BİRİKİMCİ HATUNLAR

dün ben de 11 tl attım ama hergün bu kadar olamaz muhtemelen, yemeğim de evden geldi bugün, para harcamak niyetinde değilim pek:)
ben cok fena nıyetındeyım ama
bende evden yemek getırıdm
kıymalı bezelye
ekmek fılanda getırmedım
ayran getırıdm yanında
80 lıra yemek kartımda var daha ama onuda dısarıda gezmeye gıtmek ıcın kullanırım dıyorum
yanı of hersey hesap

yemek kartımı evin market alışverişi için kullanıyorum ben genelde, ailece veya arkadaşlarla çıktığımız yemekler amenna ama onun dışında böyle mecburiyetten dışarıdan yediğim yemeklere çok acıyorum ya

Isyerine evden getir bence cnm böylece yemek kartinla dışarı ciktiginda yersin ve paran kumbara ya gider

çok saol canm evet doğru söylüyorsun çocuğunu evini emanet ediyorsun çok abartmadan onu da mutlu etmek gerek
canm zaten indirimden aldım normal fiyatı 1.400 dü sanırım... valla o arkadaşın yorumuna üzülmedim sadece haddini aştı yani sanki burda derdimiz hava burda biz her şeyi paylaşıyoruz evet biraz fazla olabilir ama o , o şekilde söylenmez ....
sende biliyorsun canm ne kadar dikkat ettiğimi az harcadığımı yani bende artık biriktiriyorum haa eskiden har vurup harman savururdum ama son 3 aydır ben bile inanamıyorum yaptıklarıma
zaten ev aldım bu sene onun da kredisini ödüyorum küçük bir ev aldım kiraya verdim kredisini kendi ödüyor sayılır...
bekarken yaşamak kolay tabi şu an bir de ailemin yanındayım bunun farkındayım
çok saol beni düşündüğün için

yani canım çok saol her zaman alınacak bir şey değil hemen eskiyecek gidecek bişeyde değil 3 yıl önce bir tane daha almıştım hala severek giyiyorum

kızlar biraz önce kendime bir pantalon aldım siyah renk çalıştıgım içim siyah kumaş sürekli giyiyorum ve giydiğim eskimişti iyi oldu ne zamandır arıyordum bu tarz dayanamadım 50 tl bu biraz pahalı gibi ama güzel :) eşime ve kızıma birer kazak aldım lcw nin outletinden tavsiye ederim normal fiyatındam bayagı aşağıda oluyor bedenlerini bulabilirsen tabi 30-35 tl olan kazakları 10-15 aldım yılbası hediyelerini de aradan cıkardım ihtiyacımız olduğu için vicdanen rahatım ama gitti 75 lira ayrıca cocugu olanlar lcw internet sitesi magazalarından daha uygun söylim dedim

kaç lira verıyorlar aylık
bizim 300 tl bu ay 200 markette harcadım
80 fılan var
1 kere kacamak yapmısım henuz

kaç lira verıyorlar aylık
bizim 300 tl bu ay 200 markette harcadım
80 fılan var
1 kere kacamak yapmısım henuz

Benim 220-240 arası değişiyor aydaki gün sayısına göre işte. ama istanbul dışında oturuyorum, istanbulda ikamet edenlerin biraz daha yüksek, sanırım 300 civarıdır onların da.. bende de 190 kaldı dün yaptığım alışverişle, bu ay evin marketine yeter diye hesaplıyorum..

TOPUK TIKIRTISI güle güle kullanın.
ben de az önce markafoniden oğluma bir üst bir alt içlik, bir pijama takımı aldım. 63 tl tuttu.

teşekkür ederim canım oğluş güle güle giysin almasak olmuyor işte bi de cabuk büyüyorlar hemen küçük geliyor :) ben de büyük alıyorum ayy ben gittikçe anneme benziyorum ya ama hemen büyüyor kış girmeden bi mont aldım 5 yaş ki benim kızım 3 yasında ama inan bu kışı ancak cıkartır kalıbı mı küçük neydi benim kız mı iri bilemedim anası da minnacık ama kime cekti bilmem :)

hayırlı olsun aldıkların güle güle giyin

TOPUK TIKIRTISI güle güle kullanın.
ben de az önce markafoniden oğluma bir üst bir alt içlik, bir pijama takımı aldım. 63 tl tuttu.

güle güle giysin yavru:)

ay ben de hep büyük alıyorum yaaa:) en az 2 yıl kullanmalı diye hesap ediyorum alırken hep:) bazen babam falan kızıyor hatta çocuğun kolları kayboluyor içinde diyene yapayım canım.. o zaman 6 ayda bir gardrop mu yenileyeceğim ben..

bende oyle dusunuyorum
hatta yenı ay lıstesını hazırlamaya basladım
pril öncelikle yeriini aldı bidon olaraktan
peki neler alıyorsun yanı bız zaten toplu alısverıs yapmazdık yemek kartımız marketlere acılınca yapmaya basladık
daha ock kahvaltılık aldık
nohut faulsye un seker ama 2 kg 5 kg arasında aldık aldıklarımızıda kım marketten alısverıs yaptık

Bizde gün arkadaslarımızla yılbaşı çekilişi yaptık..
hiç yoktan gene masraf cıktı 60 tl gitti.
hediyeleşmek güzel de ... de si var bu aralar yoksa takmazdim hiç..

--
büyük beden alan ark. aklıma birşey geldi. babam hep anlatırdı bize .. zamanında çok yokluk çekmişler tabi.
dedem ayaklarınız büyüyor hemen diye büyük numara ayakkabı alırmıs seneye de giyersiniz mantıgına..
ayakkabıda ayakarımız yüzerdi icinde. diger sene tam geldiğinde de ayakkabını ya burnu delinmiş olurdu ya topuğu açılmış derdi babam..
ahh ahh neler yaşanmış eskiden. şuan bu bolluğa nimetlere bin şükür.
sadece bizlere tasarruflu olmak kalıyor.

herkese selam kızlar keyifler yerindedir inşallah. haftasonu şehir.dışındaydm bol bol gezdik ve harcadik.
yazılanları takip ediyorum ancak fırsat bulup pek yazamıyorm.
banucum çok geçmiş olsun.
kalemero cekete bayildim güzel günlerde kullan. onun eteğini de cok begendim:)
yeni gelenler hoşgeldiniz:)

ben cocuguma bariz büyük almıyorumda dolaylı buyuk alıyorum
boyu uzun oldugundan zaten suanda 6 yas kıyafetlerı gıyıyor
buda demektırkı
evet kıyafetler boyuna gore ama ıcını dolurabılıyormu tartısılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…