- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 35
iyi haftasonları arkadaşlar
S sutlukawe tavrını koy canım eşin ne diyor kardeşinin bu tutumuna?
K kalemero geçmiş olsun cnm
muhendisiniz iş mevzusunda hayırlısı canım
Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba:)
Önce güzel haber bu ay toplam 2412 tl altın hesabına aktardık:)
Sonra kötü haberler
elektrik 114
su 42
Eşimin öğrenim kredisi borcunu yapılandırdık 2 aya bir 1344 ödeyeceğiz
Ayrıca 3 aya bir de 590 ödeyeceğiz ve bazı aylar bunlar çakışacak
Umarım herkes iyidir, papatya, banusultan, delimideli, karamera, math, doubleanne, cutemom ve adını sayamadığım diğer tüm arkadaşlar..
Özellikle doubleanne bebekler çok iyidir inşallah:)
günaydın kuzucmum sen hiç sıkma canını doğru olan mutlaka kıymet görür amma geç amma erken :Günaydın kızlar bu arada
Gunaydın güzeller, keyifli hafta sonları
günaydın kızlarr canım çok sıkkın dudağımda kocaman bir uçukla uyandım sabaha sıkıntıdan dolayı
vallahi ya onca sıkıntıdan sonra normaldi çıkması zaten geç bile kaldıoy o oyy uçuklu hatun :))
Allah şifas versin onun acısıda fena olur..sulanır felan
canım öncelikle günaydın :))
borçlarınız da ödeme kolaylığı versin Yaradan ımız :)
ve de maaşallah baya birikim yapmışsınız bu ay :))
nasıl o denli birikrtrdiniz bana da bilgi berir misin
vallahi ya onca sıkıntıdan sonra normaldi çıkması zaten geç bile kaldı
Amin canım hepimize inşallah
Bu ay maaşım yatar yatmaz tamamını altın hesabına yatırdım (sanırım 82 ya da 83'ten aldım) lazım oldukça bozdurup harcadım. Eşimin maaşıyla ikimizin toplamı 5500 civari oluyor, 400 kadar da ek yattı geçen ay. Biraz da dikkat ediyoruz, gelir gider yazıyoruz, ikimizde güne girdik ve aylık 150'de otomatik altın hesabına kesiliyor.
Dün bir hesap ettim birikmiş bayaa:)
Şimdi inşallah altın gramı artar:)
aaa bizim eve de giren aynı hemen hemen :))
inşaAllah bende bu ay ki maaşımdan direk başka hesaba aktarcam...
yoksa para ay sonuna kalmıyor..
kendimi kısıtlıyorum biraz :)
altın alsam mı bende acaba sence amntıklı mı? anca bi tam alabilirm..
yoksa direk başka hesaba para mı koyayım kaarar veremiorum
Kızlar eşimi sormussunuz ailesiyle ilgili en ufak yorum yapmaz. Tepkisini belli etmez
Ne düşünüyor bilmiyorum, kardeşinin msjini gösterdim öyle demek istememistir dedi ben de sen anlamiyabilirsin ama ben gayet anladım dedim. Konusmayacagim haberin olsun dedim sen bilirsin dedi
geçmiş olsun canımgünaydın kızlarr canım çok sıkkın dudağımda kocaman bir uçukla uyandım sabaha sıkıntıdan dolayı
ben hem işin o yönünü düşündüm hem de benm mesleğimde şarap üretimi bana çok artı getirmezdi o yönü de önemli. şu an et sektöründe çalışıyorum-sucuk salam üretimi- benm kariyerime daha çok katlısı olacağından eminim. bi de orada alacağım maaş büyük ihtimalle buradakinden düşük olacaktı. tamam ailemle kalacaktm belki ama ben burada kira fatura gibi eve harcadığımı orada da mutlaka eve harcardım. ailem ev aldı en azndan evin bazı ihtiyaçlarını ben karşılardm. birikim de ypamazdm. annecimle birlikte olunca gezerdik eminim hihi
farmasi bana bi işin hayırlısı ile olması için okuyabileceğim bi kaç dua söyler misin ? ibadet söylenmez de ben her gün evden çıkarken 7 ayetelkürsi 3 ihlas 1 fatiha okuyorum. gece uyumadan da aynı şekilde bu şekilde hayırlısını diliyorum.
kesinlikle dalgasını basıyor yüzsüzlüğün böylesine gene pessssssssssssss diyorumVaryemez bu arada parayi yetiremiyoruz falan dedim geçenlerde kayinvalideme kadın güldü ya. Allah yardım etsin ne diyim dedi
eşin işin farkında olup da ama olayı müdahil olmayan tiplerdenKızlar eşimi sormussunuz ailesiyle ilgili en ufak yorum yapmaz. Tepkisini belli etmez
Ne düşünüyor bilmiyorum, kardeşinin msjini gösterdim öyle demek istememistir dedi ben de sen anlamiyabilirsin ama ben gayet anladım dedim. Konusmayacagim haberin olsun dedim sen bilirsin dedi
şuna bak yaVaryemez bu arada parayi yetiremiyoruz falan dedim geçenlerde kayinvalideme kadın güldü ya. Allah yardım etsin ne diyim dedi
maşallah cnmAmin canım hepimize inşallah
Bu ay maaşım yatar yatmaz tamamını altın hesabına yatırdım (sanırım 82 ya da 83'ten aldım) lazım oldukça bozdurup harcadım. Eşimin maaşıyla ikimizin toplamı 5500 civari oluyor, 400 kadar da ek yattı geçen ay. Biraz da dikkat ediyoruz, gelir gider yazıyoruz, ikimizde güne girdik ve aylık 150'de otomatik altın hesabına kesiliyor.
Dün bir hesap ettim birikmiş bayaa:)
Şimdi inşallah altın gramı artar:)
estağfirullah canım bence bugünden başlamaya bak adetliyken de okuyabiliyorsun ihmal etme benceVaryemez çok teşekkür ederim. en kıza zamanda alışkanlık haline getiricem inşallah :)
estağfirullah canım bence bugünden başlamaya bak adetliyken de okuyabiliyorsun ihmal etme bence
Allah yardımcın olsun en kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?