BİRİKİMCİ HATUNLAR

delimideli konuya çok gelemedim son zamanlarda, gelir gelmez de senin mesajlarınla karşılaştım.
Bizde 'Allah birini bin etsin.' dua ederler. Senin ve eşin için içimden aynısı geçti. Allah evinize bereket ve bol rızık versin arkadaşım. İkiniz de temiz kalpli insanlarsınız anladığım kadarıyla, Allah hayırlı kapılar açsın size.

canım keşke şu kursu fln bırakmasaydın. el emeğiyle güzel para kazanalar var biraz daha araştırç ya da bebek fln bakabilirsin bi araştırsan belki çıkar
Ah cnm ne cok istiyordim bende yapabilmeyi am hem elbeceriksizligi hemde goz tembelligimdem dolyi yapamiorm cok cbldim kurstn sonra m ouyor cocuk bakm vs tum islere bktk halad bkiom bsvuruyorum m geri donus hic yok vardir bunda da bi hyir diyoruz

Cok sagol canim benim tesekkur ederim hepimize ii dilekleriniz icin bende ilk defa yazdim uzun zammdr bende yazamiordum
inslh hersey yoluna girer yilbsindn itibren
Allah sizlerede dh cok versin inslh ablmin dugun masrafi sarsti bizi en cok arliktda kiyafet alcm maasl nikah icin vs

Bizim işimizin en zor tarafı kafanda işi heryere götürürsün. Ben hep harici ile çalışırım. Ve otelde makale düzelttiğini bilirim. Adam makalemi kabul etmiş ama düzeltme için 24 saat süre vermiş. Mecbur o yapılıp mail atılacak. Buna daha bir sürü örnek verebilirim. Nerey gitsem bilgisayarımla giderim. Gittiğim yerin mutlaka internet bağlantısı olmalı vs.
Bu zihin yorgunluğu meşguliyeti hiç birşeye benzemiyor.
Inşallah siyasetçilerimiz de senin gibi düşünür de iyileştirmelerin devamı gelir v

Gunaydın canlar, keyifli pazarlar

Yazdıklarını okurken ben yoruldum
Eline saglık canım, tertemiz olmuş heryer. Rabbim rızkınıza da bereket versin, hayırlı iş kapıları acsın canım.

bak sen şuna ya
çok batmış galiba kendisine ne kadar aldığın

ah cnm ya
ne diyeyim bu insanlara

delimeli
keşke yakın olsaydık
verirdik bizim kuzuyu sana
yok mu çevrende bakabilleceğin bebek
burada kadınlar geliyor yakın okullara haber bırakıyorlar,özellikle seminer döneminde,bebek bakmak için

hayırlı sabahalar birikimci hatunalr nasıllarsınız :)))
iyiyiz cnm sen nasılsın

bizimde memleketteki apartmandaki komşu aramış geçenlerde eşimi
biz sadece 1 ay orada kalıyoruz ve sadece o zaman otomatik ve temizlik parası ödüyoruz
eeee demiş diğer ayları da verin
eşim demiş kalmıyoruz
cevap şu:ne olcak sanki 2 maaş değil misiniz
eşim köpürmüş tabi biz hem kredi ödüyoruz hem burada 650 tl kira veriyoruz diye
teli kapatış o kapatış bi daha aramadılar
ki 2 yazdır bir ay bile kalmadık hep 1 hafta kaldık
25 tl bir şey diil ama insanların davranışı vermek istesen bile vermek istemiyorsun
ama zor durumunda nasılsın diyen yok,biz anca toparlanıyoruz,hala bayağı borcumuz var ama ALLAH a şükür azaltmaya çalışıyoruz

isterseniz 3 maaşlı olun ..insanlara ne ki?.
yemin ederim çoğu insanın iki maaşlılarda gözü kalıyor...
usluba bak sen..iki maaşlısınız ne olacak?
hiç hoş mu..

aynı sorunları bizde yaşıyoruz ..toparlanmaya calışırken bi de milletin akıl evrmesiyle uğraşıyoruz..
yok kredi çekin ev alın birinizin maaşı ile geçinin ..yok arabayı 0 alsaydınız yok şu model daha iyiydi felan..
insanlar bizim yerimize plan yapıo şaka gib...

Günaydın kızlar
Gözümü anca açabildim.
Bugün yine yalnızım ben. Dışarı çıkmayacağım. Evimde vakit geçiririm.
oyyy :) evde olmak uzun zaman sonra bana da harika geldi.:) tv net pijama moddunu ozlemişim :)

neler yapcaksın peki evinde ?

oyyy :) evde olmak uzun zaman sonra bana da harika geldi.:) tv net pijama moddunu ozlemişim :)

neler yapcaksın peki evinde ?
canım ben dün de evde yalnıZdım. Seviyorum evimde Olmayı. Hafta içinin koştırmacasından sonra ev iyi geliyor.
Kahvaltımı ettim yemeğimi yaptım. Bunları yaparken dün başladığım bir film vardı. Onu izledim.
Oğlumun, kendimin eşimin yarın giyeceklerini ayarlayacağım.
Onun dışında namaz, kitap, spor. Arada kahve içerim derken akşam olur zaten.

günaydınlar..buğununuz dünden daha güzel gecsin
aminnn aminn :) günaydn naslsn
ayy ne güzel :))
ben de bbugün temzilik mood:
aynen ibadetle zaman geçirmenin manevi güzelliği pahabiçilemez:))
zaten gündüzler kısaldı iyice :))

aminnn aminn :) günaydn naslsn

ayy ne güzel :))
ben de bbugün temzilik mood:
aynen ibadetle zaman geçirmenin manevi güzelliği pahabiçilemez:))
zaten gündüzler kısaldı iyice :))
Evet ya gün hiçbirşeye benzemiyor. Bitiveriyor hemen.
Ama olsun. Ben de evden çıkmıyorum. Hem para harcamıyorum bem de dinleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…