Ee herkesin zayıf noktası oluyo muhakkak. Ben bu ara a101 i keşfettim fiyatlar baya farkli yakınlarında varsa bi uğrayıp bakarsinCAnım biz iş dolayısıyla küçük bir yerde oturuyoruz. Ben iş için şehir merkezine geliyorum 60 km. O yüzden hafta sonu da bu taraflara gelmek mide bulantısı yapıyor bende.
Bizim sosyal aktivitemiz Migros hafta sonu. AVM lerde olan kampanyaları çok yakından takip edemiyorum. bir de çocuk olunca her an "hadi kalk gidelim" diyemiyoruz. Diş macunu, sabun,s ıvı sabun bende takıntılı alış veriş. Görünce dayanamıyorum.
Diş macununda bu kampanyayı hiç görmüyorum ben. 1 kere Watsons ta olmuş kardeşim aramıştı ben evdeydim bir diş macunu almak için 60 km gideceğim benzin parası benim karıma karşılık geleceği için gitmemiştim.benipekcim ben ne olursa olsun kullandığım şeylere şeker yağ deterjan gibi indirimde olduğunda alsam bile 2. yi almam para bağlamam
zaten marketler sürekli indirim kampanyaları düzenliyorlar
sen onları bitirene kadar takip et bakalım kaç kere daha indirime giriyorlar
migrostan alışveriş yapmam hem pahalı hem de içki satılan yerlerden alışveriş yapmamaya dikkat etmeye çalışıyorum
ben en çok migrostan ülkerin aldığı şok marketlerden alışveriş yapıyorum gerçekten hesaplı
Valla canım normalde o diş macununa 17 tl verince üzülüyorum normal zamanda yani.
Şimdi aldığımda zaten bir diş macunum vardı açık olan o hala bitmedi. Yenilere geçemedim yani
Ben mesela dünya kadınlar gününde de 1 yıllık stok yapıyorum. Son diş macunlarını alırken acaba hata mı ettim dedim. Nerdeyse 1 yıl almam artık diş macunu.
CuteMom kızım da başım ağrıyor diyodu çok korktum küçücük çocuğun başı niye agrisin diye. Allah korusun insanın aklına kötü kötü şeyler geliyo. Üstüne agriyabilirmis doktoru sorun yok dedi. Inşallah seninkinin de böyle birşeydir korkma
şu bas agrısına gelınce aslında 1 senedır fılan var bunu
E bi götür bakalım inşallah biseycigi cikmazşu bas agrısına gelınce aslında 1 senedır fılan var bunu
cogu zaman kalktıgında agrıdıgını soyluyor zaman zaman cogalıyor yanı meselab u ara neredeyse her gun basım agrıyor dıyor
bazen bır uzun sure soylemıyor
acıkcası korkuyorumda noluyor dıye kıyamam
canm bence hiç korkma ama kontrolede götür büyüme ağrısıdır bu aralar büyüme fazladırşu bas agrısına gelınce aslında 1 senedır fılan var bunu
cogu zaman kalktıgında agrıdıgını soyluyor zaman zaman cogalıyor yanı meselab u ara neredeyse her gun basım agrıyor dıyor
bazen bır uzun sure soylemıyor
acıkcası korkuyorumda noluyor dıye kıyamam
Önce kuzenıme goturucem kbb'cı odacanm bence hiç korkma ama kontrolede götür büyüme ağrısıdır bu aralar büyüme fazladır
Orada da güzel şeyler oluyor.Ee herkesin zayıf noktası oluyo muhakkak. Ben bu ara a101 i keşfettim fiyatlar baya farkli yakınlarında varsa bi uğrayıp bakarsin
iki modelde hoş bencesu hardal rengı olanı kesın alayım dıyorum
yuksek bel pantolonla gıyecegım o sebeble yırtmacları sorun degıl belım acılmayacak
dıger kırmızı ıse ılgınc geldı ama dansoz gıbıde olmak ıstemem tabı
canım sanırım yardımcı olabılırımben çamaşır makinasına parlatıcı gözüne sirke döküyordum..
boruları deliyor vs sözünü duydum.. şimdi parlatıcı alacağım..
bir de yüzey temzileyici ile bulaşık deterjanını açık almayı düşünüyorum artık. açık almak daha hesaplı.
ama fairy cok begeniyorum ve memnunum. onda kararsız kaldım..
Kipa çok güzel canım da yok burada.Günaydın herkese
hayırlı cumalar.
Benipek ben olsam bende o kadar almazdım .. sonucta 3 kişisiniz.. ama senin yol sorunsalın var.
ben de a101 ve bimi takip etmeye calısıyorum.
ha bir de kipanın 1 tl günlerinde ıslak mendil depoluyorum 5-10 tane. o evde de işte de iyi oluyor bayağı.
hem taze hem ucuz.Her iki kazakta 30'ar tl
bakalım
neys eben sımdı bıraz pazar alısverıs lıstesı yazayım
bızde pazarı esım goruyor hem maddı hemde fızıkı :)
Kipa çok güzel canım da yok burada.
Aslında büyük marketlerin para tuzakları bunlar. Pazarlama stratejileri.
Çünkü girince mutlaka başka şeyler de alıyorsun. Lazım olsun olmasın hoşuna gidiyor bazen. Ben yeni evliyken daha çok yapıyordum bu hatayı, özellikle bardak vs. Şimdi zücaciyenin yüzüne bakmıyorum desem yeridir.Aslında en güzeli A101 gibi küçük yerlerden lazım oldukça almak.
Ben açık olanları güvenli bulmuyorum cute. Diyelim domestos üreticisi, sanmıyorum bunu açık üretsin de parekende satan yerlere versin. Bir kere Türk insanı şikeye çok müsait o domestos bereketlensin diye içine neler katarlar acaba?canım sanırım yardımcı olabılırım
benım abımın esının temızlık kozmetık dukkanı var
yanı her urunun acıgı kapalısı markalısı markasızı var
once sana sanırım bulasık makınesııcın parlatıcı alacaksın
7.5 tl aldım ben onu 1 sene kullandım büyük bir şişeydi.
yüzey temizleyici ben her daim acık alıyorum
asprini acık alıyorum
domestosu acık alıyorum
bulaşık deterjanını acık alıyorudm ama bir pet şişe 1 tl doluyor oda bana 1 hafta ya gıdıyro ya gıtmıyor
bende yaz aylarında bı sebebten oturu abımlerden alısverıs yapamayınca mecburen bir bıdon pril aldım 8 tl'ye
daha bu ayı gecırırsem ne ala bıraz az kalmıs
bana daha ıyı geldı cunku acık bulasık deterjanı kapalının acıgı olmuyor o sebeblede cok kopürmüyor , köpüğü kesiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?