BİRİKİMCİ HATUNLAR

Varyemez canım çok teşekkür ederim. Yani ben bundan sonra 498 ya fettah okumak yerine 95 adet okusam olur diyorsun.
Bunlar benim hiç bilmediğim şeyler. Allah razı olsun.
Gercekten sessiz sakin insandan korkmak gerekiyormuş. Bunu bir kez daha anladım.

Masallah, Allah kabul etsin canım

Alırsınız yeniden canım. Böyle olmasa iyiydi ama borcunuz kapanmış olacak. Bardagın dolu tarafını gör.

Ben destek olurum Farmasi şimdilik 1000 ya latif okuyabilirim. Allah şifa versin minik kuzuya küçük bedeni büyük dertler görmesin inşallah.

Amin , Allah razı olsun canım
Rabbim senin de gönlünün muradını versin tez zamanda inşaallah

Amin Farmasi, cümlemizden inşallah.
1000 ya latif i okudum ben. Allah kabul etsin. Allah şifa versin.

Bu ayki birikimimiz 900 tl Farmasi, Allah bereket versin; hayırlı yerlerde kullanmak nasip olsun.

Herkese mutlu haftasonları :) İyi akşamlar.

öncelikle sakin yumuşak üsluplu ama kararlı konşmalısın bence..
kesinlikle benim de çalışmam gerekiyor ve izin hakkım varken bunu kullanmak istiyorum 5 gün olmasada yarrı yarııya izin alalım de:)
inşaaallah güzelce verirler izin...

en nefret ettiğim olaydır izin almak...hakkın varken bile sıkıntı çıkarabiliyorlar maalesef

ah ah bazen kalbi değil aklı dinlemek gerkiyor..
cidden orijinal bir şey ise veya cidden çok istediğin bir şey iseee al derim amaaa ödeme planını da ona göre ayarla...

changelife Rabbim şifa versin cnm minik kuzuna inşaallah hayırlısıyla normale döner
S sutlukawe başta öyle söyleyip sonradan hepsini bir istemeleri çok sinir bozucu,sizi zor durumda bırakmışlar,hiç mi düşünmez bu insanlar anlamıyorum.
K kalemero hadi bakalım hayırlısı olsun canım
bugün 3,25 attım kumbaraya,bakalım ne kadar çıkacak sayınca 50 falan birikmiş olsa bari bu ay

canım ya aziz ismi celilini senin isminin ebced değerine en yakın ismi celil ve onu günlük 94 adet okursun
o ayrı

489 ya Fettah ayrı bir ismi celil tatlım onu da okursun

mesela benim gerçek ismimin ebced değerine en yakın ismi celil ya vasi esmasıymış ben bunu okuyorum
ama bunun dışında değişik amaçlarla

belki hergün düzenli ebced değerlerine göre okuduğum 20 taneden fazla esma var

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba:)

Önce güzel haber bu ay toplam 2412 tl altın hesabına aktardık:)

Sonra kötü haberler
elektrik 114
su 42

Eşimin öğrenim kredisi borcunu yapılandırdık 2 aya bir 1344 ödeyeceğiz

Ayrıca 3 aya bir de 590 ödeyeceğiz ve bazı aylar bunlar çakışacak

Umarım herkes iyidir, papatya, banusultan, delimideli, karamera, math, doubleanne, cutemom ve adını sayamadığım diğer tüm arkadaşlar..

Özellikle doubleanne bebekler çok iyidir inşallah:)

Teşekkür ederim canım.
Ben de esmaların Kaçar adet ne için okunmalarını gerektiğini buldum. Kendime göre bir liste çıkardım. Mesela oğlum için 400 adet ya hadi okuyorum. Yani bunu 400 değil de 94 adet mi okumalıyım diye kafam karışmıştı. Anladığıma göre 400 e devam.
Kayak sezonumuz açıldı. Yarın abonman Alınacak 300 tl ye. Çok pahalı bir spor.

Şimdi gorumcem arıyor hiç açmak istemiyorum valla
cnm ya,ben olsam hayatta açmazdım,umarım akılları başlarına gelmiştir
yaptıkları çok çok ayıp
aynen cnm
en iyisi mantığın sesini dinlemek

canım 400 ya hadi ismi celiline itaat için devam

çok sağol bacım hem verdiğin bilgi için hemde samimice anlattığın için allah razı olsunnn allah iyi dr lara düşürsün her daim... dua ediyorummm bu arada... rabbim yardımcısı olsun gönlünü ferah tut inşallah dualarımız kabul olurda sende rahat bi ohhhhhhh dersinnn 6 aralıkta

BU ARADA GİREMEDİMMM SABAHTANNN GECİKTİM AMA HAYIRLI CUMALAR.. SON DAKİKALARI OLSADA GÜNÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…