BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ee herkesin zayıf noktası oluyo muhakkak. Ben bu ara a101 i keşfettim fiyatlar baya farkli yakınlarında varsa bi uğrayıp bakarsin

Diş macununda bu kampanyayı hiç görmüyorum ben. 1 kere Watsons ta olmuş kardeşim aramıştı ben evdeydim bir diş macunu almak için 60 km gideceğim benzin parası benim karıma karşılık geleceği için gitmemiştim.
Tek markete bağlı değilim. Migros bizim orada diğerlerine göre iyi fiyatları ama her şeyi oradan almıyorum. Mesela şarküteri pahalı diğerlerine göre, kampanya bazlı alış veriş diyeyim sana.

Yanı bılmıyorum ama o paranın bır anda cebımden cıkmasına musade edemezdım sanıyorum tatlım

şu bas agrısına gelınce aslında 1 senedır fılan var bunu
cogu zaman kalktıgında agrıdıgını soyluyor zaman zaman cogalıyor yanı meselab u ara neredeyse her gun basım agrıyor dıyor
bazen bır uzun sure soylemıyor
acıkcası korkuyorumda noluyor dıye kıyamam

E
E bi götür bakalım inşallah biseycigi cikmaz

canm bence hiç korkma ama kontrolede götür büyüme ağrısıdır bu aralar büyüme fazladır

su hardal rengı olanı kesın alayım dıyorum
yuksek bel pantolonla gıyecegım o sebeble yırtmacları sorun degıl belım acılmayacak

dıger kırmızı ıse ılgınc geldı ama dansoz gıbıde olmak ıstemem tabı

Eklentiler

• Untitled.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 99
  • ss.webp
    24 KB · Görüntüleme: 110
canm bence hiç korkma ama kontrolede götür büyüme ağrısıdır bu aralar büyüme fazladır
Önce kuzenıme goturucem kbb'cı oda
sonra cocuk doktoruna goturucem
cunku kuzenımın dedıgıne gore sunıztı bas agrısı yapmaz bu kadar kcuuk bebelere

iki modelde hoş bence

Günaydın herkese
hayırlı cumalar.

Benipek ben olsam bende o kadar almazdım .. sonucta 3 kişisiniz.. ama senin yol sorunsalın var.
ben de a101 ve bimi takip etmeye calısıyorum.
ha bir de kipanın 1 tl günlerinde ıslak mendil depoluyorum 5-10 tane. o evde de işte de iyi oluyor bayağı.

ben çamaşır makinasına parlatıcı gözüne sirke döküyordum..
boruları deliyor vs sözünü duydum.. şimdi parlatıcı alacağım..

bir de yüzey temzileyici ile bulaşık deterjanını açık almayı düşünüyorum artık. açık almak daha hesaplı.
ama fairy cok begeniyorum ve memnunum. onda kararsız kaldım..

Her iki kazakta 30'ar tl
bakalım
neys eben sımdı bıraz pazar alısverıs lıstesı yazayım
bızde pazarı esım goruyor hem maddı hemde fızıkı :)

canım sanırım yardımcı olabılırım
benım abımın esının temızlık kozmetık dukkanı var
yanı her urunun acıgı kapalısı markalısı markasızı var
once sana sanırım bulasık makınesııcın parlatıcı alacaksın
7.5 tl aldım ben onu 1 sene kullandım büyük bir şişeydi.

yüzey temizleyici ben her daim acık alıyorum
asprini acık alıyorum
domestosu acık alıyorum

bulaşık deterjanını acık alıyorudm ama bir pet şişe 1 tl doluyor oda bana 1 hafta ya gıdıyro ya gıtmıyor
bende yaz aylarında bı sebebten oturu abımlerden alısverıs yapamayınca mecburen bir bıdon pril aldım 8 tl'ye
daha bu ayı gecırırsem ne ala bıraz az kalmıs
bana daha ıyı geldı cunku acık bulasık deterjanı kapalının acıgı olmuyor o sebeblede cok kopürmüyor , köpüğü kesiliyor.

Kipa çok güzel canım da yok burada.
Aslında büyük marketlerin para tuzakları bunlar. Pazarlama stratejileri.

Çünkü girince mutlaka başka şeyler de alıyorsun. Lazım olsun olmasın hoşuna gidiyor bazen. Ben yeni evliyken daha çok yapıyordum bu hatayı, özellikle bardak vs. Şimdi zücaciyenin yüzüne bakmıyorum desem yeridir.Aslında en güzeli A101 gibi küçük yerlerden lazım oldukça almak.

aynen öyle.
nasılsa 1 tl diye al al kasada indirim oluyor bindirim sonra.
ben hep liste ile gidiyorum. benden yana sıkıntı yok da eşim onu bunu alalım die arabaya atmaya kalkıyor onu da frenliyorum.
---
cute tsk ederim...
deterjan konusunda benim de tereddütüm oydu onu kapalı alırım artık.

Ben açık olanları güvenli bulmuyorum cute. Diyelim domestos üreticisi, sanmıyorum bunu açık üretsin de parekende satan yerlere versin. Bir kere Türk insanı şikeye çok müsait o domestos bereketlensin diye içine neler katarlar acaba?

Marka bence bunu göze almaz. O yüzden ucuz kimyasallarla üretim yapıldığını düşünüyorum. Eskiden annelerimizin zamanındaki kadar masum değil bu dükkanlar. Kansere davetiye çıkarıyor bence. Aslında en güzeli Arap sabunu kullanmakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…