BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ayy canım Allah kolaylik versin cokmus masrafin kardeşin falan yokmu en azından bakıcıya vermeseydiniz yada sigara olmasa biraz rahatlatır di az da olsa

bakıcı dediğim annem kız 300 liraya bakıcı mı var annemin sigortasını yatırıyorum ben emekliliğine az kaldı yoksa bakıcılar 800 liradan baslıyo zaten bi yıl 2 yıl parasız baktı son bir yıldr yatırıyorum hiç umrumda değil kocam oalcak adam az yesin azcık içmesin sigarayı yazık anneme kimse bi kuruş vermiyor kadına yıllarca bizim için calıştı emekli olsun bari yatırcam

Esin 500 liralık ne yemeği yiyo kız oda cokmus 500 lira bi aylık mutfak masrafi

Esin 500 liralık ne yemeği yiyo kız oda cokmus 500 lira bi aylık mutfak masrafi

300 zaten sigarası canım e bunun yemeği var çayı var gazetesi var yetmez bile iddia falan da oynuyor paşamız eve gelirken ekmek kıza seker cikolata oyuncak alır iyice şimarttı cok kızıyorum 500 az bile yazmışım 1000 lira bile yer ben ne kadar tutumluysam o kadar savurgan

Canim sen borçları ona odet sen ev masrafin i karşıla kalana biriktir kocanın eline bişey kalmasın ki harcayamasin

Hakkınızda hayırlısı olsun canım,

bireysel emekliliği bu ay için donudrabilirsiniz canım, ve evet biraz da eşinin kısması gerekiyor, bu ay evden falan götürüverse yemeğini?

Canim sen borçları ona odet sen ev masrafin i karşıla kalana biriktir kocanın eline bişey kalmasın ki harcayamasin

bence de en mantıklısı bu gibi

8,5 tl nereye gıdıyor ben okumama ragmen anlamadım
cıdden cokmus gıder ustelık elınıze kalan parada baya azmıs
kredı kartınımı kapatmayı dusunuyorsunuz

8,5 tl nereye gıdıyor ben okumama ragmen anlamadım
cıdden cokmus gıder ustelık elınıze kalan parada baya azmıs
kredı kartınımı kapatmayı dusunuyorsunuz

evet kartları kredileri hepsini ev kredisi hariç hepsini tek bi kredi cekip kapatacak onu odeyecek ama düşünüyor paşamız cok agır kanlı cok rahat kanser ediyo beni

emekliliği dondurmam kızım için yaptıgım tek şey o zaten eşim halledecek ödeyiversin bu ay bi şekilde

ay oykum02012 canım Allah yardım etsin cok zor bi süreçtesin aynı şeyleri yasayıp kocamı borca sokup adam etmiş bi insanım ama sonunda bağırsak hastası oldum şimdi strese gelemiyorum hemen karın ağrısı ishal olurum.Ama çok çektim kredi kartları bir sürü ev falan da yoktu ozaman tabi çocukta..eşimin iddaası yoktu sigara da pek içmiyodu uf ne günlerdi.Canım senin düşündüğün çok mantıklı şimdi o da ödüyo evi ve faturaları benim maaslada geçiniyoruz şükür.

oykum sizin bu ödemeler kaç ayboyle olacak?eğer uzun sürecekse bence iki seçeneğiniz var 1-arabayı satıp araba ve ihtiyaç kredisini veya kredi kartlarını kapatmak. (faiz indirimi hangisinde oluyorsa onu kapatın)
2-araba,ihtiyaç ve kredi kartı borcunuz için ödeme gücunuze uyan kredi çekmek.

bi de canım allah sana kocanın yola getirecek sabır ve dirayeti versin.

amin karamera çok haklısın bence arabalarını satmasın onuda tüketir kocası çünkü maaşı yine boşta kalır en güzeli ona kredi çektirmek

merhaba hanımlarr
karamera hakkınızda hayırlısı olsun canım
oykum valla benim matematiğim senin hesap kitap işlerine yetmedi canım :) en güzeli kredi çekip eşine ödetmek olucak heralde

yapacak baska caremiz mi var sevindim bu yöntemin işe yarıyor olmasına cok gecmiş olsun sana ben de bas ağrısı oluyor daha cok sinir stres

tesekkür ederim biz de ikinciyi yapıyorum bu ay böyle oldu her zaman bu kadar olmuyorduk en azından kredi kartları olmuyordu kız hastalandı vergiler cıktı maaşlar vergi dilimine girdi derken ekstralar cıkınca battık zaten eşim de cok rahat eşim halledecek ya diyeceğimi dedim ona ben ben düşünmekten bıktım saçlarım dökülüyor migren cıktı napıyorsa yapsın ben düşünmücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…