- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
kızlar hayatımda büyük değişim yapmaya hazırım kararımı verdim dua edin bana :) lütfennn
Allah razı olsun canım :)Günaydın kızlar
Farmasi ben alamadım bebiş için. Çünkü henüz Turkuaz'ın dualarını okuyamadım. Inşallah yavrucak iyileşir bir an önce. Rabbim şifa versin inşallah
K kalemero hakkında hayırlısı. Allah yardımcın olsun.
Bugün sabahtan işe gitmeyeceğim. Öğleden sonra başka bir Şehre gideceğim. Gergin bir ortamda bulunmam gerekecek. Ben de şimdiden gerildim.
yüzüklerde daraltma olmuyormuş canım , neden bılmıyorumgünaydın kızlar.
K kalemero hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırz canım.
Varyemez çok geçmiş olsun. ben adetim. adetken okunabiliyorsa alabilirim.
CuteMom yüzüğü daralttırsanız olmaz mı ?şu kuyumcular satarken dünya para istiyorlar, geri alırkense ölü fiyata alıyorlar. tamam onlar da öyle para kazanıyorlar ama iyice değerini dusuruyorlar .
zaten bu para anca tek taşa yeter
yüzüklerde daraltma olmuyormuş canım , neden bılmıyorum
zaten bu para anca tek taşa yeter
ama akıllı olup 2 ceyrek almam yerıne of
Günaydın kızlar :)
Hayırlı bereketli bir gün olsun inşallahh
aminnn inşallah canım günaydınlaaar nasıl gidiyor yaşam :))
gunaydin kizlar.guzel bir gun olsun ins herkes icin. desteginiz icin sagolun kizlar. dediginiz gibi Allah bir kapiyi kapatir baska kapiyi acar.ins guzel sryler olur
Günaydın kızlar
dün kuyumcuya gittim, eşim a lyansını hiç takmıyor buyuk gelıyor ve altın oldugu ıcın yatak odasında orada burada atılıyor en sonunda bozudrmaya goturdum 235 tl dedıler yahu modelıde yenı
benım yuzumugde sordum her ıkısınede 475 tl dedı ama sneın yuzugun guzel bence hıc bozdurma dedı adam
tekrar gerı aldım alyansları geldım
sımdı dusunuyorum tek tasmıı alsamm tamtur mu alsam olmadı sızden fıkır alsam?
Günaydın kızlar
Yeni santiyemdeyi m 1 haftadır. Burasi çok sıkıcı ya, işler de tam başlamadı sevmiyorum boş durmayı
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?