valla bende senn gibiydim hep altını fiziki almaktan yanaydım ama gerçekten çok karlı bu şekilde bankadan almak komisyonu çok düşük ben kyumcuya verdiğim paraları buraya yatırsaydım şimdi belki 500 gr altınım olmuştu kuyumcu %6-7 komisyon alıyorzevkine de yapılabir aslında. Dur bakayım kafama yatarsa siz konuştukça ben de az bir şeyle girebilirim bu olaya.
yürüyüş yap ama ağır bişe taşıma canm haklısın tabi pazardaki gibi olamaz sen dikkat et son zamanlarıneşim alıp geliyor normalde markette çalışıyor zaten ama pazarı tercih ediyorum hem daha taze hem daha ucuz.belkide son çıksım olabilir bu hava güzelken hem yürüyüş yapmış oldum :)
evet canım haklısın dikkat etmem lazım artık.bolbol yatıştayım zaten :)yürüyüş yap ama ağır bişe taşıma canm haklısın tabi pazardaki gibi olamaz sen dikkat et son zamanların
aynen canm en hassas dnemler valla fırtt diye pazar yerinin ortasında doğurursun dinlen annesi yorma bebişievet canım haklısın dikkat etmem lazım artık.bolbol yatıştayım zaten :)
hahaha açıp çekmece mi bakacak ilahi delimideli güldürdün beniiSelam kzlar tekrardan aksam eltm balik yapcakmis ordayiz esimin dedesi ve babaanneside orda olcakmis zaten bakalm bzede gelceklermi gerci asil simdi gelsinler yemeklwrimi yaptim evim mis gibi cekmecelerm duzenli tam babaannelik yani :)
altin alanlara hayirli olsun joeyfun dikkat et kendine cnm bebsii yorma :)
sağol canımcım etmeye çalışıyorumSelam kzlar tekrardan aksam eltm balik yapcakmis ordayiz esimin dedesi ve babaanneside orda olcakmis zaten bakalm bzede gelceklermi gerci asil simdi gelsinler yemeklwrimi yaptim evim mis gibi cekmecelerm duzenli tam babaannelik yani :)
altin alanlara hayirli olsun joeyfun dikkat et kendine cnm bebsii yorma :)
hoşgeldinn ne biriktirsen kardırrmerhabalar :)
beni de aranıza alın :)
şu an sadece eşim çalışıyor. buraya yeni taşındık ben iş arama aşamasındayım. tek maaşla para biriktirmek zor ama ayda 100 tl bile arttırabilirsem iyidir.
hoşbuldum :)hoşgeldinn ne biriktirsen kardırr
merhaba hoş geldin birikim birikimdir önemli olan gereksiz bir şeye vereceğin 1 tl yi bile bir kenara koymaktır hayırlı olsunmerhabalar :)
şu an sadece eşim çalışıyor. buraya yeni taşındık ben iş arama aşamasındayım. tek maaşla para biriktirmek zor ama ayda 100 tl bile arttırabilirsem iyidir.
teşekkür ederim. taşınırken baya açıldık. önceden de borcumuz vardı . kızımın okulu da var.zaten ucu ucuna yetecek eşimin maaşı. ama mutfaktan pazardan ne biriktirebilirsem artık..merhaba hoş geldin birikim birikimdir önemli olan gereksiz bir şeye vereceğin 1 tl yi bile bir kenara koymaktır hayırlı olsun
merhabalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?