Valla gul canm onceden bole hazirlikli yakalanmadim daginik gordu cekmeceleri smdi buzdolabm dolu ev temz flan icim rahat :)hahaha açıp çekmece mi bakacak ilahi delimideli güldürdün beniisaol canm
Binbir marifeti vardir bizim babaannr super babanne cnm :)sağol canımcım etmeye çalışıyorum
ayy babaanne bi de çekmece mi karıştırıyor
geçmiş olsun , Allah korusun canımDepremmm oldu suann..... cok salladi
Çok geçmiş olsunDepremmm oldu suann..... cok salladi
Geçmiş olsun canım ben dün dersteyken oldu ama çocuklara bişe hissettirmedim onlarda hissetmedi Allahtan. Çünkü erciş depremini yaşayan çocuklarDepremmm oldu suann..... cok salladi
170 tl neyin balı sorması ayıp?,Geçmiş olsun canım ben dün dersteyken oldu ama çocuklara bişe hissettirmedim onlarda hissetmedi Allahtan. Çünkü erciş depremini yaşayan çocuklar
Günaydın kızlar. Bu ay bi hesap yaptım kredi kartımı çok dengesiz kullanmışım çeyiz yapcam derdiyle :) o yüzden yasakladım kendime kredi kartını.
Hesaplarım da şöyle
1000lira kredi kartı
350lira kira
215 lira yakıt
130lira tupper
170 lira bal
Bu ay aldığım maaş olduğu gibi gidiyo
Ama bu ay gün parası bende Allahtan :)
Vandan aldım canım 3kilodan fazlaydı. Güvenilir olduğu için açık almada problem yok canım. Güvenmesem bende almazdım zaten :)170 tl neyin balı sorması ayıp?,
organik bal alıyosun sanırım.
hangi bölgenin falan? balı açık almak çok riskli değil mi?
anladım. Ne güzel fırsatın var bu şekilde.Vandan aldım canım 3kilodan fazlaydı. Güvenilir olduğu için açık almada problem yok canım. Güvenmesem bende almazdım zaten :)
geçmiş olsun canımDepremmm oldu suann..... cok salladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?