BİRİKİMCİ HATUNLAR

çok geçmiş olsun.

ben de odamda yalnızım ama gelen giden oluyor. ben de böyle kesiyorum ayağını. çalışıyorum diyorum bazen de. anlıyor zaten. geri gidiyor.

yaz gecesi geçmiş olsun yavrucuğuna böyle büyüyorlar işte
M maviduvar1 valla benm çalıştığım ortamında pek farkı yok ama allahtan yapım gereği ve işimde ki konumum gereği insanlar pek cesaret edemez bana yaklaşmaya bundan dolayı birbirlerine yaptıklarını dinlemeye maruz kalıyorum sadece
delimideli ne oldu okuamadım bu gün pek geçmişi ?
DonukPudra vallahi insanlar şaşıp kalıyorlar kendi açıklarını kapatmak için milletin saçına başına takıp onunla prim yapıyorlar pess yani vallahi mahallede olsa anlarımda işte olunca anlayamıyorum

kızlar altın düşmedi anlamadım şuan pusudayım

[BCOLOR=#33cccc]kızcelerim :)[/BCOLOR]
[BCOLOR=#33cccc]iş yerindeyim yine :)[/BCOLOR]
[BCOLOR=#33cccc]akşam olsa da evime gitsem :)[/BCOLOR]
[BCOLOR=#33cccc]ayrıcaaa haftasonu eşim için nasıl bir sofra hazırlasam bilemiyorum ki??[/BCOLOR]

ne var ki haftasonu özel bir gün mü :)

gemiş olsun canım

evet şöyleki ayda 3900 ev borcu ödüyoruz zaten ne gerek var dio.. kendini kasma birikim yapıcam diye diyor. ama biriktirdiklerimi ihtiyacı olunca gelip benden alıyor.. ama kararlıyım bu sefer vermiycem:)
[BCOLOR=#008080]o[BCOLOR=#ff99cc]oovvv Allah yardıme tsin borcunuz yüksek :))[/BCOLOR][/BCOLOR]
[BCOLOR=#ff99cc]madem biriktirme dio sende harcıyormuş gibi yap ve biriktir...[/BCOLOR]

[BCOLOR=#ff99cc]kesinliklle verme[/BCOLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…