynat,çok yorma kendini.yoksa atlatamazsın.

günaydın ruhu çıtır kendi çıtır hatunlarrr :) hayırlı cumalar herkese bol bol dua edelim rabbim duysun sesimizi kızlar dün dilek anahtarı sipariş ettim hani böyle küçük oluyor ya ona edilen duayı biliyor musunuz ya da yapan var mı hiç

uzun zamandır bayagı bir sıkıntılarım vardı giremedim.herkes iyidir inş...kimsede suefsan nerde dememişhiç sevenimiz olmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…