BİRİKİMCİ HATUNLAR

sen de normal doğum di mi bacımmm... bizimde ayrıca bebeğin başı hep geriden gidiyor haftasıylaaa...
gökçecim benim doğumda açılma falan her şey vardı,bulunduğumuz ilçede benim doğum başlayınca dr a gittik,siz diyarbakır a gidinceye kadar ölür dedi dr,o moral bozukluğuyla gittiğim için korkudan hemen sezeryana alın dedim,kesinlikle normal doğum yap cnm ALLAH nasip ederse,benim sezeryan sonrası zor oldu,ama sezeryandan da memnun olan var arkadaşlardan
cnm kafasını son haftalar tam ölçemiyorlar,bizim ki normaldi ama kafası küçük doğdu,o belli olmuyor cnm
bol dua et
doğum çantanı kapnın kenarına koy cnm
biz apar topar çıktık,bayağı zorlandık

normalde öyle ama bakalım suyumda azalma var falan benimde biraz erken de olabilir cnm,hayırlısı :)
cnm inşallah sağ salim kucağına alırsın
joeyfun cum sen de hamilesin
azra bebeğim için dua eder misin,kafası büyüsün,sağlıklı,akıllı olsun diye

azrasılm biz de de öyle yarım gün yokuz evde
bebiş var diye bi tek çamaşır makinesi çok çalışıyor o kadar ama biz de çok ödüyoruz

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
RABBİM mutlu,sağlıklı,bereketli bir gün vesin,dualarımızı kabul etsin

papatyacım eskiden ben de senin gibiydim çok kafaya takar takar düşünürdüm
birazbu konuda törpüledim kendimi,zor oldu ama şimdi çokk şükür çok takmıyorum
aklına geldikçe ALLAH ım bana yardım et de,düşünmeyeyim de
bol dua edelim birbirimize

PAPATYACIM SENİN GERÇEK İSMİNİN EBCEDİ 95 VE SENİN GÜNLÜK OKUMAN GEREKEN İSMİ CELİL EBCEDİ EN YAKIN OLAN YA AZİZ

EL-AZİZ:İzzet,azamet,şeref ve onur shibi.Mağlup edilmeyen,edilmesi mümkün olmayan,daima galip gelen.kahreden,galebe çalan;sonsuz izzete shibi olan..Aynı zamanda sevgili,dost,çok nurlu,nadir….anlamına gelir ki,Allah’tan daha güzel dost ve daha candan sevgili olamaz.

• Bu ismi belirtilen miktarda okuyup kendisine virt edinen kimse,büyükler katında kabul görür ve işleri rahatlıkla görülür.
  • Büyük ve nüfuzlu kişilere iş yaptırmak ve onları etkisi altına almak isteyenler,bu ismin viridine devam eder ve her gün beş vakit namazdan sonra (94) defa okumaya özen gösterirse işlerinde başarılı olur.
  • Bu ismi her gün büyük ebced değerine göre hesaplayıp,94.94=8836 kere okuyan kimseye,büyük ve faydalı bir manevi kuvvet verilir.Sözü sohbeti her zaman ve her yerde üstün ve etkili olur.
  • Bu ismin zikrine devam eden kimseler,düşmanlarını yener,onlara karşı üstünlük sağlar.Her gittiği yerde saygıyla karşılanır.
  • Bu mübarek ismi hangi niyetle okunur ve okunmada ısrar edilirse,neticede niyet ve maksadı yerine gelir.Yani yüce Allah tarafından istegi yerine gelir.
  • 40 gün sabah namazından sonra okumaya devam eden kimse borçtan kurtulup zengin olur,şeref ve onur kazanır.

papatyacım mesela benim günlük okumam gereken ismi celil ise ya vasi hergün okumaya çalışıyorum diğer okuduklarımın dışında

günaydın kızlar.hayırlı cumalar

papatyacım mesela benim günlük okumam gereken ismi celil ise ya vasi hergün okumaya çalışıyorum diğer okuduklarımın dışında

ibadet söylenmez ama ben yinede söyliyeyim. sen neler yapıyorsun mesela 1gün içinde. kuran yasin dualar ?

Günaydın hanımlar :)

doubleanne allah acil şifalar versin bebeğin en kısa zamanda evinize döner inşallah. beniğm kardeşlerim ikiz annemin de sütü çok yetmezdi. arttırıcı bitkisel çaylarvarmış ama ne bilmiyorum öyle şeyler içmelisin :)

ya kızlar 2 gündür kafam çok karışık. ben işe yeni başladım demiştim ya 45 gün falan oldu. ama çok da iyi bir marka şarap fabrikası açmış kuzenim seni ona aldırayım ailenle kalırsın falan ded. ben de reddeettim. burada bir düzen kurdum ailemden uzağım özlüyorum ama rahatım da. işimi de çok seviyorum. ayrıca ev ile de sözleşmem var. belirlenen tarihten önce çıkarsam ev için yüklü miktar para ödemem lazm. babam sorun etme kızım ne istiyosan yapalım dedi. ama ben istemek istemiyorum :/ kararsızım yani.

