BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlarrrrrr ya ben neden bu kadar çok evlenmek istiyorummm bu aralarrr deli miyim neyim rahat batıyor heraldee

Merhaba kızlar
moralim çok bozuk dünden beri. Benim akıllı eşim 40 gün kadar önce gorumcemden 3 bin borç almıştı, kredi kartı faiz işlemesi diye. İstemediğim halde. Her ay 1000 tl olarak veririz dedi. Onlar da hiç gerek yok kasmayın bizim paramiz var kenarda falan dediler.
dün eşimi aramislar paranın tamamını istemisler. Arabayı yukselteceklermiz. Kızımın altınlardan bozacak eşim bugün. Nasıl içim sizladi anlatamam

ayyyy hakikaten çok zor bi durum ama işte ne diyeceksiniz Allah yardımcınız olsun sıkma canını

ne demek istemişler ya dalga mı geçiolar ...
insanı neden zorda bırakıolar ya..

üzülme kuzum RABB im yardım etsin inşaallah ..

canım 5akademik hhayattaki genel sorun sen atlattın artık. boşver küs bile kalmaya değmez affetmeye çalış onu affedersen ruhun huzur bulur insan affedemedikçe en çok kendine yapıyor. ona söylemene bile gerek yok ama olumsuz duygular seni de aşağıya çeker zor bi durum sırtını yasladığın insanın sana bunları yapması ama işte insanoğlu hırsın zararları.

kızlar hepinize merhaba nerdeyse bir haftadır giremedim işlerim çok yoğun internete bakamıyorum bile

K kalemero geç oldu ama başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin
DonukPudra bende geçen sene zumbaya katılmıştım çok zevkli oluyor bütün stresini atıyorsun gerçekten ve anında farkediyorsun
@Papatya leslie ile ilgili fotoğrafını gördüm süper olmuşsun gerçekten ben de araştıracağım bu konuyu seni tebrik ederim:)
doubleanne canım en kısa zamanda yavrunu kucağına alırsın inşallah en önemlisi akciğer gelişimiydi o iyiyse sen güçlü ol yavrun en kısa zamanda kollarına gelecektir Allah' ın izniyle
Varyemez ben duaya geç kaldım canım Allah kabul etsin dualarınızı rabbim en kısa zamanda şifasını verir inşallah

bu arada kızımın kumbarasında 40 tl biriktirmişiz
dün kendi kumbarama 45 tl daha attım
aralık ayında günüm var sabırsızlıkla onu beklemekteyim :)

dün ipekyola gittim bugün için indirim başlıyor dediler ürün ayırtacaktım bir güzel kıyafetleri denedim beğendiklerimi kasaya götürdüm, tabi yine o kadar ürünün arasında yine gittim indirime girmicek olanları seçmişim
kendimi bir kez daha tebrik ettim.. onları da almadım en azından bu konuda kendimi mutlu hissedebilirim mağaza müdürü çok aldırmaya çalıştı ama ikna edemedi biraz da bozuldu sanırım sanki bana hediye ediyo :) :)

Hiç sorma dalga gece

Hiç sorma dalga geçer gibi
ihtiyaçları olmadığını da biliyorum
ve en önemlisi resmen o parayi zorla verdiler faiz olmasın diye
aslında güzlebir niyetmiş..faize düşüp harama bulaşmanızı ve fazla para ödemenizi istememişler saolsunlar ama yapıolar bi iyilik sonuna kadar devam etsnler..
ama sabır deyin...hatta bi daha akrabadan yardım kabul etmeyin ..
çok zor..

aha haa :) onlar ne kadar aldırsalar o kadar çok kar:))

hiç mi bişi almadın :)
buarada kumbaranız bereketli olsun :) kızcenden öp benm için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…