- 11 Ekim 2014
- 14.411
- 40.940
- 598
teşekkürler canımgüle güle kullan canım
kevserin mutfağı ve cahide jibekKızlar kek ve kurabiye yapmak için Kullandığınız fikir aldığınız beğendiğiniz internet siteleri var mı??? Bundan sonra kendimi mutfağa adayacağım dermişimmmm
Tamam canım bi bakayım. Çok teşekkür ederim.kevserin mutfağı ve cahide jibek
yalnız cahide jibek,n çok sert yorumları var o yönüne karşı negatifim ama yaptığı her şey tutyorTamam canım bi bakayım. Çok teşekkür ederim.
Nasıl yani... Ben de şimdi kevsere bakıyorum. ay merak ettim.yalnız cahide jibek,n çok sert yorumları var o yönüne karşı negatifim ama yaptığı her şey tutyor
canım ben düşünclerinin bi kısmına karşıyım uçlarda olduğunu düşünüyorum o nedenle okumuyorum. tarif başına genelde yorum yapar sonra tarife geçer ben direk tarife bakıyorum okumuyorum. kevserin andorid uygulaması da çok güzeldir. yorumlara dönerNasıl yani... Ben de şimdi kevsere bakıyorum. ay merak ettim.
oyy kuzum çok sevindim canım yaSelam kızlar iyi haberlerim var :) Bebeğim makineden bağımsız nefes almaya başlamış çok şükür.Kalp ile ilgili bi sorun çıkmadı.Akciğerlerinde dr kalıcı bi hastalık yokmuş.Duyduğumdan beri ağlıyorum sevinçten.Rabbim bize bağışladı kuzumu.Edilen dualar sayesinde.Allah hepinizden razı olsun, kalbinizde istedipiniz dilediğiniz ne varsa versin inşallah.Şuan sadece beslenme problemi kalmış,hem benim gönderdiğim sütlerle hemde serumla besleniyormuş.10 gün kadar daha kalabilir küvezde.Yeterki iyi olsun.
canımmmm çooooooook çok sevindim,çok şükür ALLAH aSelam kızlar iyi haberlerim var :) Bebeğim makineden bağımsız nefes almaya başlamış çok şükür.Kalp ile ilgili bi sorun çıkmadı.Akciğerlerinde dr kalıcı bi hastalık yokmuş.Duyduğumdan beri ağlıyorum sevinçten.Rabbim bize bağışladı kuzumu.Edilen dualar sayesinde.Allah hepinizden razı olsun, kalbinizde istedipiniz dilediğiniz ne varsa versin inşallah.Şuan sadece beslenme problemi kalmış,hem benim gönderdiğim sütlerle hemde serumla besleniyormuş.10 gün kadar daha kalabilir küvezde.Yeterki iyi olsun.
geçmiş olsun cnmKizlar bnde cok kotu grip oldum msfrlkte kotulestiim thlot ictm eltimde hap verdi yarinda eltmle amcam gelcek kunefe yapcm kenara attigimiz paradan 30tl cvari kaldi kunefe malzemesi alirim koye cikamam zaten mevlut var oglenede aksama kadar evi tparlayip kunefe hazirlamam lazmbaklm halim kalcakmi yarima soz vermstm kunefeye kenardaki 50 tlfmden artanuda btmedn yapiyim dedm nevyapiim pf of
Selam kızlar iyi haberlerim var :) Bebeğim makineden bağımsız nefes almaya başlamış çok şükür.Kalp ile ilgili bi sorun çıkmadı.Akciğerlerinde dr kalıcı bi hastalık yokmuş.Duyduğumdan beri ağlıyorum sevinçten.Rabbim bize bağışladı kuzumu.Edilen dualar sayesinde.Allah hepinizden razı olsun, kalbinizde istedipiniz dilediğiniz ne varsa versin inşallah.Şuan sadece beslenme problemi kalmış,hem benim gönderdiğim sütlerle hemde serumla besleniyormuş.10 gün kadar daha kalabilir küvezde.Yeterki iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?