Allahtan hayırlısını diliyorum ayetel kürsi okuyorum. hayırlısını dilemek için hangi duaları okumalıyım ??

inşallah hakkında en doğru kararı verirsin cnm

altın 82 olmuş,alsak mı acaba

Nasıl bir tutum izlemem gerekiyor bilmiyorum.
20 günlük izin hakkım var. parça parça kullanıp 16 günüm kaldı.
şimdide aöf sınavlarım var. 5 gün almak istedim haliyle. oda arkadaşım oda istiyor. ona verecekler bna vermeyecekler diye gözüküyor. ne demem lazım ne yapmam lazım. çünkü ağzımı açarsam şefimlede o memur arkadaşında kalbini kırarım. ona bi kaç gün banada bir kaç gün versinler ozaman. tek tek tane tane anlatıcam. bu haksızlıktır. bu izin benim hakkım. ben yazın bile çıkmadım izine..
çok sinirliyim..

Son düzenleme:
M maviduvar1 bence o kızın sinsiliği yol açmış kinlenmene.ben de öyle masum görünüp her kötülüğü yapan tiplere,alenen yapanlardan daha çok sinirlenirim.
muhendisiniz gönlünden ne geçiyorsa onu yap,işimden de memnunum diyorsun.
asmunikal açıkça konuş arkadaşınla,bir karara varıp şefinize biz böyle düşündük derseniz daha iyi olur sanki.şefi hakem konumuna sokmadan kendiniz çözün.

ben de aslında pek takmam. öğrendim takmamayı. ama bu kız resmen benim kuyumu kazmış. sessiz sedasız. hiç beklemiyordum. onun için bu kadar etkilendim ve şok yaşadım galiba.
çok teşekkür ederim canım. günlük okuduğum esmalarıma ya vasi yi eklemiştim. ama burada yazdığın bana biraz karışık geldi. gerçek ismin yazmışsın ya. ondan çözemedim ben. çok teşekkür ederim.

şunu demek istedim canım senin gerçek ismini biliyorum ya
senin isminin ebced değeri 95 ve en yakın günlük olarak çekmen gereken esma ya aziz onu araştırdım buldum
ve de sana yazdım işte bu kadar

günaydın kızlar.hayırlı cumalar

ibadet söylenmez ama ben yinede söyliyeyim. sen neler yapıyorsun mesela 1gün içinde. kuran yasin dualar ?

canım ben günlük

5 vakit namazın dışında ;
kaza namazı kılmaya çalışıyorum
kuşluk hacet namazı kalkabilirsem teeccüd namazı
günlük olarak birkaç defa yasin ,
amme(nebe suresi özellikle ikindi namazı sonrası )
bazen vakıa suresi
bol bol inşirah
duha
duhan suresi ( ha mim )
zilzal
beyyine
tekasür
asr
nasr ( 7 adet)
felak
nas (3 er adet)
ihlas ( 12 adet) özellikle sabah namazı sonrası )
kadir suresi( 3 adet)
ayetel kürsi ( 8 adet ) ve de her evden çıkışımda )
arada fetih suresi ,cuma suresi
yatsı namazından sonra amener rasulü
sabaha ve akşam namazlarından sonra haşır suresi son 3 ayeti

esma olarak ebced değerlerince ;
ya allah
ya vekil
ya veli
ya latif
ya Rezzak
ya Fettah
ya kerim

ya muksit
ya halim

100 adet ya cami ya vedud

düşman niyetliler için okuduğum esmalar ve diğer uygulamalar var onlarda oldukça fazla ...

bir de ya latif topiğimden aldıklarımı okuyorum ...

bol bol salavat getirmeye çok özen göstermeye çalışıyorum

ve de tabiki ismi azam duaları
aklıma şimdilik gelenler yapmaya çalıştıklarım bunlar canım , işte böyle
yapmazsam eksiklik hissediyorum

Son düzenleme:
evet canım be de ona sinirliyim ya. bu etliye sütlüye karışmaz. odasından çıkmaz. kendi halinde iri gibiydi. ama bana pek düşmanmış. şimdi koridorda falan gördüğümde atlayacağım üstüne o deree sinirliyim.
canım ya cahilliğime ver. ben ebced değeri ne demek bilmiyordum. onun için anlayamadım.
sonra sen azınca nette araştırdım biraz. çok teşekkür ederim.
hay maşallah. allah kabul etsin.
ebced değerince yazmışsın ya. ben telefonuma bazı programlar indirdim. orada esmaların ne çin kaç kere okunması gerektiği yazıyordu. ona göre kendime bir liste hazırladım. mesela 498 kere ya Fettah, 308 kere ya Rezzak, 400 kere ya hadi gibi. yani bunları ebced değeri kadar mı okumak gerekiyor. ben yanlış mı yapıyorum.

kızlarrrr günaydınnn :) nasılsınız artık herkes yoğun ve görüşemiyoruz sanırım....
M maviduvar1 cım senn için durum gerçekten çok zor ama hiç kötü söz söyleme allah a havale et allah kimsenn yanına bırakmıyor sen dualarını et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…