Yetmesi lazım sanki.Gunaydinlar kızlar
DonukPudra çok geçmiş olsun canım
kızlar bu ay radikal bir kararla k.k kullanmicaz, mutfak için 500 tl ayirdim bakalım yetecek mi, ilk defa limit koydum bakalım. Sizce yeter mi 500 tl mutfaga
geçmiş olsun cnmDepremmm oldu suann..... cok salladi
bize yetmiyor cnmGunaydinlar kızlar
DonukPudra çok geçmiş olsun canım
kızlar bu ay radikal bir kararla k.k kullanmicaz, mutfak için 500 tl ayirdim bakalım yetecek mi, ilk defa limit koydum bakalım. Sizce yeter mi 500 tl mutfaga
var evet 1 kızım var 5 yaşında. Mutfağa ne harcadigimi hiç bilmiyorum bu ay denicem bakalımYetmesi lazım sanki.
Çocuk var mı? Varsa biraz zorlayabilir sanki.
Ben de bir kaç gündür buraya takılıyorum da yaptığım hataları gördüm. Mesela Migros'un 50 Tl kampanyaları beni çok yanıltırdı. Bugün de 50 TL ye 1 kg çay varmış. önceden olsa girer 50 TL de tam olmuyor 60-70 oluyor girince alırdım bir şeyler sırf çay almak için. Dün eve baktım pek de lazım olan bir şey yok. Bir tek kızımın sütü yetmez onu da alırım bir yerden. Bu hafta Migros'a gitmiyorummm
Önceden ben de atiyodum hep bişeyler şimdi az az alıyorum ki atılmasın yazık günah yageçmiş olsun cnm
bize yetmiyor cnm
bu ay ben de 600 e indirmeyi düşünüyorum
eşim meyve sebzeyi çok alyor,yiyemiyoruz,bozulup gidiyor,en çok ona üzülüyorum,kaç kere uyardım fazla alma diye ama sonuç aynı
aslında mantıklı. şöyle ki 500 tl bir kenara koyarsın. ne alırsan ondan alırsın. bunun dışında kredi kartı falan harcamazsın.var evet 1 kızım var 5 yaşında. Mutfağa ne harcadigimi hiç bilmiyorum bu ay denicem bakalım
Aynen böyle yapıcam 500 tl ayirdim sadece nakit alicam herseyi bakalim yetecek miaslında mantıklı. şöyle ki 500 tl bir kenara koyarsın. ne alırsan ondan alırsın. bunun dışında kredi kartı falan harcamazsın.
bana da mantıklı geldi bak şimdi düşününce.
Disardan çok yiyorsaniz yada hazir yiyecekleri tuketiyorsaniz ondan çok gidiyordur...Tesekkur ederim herkese..
Bende is cikisi arkadasimla bulusacagim..
Nedense eve gidesim yok..
Yarin da esimle cikariz..
Gezenti modundayim su aralar..
Biz 2 kisiyiz mutfak ort. 350 gidiyor.. bakiyorum her ay pirinc seker un gibi seyler alinmiyor ya da et vs.. nasil oluyor bu is anlamiyorum..
canım dün seni de farkettim papatyayı da kafayı yemişiz biz altınla :) dün bende anneme metal mi diye soracağıma altın mı diye soruyorum annem tuhaf tuhaf bakıyor banaGunaydin kizlar ..
Dun sahaf yazacagima sarraf yazmisim eeee kitap esittir altin bna
Delimideli esinin tarafini cok onemsiyorsun.. gerek yok. Insana deger elbet olacak ama yok cekmece dolap bakiyorsa o o kisinin ayibi.. ben shsen yasina hurmetine veremem bunu.. gorgusune veririm..
canım dün seni de farkettim papatyayı da kafayı yemişiz biz altınla :) dün bende anneme metal mi diye soracağıma altın mı diye soruyorum annem tuhaf tuhaf bakıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?