hımm bencede öyle bu gün üzerine biraz daha para ekledim 6 bin olduiradene sahip çık tl de bekle
Merhabalar kızlar..
1-2 gündür gelemiyordum. Bu arada pazar günü sinemaya gittik yemek vs derken 30 tl harcamışız.. Dün de markette 30 tl harcadıım.. Bakalım bugün inş. alışveriş falan yapmayacağım..
Elektirik ve doğalgaz faturaları ödendi bir de bu arada 66+187 tl
Yeni gelenler hoş geldiniz aramıza birikimleriniz bereketli olsun inş..
cutemom sen buzluktaki etleri çözdürüp tekrar mı donduruyorsun ?
papatyacım ,öykü ve diğer yeni şeyler alanlar olduysa aldıklarınızı güle güle kullansınlar
maşallah de annesi bebek tombişliğini atamamıştır daha büyüdükçe değişiyorlarbenim ki de ondan işte 3 yasında 5 yas kıyafet giyiyior sasırıyorm bazen 3 yasında hem de kız cocugu 26 no ayakkabı tam oluyor iki corap giyse dar geliyor bilmiyorum kime cekti bu kız ben desen 50 kg 36 no ayakkabı giyen biriyim babası da minyon :) yani babasının kopyası olmasa hastanede karıştı diyecem
hımm bilmiyordum bu detayııı bende sabahtan beri 87,10 nu falan görse de alsam diye bekliyorum hadi bakalım bir kaç gün takipte olalım teşekkürlerkalemerocum merkezbankası dolar yıl sonu hedefini gerçekleştirmeye kalkarsa 2.17 tl olarak altın hapı yutabilir ons gerekli desteği sağlayamazsa
o nedenle ben de tl olarak da beklemedeyim
hımm bencede öyle bu gün üzerine biraz daha para ekledim 6 bin oldu
teşekkürler....oh oh Allah artırsın bereket versin :) maaş yatsa da bende alsam ya :)
teşekkürler....
alırsın inşallah canım sende
maaş tan bu ay bişey ayıramam sanırım kredi kartını ödeyip kapatacağım
Canim link atar misin nerden takip ediyorsunkızlar altın fırladı düşmüyor sabahtan beri bakıyorum almam lazım yoksa tırtıklarım o parayıVaryemez ne yapayım ?
ben bankadan takip ediyorum genelde ama onun dışında http://altin.doviz.com/# burdanCanim link atar misin nerden takip ediyorsun
Teşekkürler cnmben bankadan takip ediyorum genelde ama onun dışında http://altin.doviz.com/# burdan
aynen bende altıncıklarımı dün sattımOo altın yükselmiş ben de yarın 2.5 gr alayım diyodum ama
selam kızlarrr
bugün gitti gidiyordan 1 büyük ve 2 küçük mum tabağı aldım ama mum tabağı olarak kullanmıycam tabiki :)
servis takımı olarak kullanıcam çok şıklar :) 36 tl verdim 3 ürüne 6 ay taksitle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?