BİRİKİMCİ HATUNLAR

kesinlikle haklısın..
dolabımı bi açıyorum bi dünya kıyafetim var..
kaç çeşit ayakkabı..
en basitinde etek için kısa ceket yok pantolon için uzun ceket yok klasik yok spor yok bilmem ne...içe değil dışa bakar olduk..içimizi değil dışımızı güzelleştirmeye çalışır olduk...
........üzerimize fena oyunlar oynamışlar farkında değiliz vallahi...
en basit örneği ''bu tarz benim '' gibi programların ortaya çkması...

kendimizi güzelleştirelim . maddi oalrak kendimizi toparlayıp başkalarına da destek olamk önemli..yaşam bencillikten oluşmuyor değilmi___?

olsun kuzum inşallah diğer ay birilimin olur...bizimde birikim yok...
kenara koyamıyoruz..
ama bende bu ay ki maaşımı inşaallah dikkatli kullanaağım...
ayrıcaa altın almak istiyorum yada başka hesapta toplamak...eşime bile sölemicem biraz birksin sonrasnda bi çıakrcam hooop o daha mutlu olcak ...Rabb im yardımetsin bizleree

genelde kaçırıyoruz bunu . kendi içimize de boşaltıyoruz askıya dönüyoruz belki git gide sonra da mutsuzluklar yumağı insanlar. çantayla ayakkabı uymak zorunda her şeye çok yoruyoz ve de başlakarını düşünüyoruz. filmlerde bile yurt dışındakiler ne kadar rahatlar çok güzel bişi ya. sabah 7:30 taki dese full bakımla galabilen insnalar var . bi yerlere gidiyoruz da bakalım ne olacak

aynen öyle ..tarihi turistik yerlerdeki turistlere bakıyorum da saç baş kıyafet umurlarında bile değiller:))
bzde isee her şey uyumlu olacak...adamların aksesuarları güzel kaliteli...mesela foto makinası gibi...ama bizse kıyafete boş para verioz..
dediğin gibi sabahın kör vaktinde çoğu insan akşam davete gider gbi gelio...ne garibiz...

Merhaba kızlar
Günüm o kqdar da gergin geçmedi. Ve bence karşı taraf daha da gergindi.
O doyumsuzluk bende de vardı. Şimdi alma işini bıraktım artık. Canım almak bile istemiyor. Bu kış daha Üstüme geçirmediğim bir sürü elbise etek kazaklar dolabımda. Allah'ın izniyle almayı da planlamıyorum.

sevindm canım kötü geçmemsine iş üerine miydi ailemiydi ? yeni kombinler yaparsın artık :)

merhaba hanımlar
farmasicim Rabbim şifa versin miniğe inşaallah
kalemero sonunda karar vermene sevindim
kayacans en güzel evden götürmek hem sağlıklı hem tasarruflu
papatya iyi geçmesine sevindim cnm
bende bugün kendime lohusa tacı niyetine bi taç aldım çiçekli falan normalde bakıyorum hep 20-25 den başlıyor fiyatları ben 3,5 a aldım,hatta 2 tane aldım birinin çiçeklerini bebişimin şapkasına dikicem bir örnek olucaz :)
kumbaraya 2.40 attım

selam kızlar.. Takip edemiyorum topiği.Umarım herkes iyidir.
Bebeğim hala küvezde hergün emzirmeye gidip geliyoruz.İki saatlik yol, diğer bebeğimi evde bırakıyorum,yanımda götürdüm bi kere.Rezil oldu yavrucak.Sütümde iyice azaldı,tek bebeğe bile yetmiyor.Yorgunluktan sanırım.Lohusa depresyonunu dibine kadar yaşıyorum diyebilirim, sürekli ağlamaklıyım.Bende haberler böyle..

allahım yar ve yardımcın olsun bacımm.. inann hep aklımdasınnn... bebişin iyi olur erkenden eve çıkar inşallah. ne zaman çıkma ihtimali var yaa... dr o kadarda ciğer iğnesi yaptırttı az daha duraydı bebiş madem böyle olucaktı ne diyemmm... ALLAH kolaylık versin bol süt versin inşallah .. DUA ET BOL BOL GEREKENLERİ YE VE EMZİRRR.. emzirdikçe artacaktır bebişlerin rızkı inşallahh... güzel haberlerni almak ümidiyleee

canım benim yakında bebişde çıkacak her şey çok güzel olacak canım benim. dua ediyorum senin için. süt yapınca şeyler yisen biraz tabi yapıyosundur da annede değilim ama güçlü olman gerekiyor canım

Ayyyy ne güzel düşünmüşsün. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Çok şükür diyelim. Inşallah eve de çıkacaktır en kısa zamanda.

Sıkma canını. Allah yardımcın olsun. Iyi haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bebeğin hastaneden çıktığında güçlü bir annesi olacak inşallah, moralin düzeldikçe sütün de artacaktır, hiç kafana takma sütü sen. Yavrularına odaklan.

amin canım sağol.Akciğer ile ilgili bi sorun kalmadı çok şükür.Beslenme problemi var,benide ememiyo biberonlada beslenemiyor,mideye hortumla veriyolar.Hergün emzirme egzersizi için gidiyoruz, emmeyi öğrenir öğrenmez çıkaracak doktor,ne zamana öğrenir bilmiyorm.Senin doğum ne zaman canım, bi gün verdimi doktor

cnm benim hiç kolay diil yaşadıkların
RABBİM in izniyle inşallah bu günleri kolayca geçirirsin

kızlar lazerle ilgili yorumlarınız için çok teşekkür ederim
biz de il merkezine gittik
kuzucuğa bir şeyler aldık,ancak döndük
hava bayağı soğudu buralarda da

akciğer iyiyseeee ohoooooo çok şükür be bacımm... eee küçük bünye yorgun da düştü emmeyide öğrenirr inşallahhh sana kolay gele vallaaa... taha da erkenden öğrene emmmeyi... Bera da usluca dura evde.. ne diyim allah kolaylık vereee... benimdeee tık yok geldi 40. hafta ne bişe var ortada ne de dr.. dr ma da gıcık oldum hepsi yalancı ve pislik.... hamile hamile beddua ediyom ona inann... kaçıncı hafta oldu daha bi çatı muayenesi de yapmadıı zorla ben istiyomm düşün.. ne olacaksa olsun sıkıldım artıkk... olmaycaksa sezeryan desinnnnnn o derece beklemedeyimmm.. dr u son 1 hafta kala değiştirmek istiyommm anlayacağn bizde de dertler başkaaa be bacımm...

ALLAHIMMM sizlere de kolaylık vereee.. inşallahhh gereken ölçülere ulaşırda kontrol amaçlı gitmiş olursunuz bu ay kontrolünüze...
bende de durum vahim beklemedeyizzz... karnım ağırıyor.... ne sancııı ne karın ağrısı onu bile bilemiyommm.. taşlaşıyor karnımm açılyor afedersin ishal ağrısı gibi bağırsaklarm gur gur gur bu heldeyizzz ishalde değilim hanii.. uf ne zormuş hamilellik anne olmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…