BİRİKİMCİ HATUNLAR

ayyy çokk geçmiş olsun allah şifa versin yavruya

e naptınız pekı? bız ya arkadaslarla bı evde otplasıyoruz ama cok kotu oluyor ıckı cerez sıcak sıgara duman
kaynanalarla da ıyıydı acıkcası
geçen sene evliliğin ilk yılı
romantizim vardı evde

--
bu sene yine başbaşa sahile gideceğiz.. beraber eğleniriz. ben eşimi özlüyorum sanırsam
işten eve aynı anda giriyoruz sülük gibi yapısıyom adama. sarılıp duruyom

Allahım çok geçmiş olsun
1 sn. sonrası mechul..
umarım birşey yoktur.

sahıl derken ıstanb ul fılan degıl sanırım
zıra ıstanbulda yılbasıları heryer cok tehlıkelı

Oku oku ancak bitirdimkizlar ne cok yazmissiniz hasta olan yavrucaga rabbim sifa versin

bende kumbara yapalı evden getiriyorum 5 gün oldu bakalım işe yarayacak mı ay sonunda göreceğiz...
daha sağlıklı olur hem. benim öyle bir şansım olsaydı ben de getirirdim. evden ya da bruadan farketmiyor yemek parasını vermiyorlar.

daha sağlıklı olur hem. benim öyle bir şansım olsaydı ben de getirirdim. evden ya da bruadan farketmiyor yemek parasını vermiyorlar.

bizdede vermiyorlar zaten.. dışarı çıkıp yiyorum bende..hamileyken hep evden getirmiştim sağlıklı olsun diye..doğum sonrası işe başlayınca bırakmıştım evden getirmeyi. 5 gündür tekrar başladım.. hem hava soğuk bide insan hergün ne yesem derdine düşüyor hergünn..

Şimdi marketten geldim kızlar sebze meyve ne kadar pahali ya hiç bişey almaması m gibi 23 lira gitti

sebze meyve için pazara git canım hem taze hemde çok uygun oluyor.. mesela ben geçen hafta 50 kuruştan mandalina aldım çok güzeldi.. sebzelerin kilosu 1 liraydı genelde.. bide iş çıkışı gidiyorum 20 liraya en fazla 30 liraya bütün haftalık ihtiyaçlarımı alıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…