- 23 Aralık 2009
- 5.913
- 2.268
- 773
sağol canım. valla benim oğlum yumurtadan çıkmış gibi. dün dışarı çıktık, koşturdu terlemiş biraz. arabaya yürüyene kadar soğuğu yedi ve hastalandıgeçmiş olsun kuzucuğa
sağol arkadaşım. inşallah tam yerleşmeden geçer gider....darkseaa geçmiş olsun oğluna.
çok geçmiş olsun.iyi haftalar arkadaşlar...
yine yeniden bir mesai haftasına başladık.
allah kolaylıkla ve huzurla geçirmeyi nasip etsin.
hastalara şifa diliyorum.
benim de oğlum hasta, zar zor götürdüm okula. başı ağrıyormuş.
hep bu "kaptan beyin" yüzünden diyo. iyi çalışmadığından başını ağrıtıyormuş :)
ben de odamda yalnızım ama gelen giden oluyor. ben de böyle kesiyorum ayağını. çalışıyorum diyorum bazen de. anlıyor zaten. geri gidiyor.valla bende hiç dedikodu olmuyor, şöyleki odada hiç hanım arkadaşım yok. e ben de bazı olaylardan sonra arkadaşlara gitmeyi bıraktım.
kafam rahat ben rahat. e işten sonra da ancak eşime çocuğuma ve evime yetişebiliyorum. kimseyle görüşmem haftasonları...
çok huzurluyum, herkese tavsiye ederim....
yapabilirsin hala ekler sanırım seni listeye bende h.sonu girememdim bu sabah yaptımbildirim yapmayı unuttum ya
tabı once hesabımı yapmam lazımyapabilirsin hala ekler sanırım seni listeye bende h.sonu girememdim bu sabah yaptım
ne var ki haftasonu özel bir gün mü :)[BCOLOR=#33cccc]kızcelerim :)[/BCOLOR]
[BCOLOR=#33cccc]iş yerindeyim yine :)[/BCOLOR]
[BCOLOR=#33cccc]akşam olsa da evime gitsem :)[/BCOLOR]
[BCOLOR=#33cccc]ayrıcaaa haftasonu eşim için nasıl bir sofra hazırlasam bilemiyorum ki??[/BCOLOR]
Allah ım bereket versin kuzum :))bende aralık listesine dahil olmak istiyorum. daha yeni başladım sayılır birikim yapmaya.. su anda sadece 10 gram bir bileziğim var sadece...:)
[BCOLOR=#ff6600]eşim başk aşehirde :)[/BCOLOR]ne var ki haftasonu özel bir gün mü :)
hepimizin birikimlerine bereket versin Rabbim:)Allah ım bereket versin kuzum :))
inşaAllah sen de bol bol birikim yaparsın :))
[BCOLOR=#ff99cc]eşin birikime mi karşı kuzum ?[/BCOLOR]hepimizin birikimlerine bereket versin Rabbim:)
inş canım yaa valla eşim cok karsı ama bakalım ne kadar dayanabileceğim buna:)
evet şöyleki ayda 3900 ev borcu ödüyoruz zaten ne gerek var dio.. kendini kasma birikim yapıcam diye diyor. ama biriktirdiklerimi ihtiyacı olunca gelip benden alıyor.. ama kararlıyım bu sefer vermiycem:)[BCOLOR=#ff99cc]eşin birikime mi karşı kuzum ?[/BCOLOR]
gemiş olsun canımgünaydın kızlar
Allah'a çok şükür bugün okulum yok nasıl gidecektim bilmiyorum
her yanım dökülüyor bütün eklemlerim , boğazım bıçakla kesmiş gibi sanki bademcik ameliyatı sonrasını yeniden yaşıyorum yutkunurken çok acıyor üstelik adetim var
Allah'ım sabır selamet ver AMİN ....
-------
CENEVRE – İsviçreliler, Merkez Bankası’nın altın rezervlerini tüm rezervlerinin yüzde 20 seviyesinde tutmasını içeren teklifi referandumda oyladı. İsviçre Merkez Bankası’nın altın rezervlerini tüm rezervlerinin yüzde 20 seviyesinde tutmasını öneren teklif İsviçre’deki referandumda halkın yüzde 76’sı ret oyu kullandı.
Referanduma ‘evet’ oyu çıksaydı İsviçre 5 yıl içinde dünya yıllık üretiminin yarısından fazlası oranında altın almak durumunda olacaktı. Bu da küresel altın fiyatlarını uçuracaktı. İsviçre merkez bankası referandum sonucu olumlu olsaydı 5y ıl içinde 1600 ton altın alacaktı. Yılda altın üretiminin ortalama 2.700 ton olduğu düşünülürse rakamın büyüklüğünün küresel altın fiyatlarını nasıl yukarı çekeceği anlaşılabilir.
altın fiyatları bugün aşağıya çekilebilir
bir miktar altın alımı yapmayı planlıyorum nasipse
[BCOLOR=#008080]o[BCOLOR=#ff99cc]oovvv Allah yardıme tsin borcunuz yüksek :))[/BCOLOR][/BCOLOR]evet şöyleki ayda 3900 ev borcu ödüyoruz zaten ne gerek var dio.. kendini kasma birikim yapıcam diye diyor. ama biriktirdiklerimi ihtiyacı olunca gelip benden alıyor.. ama kararlıyım bu sefer vermiycem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?