- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
İNŞALLAH KUZUM GÜNAYDIN :)))Gunaydin kizlar.. Guzel birgun olsun inslh:)
Seviyorum da 42 katlı bina ve asansör yok, kasiniyorum galibagünaydınn kuzum :)) çalışmayı seviosun galiba :))
maşallah enerjin hiç bitmesin
GÜNAYDIN KUZUM :))
HAYRILI SABAHLAR..:)
NASILSINNNN
sagol canim cok sukur bu gunumuze. sen yanlis hatirlamoyorsam ozel ders veriyorum ing den demistin de mi? kursa mi gitti yoksa univ de ing bolumu mu bitirdin?aynen kuzum :) her şey daha hayırlısıyla oluşuyor...bitti derken başlıyor bu olmadı derken daha iyisi güzeli oluyor:) elhamdülillah :))
ben yaptırdım canm yıllar önce çok da memnunummerhaba kızlar,nasılsınız
kızlar lazer epilasyon yaptıranınız var mı
tavsiye edermisiniz
çok teşekkür ediyorum canım amin :)Günaydın kızlar
Farmasi ben alamadım bebiş için. Çünkü henüz Turkuaz'ın dualarını okuyamadım. Inşallah yavrucak iyileşir bir an önce. Rabbim şifa versin inşallah
K kalemero hakkında hayırlısı. Allah yardımcın olsun.
Bugün sabahtan işe gitmeyeceğim. Öğleden sonra başka bir Şehre gideceğim. Gergin bir ortamda bulunmam gerekecek. Ben de şimdiden gerildim.
çok saol canm benm amin :)Gunaydin hayirli sabahlar
Hakkinda hayirlisi olsun, kolay gelsin canim.
çok teşekkür ediyorum karamera aminnn :)günaydın kızlar.
K kalemero hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırz canım.
Varyemez çok geçmiş olsun. ben adetim. adetken okunabiliyorsa alabilirim.
CuteMom yüzüğü daralttırsanız olmaz mı ?şu kuyumcular satarken dünya para istiyorlar, geri alırkense ölü fiyata alıyorlar. tamam onlar da öyle para kazanıyorlar ama iyice değerini dusuruyorlar .
günaydın kızlar.
K kalemero hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırz canım.
Varyemez çok geçmiş olsun. ben adetim. adetken okunabiliyorsa alabilirim.
CuteMom yüzüğü daralttırsanız olmaz mı ?şu kuyumcular satarken dünya para istiyorlar, geri alırkense ölü fiyata alıyorlar. tamam onlar da öyle para kazanıyorlar ama iyice değerini dusuruyorlar .
günaydın kızlar.
çocuklar ve eşim evde,kafam bir dünya oldu.
arada yalnız kalmak güzelmiş yahu.
pazartesiyi iple çekiyorum.
kalemero başınız sağolsun,yengeni kaybetmişsin,allah rahmet eylesin inşallah.
farmasim ne kadar kaldı bebek için okunan duadan ben de alayım.rabbim şifasını versin.
farmasi bende alabilirim sayı ne kadar?
farmasi, hasta küçüğümüze okunması gereken kaç ya latif kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?