ben cok fena nıyetındeyım amadün ben de 11 tl attım ama hergün bu kadar olamaz muhtemelen, yemeğim de evden geldi bugün, para harcamak niyetinde değilim pek:)
ben cok fena nıyetındeyım ama
bende evden yemek getırıdm
kıymalı bezelye
ekmek fılanda getırmedım
ayran getırıdm yanında
80 lıra yemek kartımda var daha ama onuda dısarıda gezmeye gıtmek ıcın kullanırım dıyorum
yanı of hersey hesap
Isyerine evden getir bence cnm böylece yemek kartinla dışarı ciktiginda yersin ve paran kumbara ya giderben cok fena nıyetındeyım ama
bende evden yemek getırıdm
kıymalı bezelye
ekmek fılanda getırmedım
ayran getırıdm yanında
80 lıra yemek kartımda var daha ama onuda dısarıda gezmeye gıtmek ıcın kullanırım dıyorum
yanı of hersey hesap
çok saol canm evet doğru söylüyorsun çocuğunu evini emanet ediyorsun çok abartmadan onu da mutlu etmek gerekMerhaba kızlar
@banusultan çok geçmiş olsun canım. Aman kendime dikkat et. Sana faceden mesaj attım tatlım
K kalemero güle güle kullan. Çok güzelmiş montun.
Benim de dün aldığım kek kalıplarını yardımcımız çok beğenmiş. Telefonda sordu nerden aldın diye. Eve gelirken ona da aldım. Güle güle kullansın inşallah. evimi çocuğumu emanet ediyorum ona.
Elektrikfatırası 110 tl gelmiş bu ay.
canm zaten indirimden aldım normal fiyatı 1.400 dü sanırım... valla o arkadaşın yorumuna üzülmedim sadece haddini aştı yani sanki burda derdimiz hava burda biz her şeyi paylaşıyoruz evet biraz fazla olabilir ama o , o şekilde söylenmez ....@banusultan çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin. soguklar geldi benim de boynum başladı ağrımaya.
K kalemero güle güle giy canım.. Ben olsam desanın indirimini takip ederdim. şuan sezon diye belli ki fiyatı yüksek.
ayrıca bir arkadaşımızın yaptıgı yoruma ben bile üzüldüm yani. Çok sert ve acımasızca.
Herkes bütçesine göre alıyor harcama yapıyor.. Belki arkadasım maaşına göre o ceket normal.
senin maaşına göre 200-300 e tekabül eder. kıyaslama yapılacaksa.
O yüzden kırıcı olmaya gerek yok.
Kalemero bekarsın iyi kazanıyorsun. Öncekilere göre az harcama yapıyorsun ama biraz daha törpüleyeceğine inanıyorum kendini.
Bekarken çeşme oluk oluk akarken ne kadar biriktirebildiğin çok önemli. İlerde evlilik sorumluluk vs daha farklı olabilir herşey. İmkanın varsa bir ev kredisine bile girebilirsin aslında.
Çünkü özel sektör ne de olsa.Ve yaş da geçmeye başlayınca zor gelir bazı şeyler ilerde.
Ben de bu hafta sonu hep tüketim yaptım ama ihtiyacım vardı. Çünkü sık sık bir yere kadar oluyor..
yani canım çok saol her zaman alınacak bir şey değil hemen eskiyecek gidecek bişeyde değil 3 yıl önce bir tane daha almıştım hala severek giyiyorumGünaydın kızlar
M maviduvar1 ne iyi yapmışsın ince düşünmüşsun
@banusultan çık geçmiş olsun fıtık zordur babamdan biliyorum
K kalemero Güle güle kullan ben çok beğendim, uygun görmüş almissin neye bu tepki yani
TOPUK TIKIRTISI hosgeldin, bundan sonra yaparsın bişeyler düşüncelerin
mantıklı geldi bana
yemek kartımı evin market alışverişi için kullanıyorum ben genelde, ailece veya arkadaşlarla çıktığımız yemekler amenna ama onun dışında böyle mecburiyetten dışarıdan yediğim yemeklere çok acıyorum ya
kaç lira verıyorlar aylık
bizim 300 tl bu ay 200 markette harcadım
80 fılan var
1 kere kacamak yapmısım henuz
TOPUK TIKIRTISI güle güle kullanın.
ben de az önce markafoniden oğluma bir üst bir alt içlik, bir pijama takımı aldım. 63 tl tuttu.
hayırlı olsun canm güle güle kullansınTOPUK TIKIRTISI güle güle kullanın.
ben de az önce markafoniden oğluma bir üst bir alt içlik, bir pijama takımı aldım. 63 tl tuttu.
hayırlı olsun aldıkların güle güle giyinkızlar biraz önce kendime bir pantalon aldım siyah renk çalıştıgım içim siyah kumaş sürekli giyiyorum ve giydiğim eskimişti iyi oldu ne zamandır arıyordum bu tarz dayanamadım 50 tl bu biraz pahalı gibi ama güzel :) eşime ve kızıma birer kazak aldım lcw nin outletinden tavsiye ederim normal fiyatındam bayagı aşağıda oluyor bedenlerini bulabilirsen tabi 30-35 tl olan kazakları 10-15 aldımyılbası hediyelerini de aradan cıkardım ihtiyacımız olduğu için vicdanen rahatım ama gitti 75 lira ayrıca cocugu olanlar lcw internet sitesi magazalarından daha uygun söylim dedim
TOPUK TIKIRTISI güle güle kullanın.
teşekkür ederim canım oğluş güle güle giysin almasak olmuyor işte bi de cabuk büyüyorlar hemen küçük geliyor :) ben de büyük alıyorum ayy ben gittikçe anneme benziyorum yaama hemen büyüyor kış girmeden bi mont aldım 5 yaş ki benim kızım 3 yasında ama inan bu kışı ancak cıkartır kalıbı mı küçük neydi benim kız mı iri bilemedim anası da minnacık ama kime cekti bilmem :)
bende oyle dusunuyorumBenim 220-240 arası değişiyor aydaki gün sayısına göre işte. ama istanbul dışında oturuyorum, istanbulda ikamet edenlerin biraz daha yüksek, sanırım 300 civarıdır onların da.. bende de 190 kaldı dün yaptığım alışverişle, bu ay evin marketine yeter diye hesaplıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?