BİRİKİMCİ HATUNLAR

Buarada pazarı eşim topluyor
marketide ben, fakat benim yemek kartımı markette kullanabildiğimden
alışverişi ordan yaptım 200 tl tuttu , 100 tl daha kaldı
bakalım neler almışım yazayım aklımda kalanları

Salam
Sucuk
Kaşar ( baya büyük)
Beyaz peynir bir kalıp
2 çeşit zeytin
yarım kg mantı
yarım kılo nohut
yarım kılo mısır
2 kılo toz şeker
2 kılo prinç
5 kg un
3 paket makarna
salça
bana şampuan , saç kremi
cocuga şampuan
diş macunu

biraz meyve biraz ıvır zıvır
kim marketten yaptım alışverişi.
bunlardan ötürü elimdeki paradan çok para harcamam diye düşünüyorum

valla bal gibide eşten ayrı birikim yapılır sonuçta cebinden para kaçırmıyorsun birikim yapıyorsun yani ve çoğumuzda kendimiz çalışıyoruz kendi emeğimiz elbette iyi günü var kötü günü var evlenceğim kişiye asla söylemeyi düşünmüyorum şu kadar param şu kadar altınım var diye banane benim emeğim vicdan yapmaya gerek yok

yaa ne kadar pahalı almışınnn
ama ıcının yagları erımıstır
ben ıstanbulda oturuyorum bızım oralar cok guzel bır butık acıldı hem modayı yakından takıp edıyor hemde fıyatları cok uygun
bende gozume bır kazak kestırdım 30 tl'cık
senınkılerın yanında su parası D:

vicdan mı ??? o da ne ki pehhhhhhhhh
bazılarına karşı o kelimeyi lugatımdan sileli 13 sene oldu hahaahahahahahah

ben bir aynayım kişi ben de kendini görür : )))

Şimdi size bir soru…

Benim en çok yaptığım hatalardan biri…

Migros beni sömürüyor…

2 hafta önce ctsi günü Migros’ta diş macunları 1 alana 1 bedavaydı.

Ben de normalde dışarıda tanesi 16-17 tl olan diş macunundan 100 tl lik aldım. Diş fırçaları, kızıma diş macunları derken 150 tl verdim ona. Bu bana baya bir gider ama bittikçe pahalıdan almak mı daha mantıklı ki?

Es

vicdan mı ??? o da ne ki pehhhhhhhhh
bazılarına karşı o kelimeyi lugatımdan sileli 13 sene oldu hahaahahahahahah

ben bir aynayım kişi ben de kendini görür : )))
aynen canm sennle aynı düşünceeyim bu konuda yola devam
bence yanlış yapsın yapmasın bir erkek kadın her zaman gardını almalıdır erkeğin nefsi pistir hiç belli olmaz ne yapacağı bunu asla unutmayacağım

canm bitikçe daha pahalıdan almak değilde sürekli bu tür kampanyalar oluyor watsons ta grariste takip edip ihtiyaca göre almak daha mantıklı gibi senn bahsettiğin kampanyadan bende aldım ama senn gibi değil tabi

CuteMom kızım da başım ağrıyor diyodu çok korktum küçücük çocuğun başı niye agrisin diye. Allah korusun insanın aklına kötü kötü şeyler geliyo. Üstüne agriyabilirmis doktoru sorun yok dedi. Inşallah seninkinin de böyle birşeydir korkma

Ipek ben artık migrostan alışveriş yapmıyorum indirimi fiyatları bile daha pahali diğer marketlerden.
bi de ben olsam o kadar almazdim 2 tane alsam yeter derdim ne bileyim dış macunu çok çabuk bitmez heralde. Kaç kişisiniz ki kalabalık mısınız

kızlarr altın alamıyorum elimde paramla kaldım valla korkuyorum harcarım diye ne yapsam ki altın 86,60

CuteMom S sutlukawe çocuklar büyürken büyüme ağrısı vardır sürekli kemikler ağrır baş ağrısı olur ama tabi kontrole götürmek çok önemli ben hatırlıyorum her gün başım ağrıyor diye ağlardım annem doktora götürüdü ne sinüzit ne bişey büyüme ağrısı derlerdi

İpekcan samımıyetıne guvenerek oha dıyorum
sımdıye kadar ogrendıgım tek sey bıttıkce alacaksın
ben nromalde yemek kartımdan alısverıs yapmasam gıdıp asla toplu aslıverıs yapmam

benipekcim ben ne olursa olsun kullandığım şeylere şeker yağ deterjan gibi indirimde olduğunda alsam bile 2. yi almam para bağlamam
zaten marketler sürekli indirim kampanyaları düzenliyorlar
sen onları bitirene kadar takip et bakalım kaç kere daha indirime giriyorlar

migrostan alışveriş yapmam hem pahalı hem de içki satılan yerlerden alışveriş yapmamaya dikkat etmeye çalışıyorum

ben en çok migrostan ülkerin aldığı şok marketlerden alışveriş yapıyorum gerçekten hesaplı

CAnım biz iş dolayısıyla küçük bir yerde oturuyoruz. Ben iş için şehir merkezine geliyorum 60 km. O yüzden hafta sonu da bu taraflara gelmek mide bulantısı yapıyor bende.
Bizim sosyal aktivitemiz Migros hafta sonu. AVM lerde olan kampanyaları çok yakından takip edemiyorum. bir de çocuk olunca her an "hadi kalk gidelim" diyemiyoruz. Diş macunu, sabun,s ıvı sabun bende takıntılı alış veriş. Görünce dayanamıyorum.

İpekcan samımıyetıne guvenerek oha dıyorum
sımdıye kadar ogrendıgım tek sey bıttıkce alacaksın
ben nromalde yemek kartımdan alısverıs yapmasam gıdıp asla toplu aslıverıs yapmam
Valla canım normalde o diş macununa 17 tl verince üzülüyorum normal zamanda yani.
Şimdi aldığımda zaten bir diş macunum vardı açık olan o hala bitmedi. Yenilere geçemedim yani
Ben mesela dünya kadınlar gününde de 1 yıllık stok yapıyorum. Son diş macunlarını alırken acaba hata mı ettim dedim. Nerdeyse 1 yıl almam artık diş macunu.

Bende diş macunu aldım demiştim ya
bende 15 tl ye aldım kimden 1 alana 1 bedava optik beyazmıydı neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…