BİRİKİMCİ HATUNLAR

zevkine de yapılabir aslında. Dur bakayım kafama yatarsa siz konuştukça ben de az bir şeyle girebilirim bu olaya.
valla bende senn gibiydim hep altını fiziki almaktan yanaydım ama gerçekten çok karlı bu şekilde bankadan almak komisyonu çok düşük ben kyumcuya verdiğim paraları buraya yatırsaydım şimdi belki 500 gr altınım olmuştu kuyumcu %6-7 komisyon alıyor

eşim alıp geliyor normalde markette çalışıyor zaten ama pazarı tercih ediyorum hem daha taze hem daha ucuz.belkide son çıksım olabilir bu hava güzelken hem yürüyüş yapmış oldum :)
yürüyüş yap ama ağır bişe taşıma canm haklısın tabi pazardaki gibi olamaz sen dikkat et son zamanların

Selam kzlar tekrardan aksam eltm balik yapcakmis ordayiz esimin dedesi ve babaanneside orda olcakmis zaten bakalm bzede gelceklermi gerci asil simdi gelsinler yemeklwrimi yaptim evim mis gibi cekmecelerm duzenli tam babaannelik yani :)
altin alanlara hayirli olsun joeyfun dikkat et kendine cnm bebsii yorma :)

hahaha açıp çekmece mi bakacak ilahi delimideli güldürdün beniisaol canm

sağol canımcım etmeye çalışıyorum
ayy babaanne bi de çekmece mi karıştırıyor

hafta sonu etkınlıklerı ıcın bıseyler arastırdım bastım ettım
kafam duman bugun
allahtan anacıma balık yemege gıdıyoruz
ben eve ırıyorum 6da esım pazara ckıyor cocukla evde kalıyorum donuste bızı alıp anneye gıdıyoruz
cuma ya nasıl mutlutum oh

merhabalar :)
beni de aranıza alın :)
şu an sadece eşim çalışıyor. buraya yeni taşındık ben iş arama aşamasındayım. tek maaşla para biriktirmek zor ama ayda 100 tl bile arttırabilirsem iyidir.

merhabalar :)
beni de aranıza alın :)
şu an sadece eşim çalışıyor. buraya yeni taşındık ben iş arama aşamasındayım. tek maaşla para biriktirmek zor ama ayda 100 tl bile arttırabilirsem iyidir.
merhaba hoş geldin birikim birikimdir önemli olan gereksiz bir şeye vereceğin 1 tl yi bile bir kenara koymaktır hayırlı olsun

merhaba hoş geldin birikim birikimdir önemli olan gereksiz bir şeye vereceğin 1 tl yi bile bir kenara koymaktır hayırlı olsun
teşekkür ederim. taşınırken baya açıldık. önceden de borcumuz vardı . kızımın okulu da var.zaten ucu ucuna yetecek eşimin maaşı. ama mutfaktan pazardan ne biriktirebilirsem artık..
bugün 2 tl ile açılışı yaptım.
bol birikimli günler hepimize

merhaba kızlar yazdıklarınızı okumayı anca bitirebildim

yeni gelenler hoşgeldiniz
minik kuzucuğa Allah acil şifalar ihsan eylesin inşaallah

Biz Ekim Kasım ücretlerimizi alamadık. Aralık ayı da Şubat gibi yapacakmış. Neyse yarın bşr haftalık 4 saatlik ücretim yapacakmış. 177 tl. Buna da şükür. Gerisi Ocak Yada Şubat'ta imiş. Para yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…