BİRİKİMCİ HATUNLAR

papatyacım ,öykü ve diğer yeni şeyler alanlar olduysa aldıklarınızı güle güle kullansınlar

kalemerocum merkezbankası dolar yıl sonu hedefini gerçekleştirmeye kalkarsa 2.17 tl olarak altın hapı yutabilir ons gerekli desteği sağlayamazsa
o nedenle ben de tl olarak da beklemedeyim

hoş bulduk canım nurda olmaktan cok mutluyum

cutemom sen buzluktaki etleri çözdürüp tekrar mı donduruyorsun ?

ben öyle yapmıyorum zararlı diye biliyorum çözdürüp tekrar koymak ama belki pişirip koydugu için sıkıntı olmayabilir emin değilim iyi günlerde yesinler

papatyacım ,öykü ve diğer yeni şeyler alanlar olduysa aldıklarınızı güle güle kullansınlar

teşekkür ederim canım sağ ol

maşallah de annesi bebek tombişliğini atamamıştır daha büyüdükçe değişiyorlar

kalemerocum merkezbankası dolar yıl sonu hedefini gerçekleştirmeye kalkarsa 2.17 tl olarak altın hapı yutabilir ons gerekli desteği sağlayamazsa
o nedenle ben de tl olarak da beklemedeyim
hımm bilmiyordum bu detayııı bende sabahtan beri 87,10 nu falan görse de alsam diye bekliyorum hadi bakalım bir kaç gün takipte olalım teşekkürler

teşekkürler kızlar
CuteMom ben anlayamadım. eti buzluktan çıkarıp tekrar buzluğa atmıyorsun değil mi*

Kizlar ben bu ay altin alamicam ama 15/20tllk dolar yada euro almayi dusunuyorum akmasada damlasin hesabo bakimindan inslh yapablrm 10euro hali alirken bozdurdum 3tllk zararla ama lazimdi baklm doviz alirim kucuk captada olsa inslh

Oo altın yükselmiş ben de yarın 2.5 gr alayım diyodum ama
aynen bende altıncıklarımı dün sattım düşer elbet tekrar şu an 88,25 halkbankasında alış , satış 87,47 dün ben 87,07 ye sattım bu gün şu anı bekleseydim süper olurdu sağlık olsun

selam kızlarrr
bugün gitti gidiyordan 1 büyük ve 2 küçük mum tabağı aldım ama mum tabağı olarak kullanmıycam tabiki :)
servis takımı olarak kullanıcam çok şıklar :) 36 tl verdim 3 ürüne 6 ay taksitle :)

hepiniz bir şey alıyorsunuz masallah.. ben kendim hiç bişey alamam hatta ev kredisi ödemeye başlayalı bir çorap dahi almadım desem yeridir 7 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…