valla bal gibide eşten ayrı birikim yapılır sonuçta cebinden para kaçırmıyorsun birikim yapıyorsun yani ve çoğumuzda kendimiz çalışıyoruz kendi emeğimiz elbette iyi günü var kötü günü var evlenceğim kişiye asla söylemeyi düşünmüyorum şu kadar param şu kadar altınım var diye banane benim emeğim vicdan yapmaya gerek yokgünaydın sütlükavecim normal şartlarda akıl var mantık var hangimiz isteriz eşten ayrı birikim yapmayı
iyi günde kötü günde demedik mi
ama oyunun şartlarını , kuralları birisi oyunun ortasında kendi bildiğine değiştirmeye çalışınca insanın gerçekten hayalleri yıkılıyor, tepesi atıveriyor
ben dün uzun uzun eşimden ayrı birikim yapma nedenlerimi yazdım
baştan beri mi böyleydim elbette hayır
ama sağolsun eşim bu konudaki oyun bozanlığını evliliğimin ilk aylarında gösterdi
ona bu konuda teşekkürü bir borç biliyorum
ya yıllar sonra gerçek yüzünü görseydim halim nice olurdu değil mi ama
yaa ne kadar pahalı almışınnngünaydınn kızlarrrr :) hayırlı cumalar
dün işe gitmemiştim biraz işim vardı onu halledeyim diye indim bir sürü para harcadım.2 kazak 1 badi aldım 3 ü 160 tl ,bir tane ruj aldım aynısı var niye aldım bende bilmiyorum.... benim çarşıya çıkmamam lazım onu anladım sırf almak için alıyorum
vicdan mı ??? o da ne ki pehhhhhhhhhvalla bal gibide eşten ayrı birikim yapılır sonuçta cebinden para kaçırmıyorsun birikim yapıyorsun yani ve çoğumuzda kendimiz çalışıyoruz kendi emeğimiz elbette iyi günü var kötü günü var evlenceğim kişiye asla söylemeyi düşünmüyorum şu kadar param şu kadar altınım var diye banane benim emeğim vicdan yapmaya gerek yok
eşin ne yapıyor maaşını , o da senin gibi ortaya koyuyor mu ?
kendi ailen biliyor mu kayınvalidenlerle olan ilişkileri ?[/QUOTE
eşim maaşını aldığı gibi ev vs kredi ödemelerini yapar yazar bana verir. Kalanını da evde bi çekmece var oraya koyar. Aslında eşimden sikayetim o konuda degil evdeki gelen giden bilmediği için sırf onlara çalışıyor gibi oluyorum.
Ailem biliyor tabi de detaylı değil. Annem bu şekilde bile sinir olduğu için anlatmiyorum uzilmesin diye
aynen canm sennle aynı düşünceeyim bu konuda yola devamvicdan mı ??? o da ne ki pehhhhhhhhh
bazılarına karşı o kelimeyi lugatımdan sileli 13 sene oldu hahaahahahahahah
ben bir aynayım kişi ben de kendini görür : )))
canm bitikçe daha pahalıdan almak değilde sürekli bu tür kampanyalar oluyor watsons ta grariste takip edip ihtiyaca göre almak daha mantıklı gibi senn bahsettiğin kampanyadan bende aldım ama senn gibi değil tabiŞimdi size bir soru…
Benim en çok yaptığım hatalardan biri…
Migros beni sömürüyor…
2 hafta önce ctsi günü Migros’ta diş macunları 1 alana 1 bedavaydı.
Ben de normalde dışarıda tanesi 16-17 tl olan diş macunundan 100 tl lik aldım. Diş fırçaları, kızıma diş macunları derken 150 tl verdim ona. Bu bana baya bir gider ama bittikçe pahalıdan almak mı daha mantıklı ki?
Ipek ben artık migrostan alışveriş yapmıyorum indirimi fiyatları bile daha pahali diğer marketlerden.Şimdi size bir soru…
Migros beni sömürüyor…
Ben de normalde dışarıda tanesi 16-17 tl olan diş macunundan 100 tl lik aldım. Diş fırçaları, kızıma diş macunları derken 150 tl verdim ona. Bu bana baya bir gider ama bittikçe pahalıdan almak mı daha mantıklı ki?
CuteMom kızım da başım ağrıyor diyodu çok korktum küçücük çocuğun başı niye agrisin diye. Allah korusun insanın aklına kötü kötü şeyler geliyo. Üstüne agriyabilirmis doktoru sorun yok dedi. Inşallah seninkinin de böyle birşeydir korkma
İpekcan samımıyetıne guvenerek oha dıyorumŞimdi size bir soru…
Migros beni sömürüyor…
CAnım biz iş dolayısıyla küçük bir yerde oturuyoruz. Ben iş için şehir merkezine geliyorum 60 km. O yüzden hafta sonu da bu taraflara gelmek mide bulantısı yapıyor bende.Ipek ben artık migrostan alışveriş yapmıyorum indirimi fiyatları bile daha pahali diğer marketlerden.
bi de ben olsam o kadar almazdim 2 tane alsam yeter derdim ne bileyim dış macunu çok çabuk bitmez heralde. Kaç kişisiniz ki kalabalık mısınız
Valla canım normalde o diş macununa 17 tl verince üzülüyorum normal zamanda yani.İpekcan samımıyetıne guvenerek oha dıyorum
sımdıye kadar ogrendıgım tek sey bıttıkce alacaksın
ben nromalde yemek kartımdan alısverıs yapmasam gıdıp asla toplu aslıverıs yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?