BİRİKİMCİ HATUNLAR

Neden klasik sepetli yapmamışlar ki?
Siemens iyi bir marka.
benim çamaşır makinam siemens çok memnunum.
benımkı arcelık
benım hep uste dızebılıyosun tek tek hemde asagıda kasıklık sepetım var ama ben genelde onu cıkarıyorum
tabak da cok oluyor en uste dızıyorum

Neden klasik sepetli yapmamışlar ki?
Siemens iyi bir marka.
benim çamaşır makinam siemens çok memnunum.
sepetli olmamasından ben memnunum şahsen..
yerden tasarruf sağlıyor.
evet benim herşeyim siemens çamaşır mak. haric cok memnunum..
onu da banusultan dedi gider borusunda sıkıntı var demek ki. ona baktırayım bi.

ee Çam ağacı falan da dikiyor mu eve?
Yani kadın azcık aristokrat mı?

110 lıra makıkur pedırkurmu? anam bızd bunları 40 tl yapıyorlar
sac bakımını bılmem ama kas bıyık 10 tl
dıp boya 50 den asagı yapmıyolardır dımı sekerım?
manikür pedikür 40 saçbakımı 30 maşa 20 kaş 15 5 lira da bahşiş bıraktım dip boya 70 bura

ee Çam ağacı falan da dikiyor mu eve?
Yani kadın azcık aristokrat mı?
yyyooo
hatta 5 vakıt namazıdna bır kadın
hos benım oncekı kaynanamda hocaydı
ama bu daha modern
tayt fılan gıyıyor mesela ben bısı alsam gıder bulur alır gıyer
zaten daha genc yahu 50 yasındamı ne
elıne fılan cok becerıklı 15 ceıst yemek yapmıstı gecen sene
tek eksısı
adamlar karılar ayrı oturmustu

1 yılıda kaynanayla gecırdık o yanı
ama cok rahat bı kadın ıpek ben arada oraya kalmaya gıdıyorum 1-2 gunlugune
resmen tatıl yapıyorum
cunku egeyle onurun kucuk kardesı cok ılgılenıyor 20 yasında ege ona asker arkadası muamelesı yapıyor ama olsun
kaynanam yemek yapıyor yada dısarıya goturuyorlar
gec saate kadar uyuyorum
yanı mısafır gelse ben ıstersem 1 saat sonrakahve yapayım kas goz dıkmez bana hadı hadı dıye

manikür pedikür 40 saçbakımı 30 maşa 20 kaş 15 5 lira da bahşiş bıraktım dip boya 70 bura
fiyatlar pahalı geldi bana. en azından kaşımı falan ben kendim alıyorum. zaten kaşım yok denecek kadar az. çıkmıyor bile hepsi birbirine küsmüş.

Güzelmiş o zaman. eksik arayan tipler gibi değil yani.
Sevdim kadını.
kendiyle ve çevresiyle barışık biri.
Egeye davranışları falan maşallah.
Hani bazıları vardır ya namazlı niyazlı olunca yılbaşı günah derler. en azından başka açıdan bakıp amaç yeni bir yıla yeni umutlarla sevdikleriyle girmek olarak yorumlayan bir zihniyette.

valla bende ki hijyen her lavaboya gittiğimde fıs fıs alkol var onu sıkıp siliyorum öyle giriyorum her gün sirkeli su ile cam beziyle masa leptop telefon temizliği evde de aynı şekilde kulllan at hijyen poşetleri kumandalar için falan ama çok psikolojik olduğunu sanmıyorum sadece dikkat ediyorum yani her ortama girerim öyle çok takıntı değil

aradım kuaforu dıp boya 60 tl
ama benım sacım sanırım bıraz fazla uzadı dıp pakette 120 ımıs
daha yenı boyattım halbukı 3 ay bıttı veremem 120
bu aksam gıdıp gosterım kafayı

fiyatlar pahalı geldi bana. en azından kaşımı falan ben kendim alıyorum. zaten kaşım yok denecek kadar az. çıkmıyor bile hepsi birbirine küsmüş.
ben kaşımı 2yada bir falan aldırıyorum o da etrafını temizletiyorum doğal şeklinde bırakıyorum onun dışında manikür pedikür her ay saç bakımıda kafama estikçe biraz pahalı daha uygun yerlerde var ama yıllardır gittiğim kuaför

kızlar çok üzgünüm çok yakın kardeşimin 6 yaşında ki oğlumuzun gözü kaymış burnu kanamış altıncı sinir felci diyorlarmış kesin tanı beyin omurilik sıvısı alıncakmış anneside beni aradı hastayım ayetel kürsü okuyamıyorum diye yakın arkadaşlarımla 16641 ya latif okuduk. 422 ya şafi okuduk kuran okuduk. farmasim başka ne önerirsiniz sizden de ayetel kürsü ve hangi dua makbulse istiyorum.

evet aynen oyle
kendısıde acık
yanı rahatlar ya aılecek
hepsı cok konusmayan ınsanlar bende cok konusuyorums ureklı eee eee eeeee hadı dıyorum
mesela hafatda 1 gıdıyoruz kayananm aksam 9da komsularınag ıdıyor
bız varız dıye basımızda beklemez rahat ederız yanı gelın gıbı gormedıgı ıcın saygı aramıyor cok kızı gıbıde gormuyordur ama
umursmaıyormu kadın benı acaba .D

bende kas aldırmıyorum 1 sene olacak arada kestırıyorum o yan
benımkılerde kusmus

bende yılbaşı kültürü yok . bazen arkadaslarla eğlenirdik ...
geçen sene de kv ve annemler davet ettiler ama biz kabul etmedik bu sene de etmicez.
e naptınız pekı? bız ya arkadaslarla bı evde otplasıyoruz ama cok kotu oluyor ıckı cerez sıcak sıgara duman
kaynanalarla da ıyıydı acıkcası

yok bence hayata barışık bir kadın.
hepsi bu. bir de ağlayıp dursa oğluna acındırsa kendini: hastayım, ölüyorum, seni ne şekilde büyüttüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…