Yok canım evli değilim aneme ev aldım ama ailemden uzakta yaşıyorum onun için kira oduyorum kaldığım yere bide bekar olunca elisilerim hem satıyorum hemde ceyizemasallah hamaratcım sana evlimisin
canım sana daha önce demiştim bi öğrenicme 3 uzman farklı teşhis koymuştu :) bu çok oluyor. bi öğrencimin yıllardır teşhisi orta dereceli eka geriliğiydi yeni gelen raporda otizm diyor. hiperaktif olsa bile başarılı çocuklar fazlasıyla mevcut . çok hareketliyse daha çok desteklersin. çocuk ve ergen psikiyatrına mı gidiyosun peki ? birde psikoloğun çocuklarla çok çalışmıyordu galiba. çocuklarla daha çok çalıan birilerini bulma şansın varsa avantajına olurBen geldim kızlar
Psikolog oğlumun hiperaktif olmadığını teşhisin yanlış olduğunu düşünüyor. Tabi testlere göre değerlendirme yapacak ama ilk izlenimi bu.
Kafam iyice karmakarışık oldu. Yarın da psikiyatra tekrar gideceğiz.
Guzel fikirmis. Ben de yapayim. Tesekkurler. Baska tavsiyelere de acigim. :)Ben marketlerin verdiverdiği fişleri biriktiriyorum ay sonunda inceliyorum sonra şunu almasaydim olurmuş falan diyorum bi daha ki ay almıyorum böylece ne kadar harcama yaptığım da ortaya çıkıyor
http://www.trthaber.com/haber/saglik/silikon-vadisinde-teknolojisiz-okul-128662.htmloyuncaklarıyla cok guzel oynuyor ama
sankı ıste herkezınde oldugu ıcın artık ona varlık ıcınde yokluk cektırıyorum gıbı gelıyor
kendı telefonumuda vermıyorum
saklıyorum eve gırınce
televızyonuda cok acmıyoruz
koy hayatı yasıyoruz
oyle canim dedigin gibi alinir ins. borcumuzun bitmesine 3.5 yil var Allah in izniyle.mutlu üzülme arkadaşım yenisini daha güzelini alırsın benimdekaç bileziklerim,gitti şimdi yeniden aldık oda altın yükselsin araba almaya gidecek olsun sanki ne olacak tekrar alınır başkalarından borç almaktansa kendini yağında kavrul ne zaman bitecek borcunuz ya da ne zaman rahatlıycaksınız.
günaydın sütlükavecim normal şartlarda akıl var mantık var hangimiz isteriz eşten ayrı birikim yapmayıGunaydinlar kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben de eşimden ayrı da 3_5 bişeyler koysam kenara diyorum, yanlış gelir bana hep ama su durumumda gerekli olabilir
Doğru diyosun canım bi de ben aldığım gibi maaşını ortaya koyan bi insanım. Ben yiyemiyorum al sen ye gibi oluyo. Özellikle evdekilere.günaydın sütlükavecim normal şartlarda akıl var mantık var hangimiz isteriz eşten ayrı birikim yapmayı
iyi günde kötü günde demedik mi
ama oyunun şartlarını , kuralları birisi oyunun ortasında kendi bildiğine değiştirmeye çalışınca insanın gerçekten hayalleri yıkılıyor, tepesi atıveriyor
ben dün uzun uzun eşimden ayrı birikim yapma nedenlerimi yazdım
baştan beri mi böyleydim elbette hayır
ama sağolsun eşim bu konudaki oyun bozanlığını evliliğimin ilk aylarında gösterdi
ona bu konuda teşekkürü bir borç biliyorum
ya yıllar sonra gerçek yüzünü görseydim halim nice olurdu değil mi ama
eşin ne yapıyor maaşını , o da senin gibi ortaya koyuyor mu ?B
Doğru diyosun canım bi de ben aldığım gibi maaşını ortaya koyan bi insanım. Ben yiyemiyorum al sen ye gibi oluyo. Özellikle evdekilere.
gene bi anda rest çekmem ama maaş yatar yatmak bi kısmını ayiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?