canm bankaların ekranı yarım saate düzelir bence valla bi 1.000 tl param var artık onla ne kadar ederse o kadar alırım ayın 15 ine kadar da az bir parayla idare edeceğimgeçmiş olsun dilekleriniz için Allah razı olsun kızlar
altın alacaklar için gözümüzü ekranlardan ayırmayalım derim
hain bankalar hala 83- 84 civarı gösteriyor
nerelerdeseşn yoktun ne zamandır :)
cinali kitabı almıştınya. el yazımıydı o yoksa normal yazımı
amnnn papatya bilimevi mi dallas mı belli değil insanlara bak ya enerjinizi ordaki çocuklara ne öğretebilirz diye kullanın ya yaptıkları işlere bakmerhaba kızlar
param olmasa da ben de takip edeyim şu piyasaları. hani birgün param gelirse yabancılık çekmeyeyim.
işime geldim. çayımı söyledim. kapımı kitledim (gelen giden eksik olmuyor. ayyyy sen dün çıktıktan sonra ne duydum biliyro musun? ne oldu biliyor musun? diye lafa başlayanlar gelmesin diye. az sonra açarım). size bakıyorum. sonra da işlere başlarım.
amnnn papatya bilimevi mi dallas mı belli değil insanlara bak ya enerjinizi ordaki çocuklara ne öğretebilirz diye kullanın ya yaptıkları işlere baksen en iyisini yapıyorsun canım
kesinlikle....kalemero bir söz var ya eşşeğe altın semer vurmuşlar eşek gene eşek diye doğru..
okumuşu okumamışı fark etmiyor.
bireyler kendilerini nasıl yetiştiriyorlar ..
kimisinin hayatının merkezi dedikodu olmazsa sanki o gün ters gidecek gibi.
Allah akıl fikir versin.
gerçekten yazık bence boşa geçen ömürkesinlikle....
milletin giydiğini, yediğini, gezdiğini, aldığı ders ücretini maaşını hesaplıyorlar oturup da...
inanılır gibi değil...
biz şunları bunları da konuştuktan sonra çalışacaktık da erken öldük derler...gerçekten yazık bence boşa geçen ömür
hep şunu düşünürüm hayal ederim ara ara kefeni giydin mezara kondun hadi bakalım ne nane yiyeceksin
geçmiş olsun kuzucuğaiyi haftalar arkadaşlar...
yine yeniden bir mesai haftasına başladık.
allah kolaylıkla ve huzurla geçirmeyi nasip etsin.
hastalara şifa diliyorum.
benim de oğlum hasta, zar zor götürdüm okula. başı ağrıyormuş.
hep bu "kaptan beyin" yüzünden diyo. iyi çalışmadığından başını ağrıtıyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?